Klapouch Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Ale moje pośrednictwo jest wyjątkowo .. hmmm bliskie Cytuj
Sanctim Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Witam Ja zajmuje się tym, czego jeszcze chyba nikt w tym wątku nie wymienił - muzyką. MazelTov Clarinet Quartet, do znalezienia w internecie i na youtubie, jeżeli ktoś chciałby uświetnić otwarcie lokalu czy inne wydarzenia to zapraszam. 1 Cytuj
machez Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Anestezjolog. Pracy mam aż za dużo, więc reklama zbędna, ale chętnie pomogę w razie potrzeby. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 18 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Anestezjolog. Pracy mam aż za dużo, więc reklama zbędna, ale chętnie pomogę w razie potrzeby. Kobieta, po zakończonym stosunku, zwraca się do mężczyzny: - Powiedz mi skarbie czy ty jesteś może lekarzem? Facet z duma odpowiada: - Tak, Anestezjologiem! -O! To by się wszystko zgadzało! Bo najpierw mnie badałeś pół godziny, a potem nic nie czułam... Oczywiście, bez urazy nie mogłem się po prostu powstrzymać. Ps. U mnie w szpitalu na anestezjologów mówimy Morfeusze albo dr Śpiwór 11 Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 śpiwór wisisz mi teczkę, za czyszczenie ekranu 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 śpiwór wisisz mi teczkę, za czyszczenie ekranu Chwila, kolejka jest;-)Poza tym teczkę od Skalpela za czyszczenie ekranu? Czytasz forum na ekranie Imax? 3 Cytuj
machez Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Musicie mnie zaskoczyć czymś więcej niż tylko sucharem... Cytuj
Koriolan Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ex biolog molekularny. Obecnie projektant informacji (i nie tylko informacji) Cytuj
KubaKuba Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Motoryzacja - doradztwo oraz konsultacje w zakresie zakupu, eksploatacji, finansowania oraz zarządzania flotą. Cytuj
Subaryta Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Prawo - adwokat. Specjalizacja - ubezpieczenia/odszkodowania. Obsługa przedsiębiorców, prawo handlowe, spółki (w tym offshore), prawo autorskie. Cytuj
CzyDe Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Kursy, korepetycje i doradztwo pod kątem egzaminów IB, SAT, BMAT, studiów za granicą (głównie kraje anglojęzyczne) -> Wrocław i online (ja osobiście zajmuje się matematyką i fizyką). W kontekście forumowiczów to dotyczyć może głównie dzieci czy dalszej rodziny Cytuj
r00si Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Miałem już tutaj swój wpis. Dodam kolejny Zajmuje się od ponad pół roku odszkodowaniami komunikacyjnymi i dopłatami do kosztorysów pokolizyjnych. Tyle nam wystarczy. Dziękujemy - mod. Edytowane 13 Września 2016 przez Ernestson Cytuj
bohuslav Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Inwestycje, budownictwo kubaturowe. Ostatnimi czasy sporo w konstrukcjach drewnianych. Cytuj
Prymas Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Internety - facebook optymalizowanie działań, doradztwo jak co powinno wyglądać. Cytuj
Subaryta Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jest tu ktoś zajmujący się sprzedażą nieruchomości? Cytuj
h8r3d Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2016 Naprawa niemalże wszystkiego... https://web.facebook.com/Antyki-Tomasz-Okoń-Antiques-737312662959757/?fref=ts + produkcja filmów reklamowych, spotów wyborczych, filmów z imprez itp. oraz animacji. Cytuj
Vickson Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Drodzy. Czy ktoś w dniu dzisiejszym lub jutrzejszym wybiera się może w trasę z Warszawy do Białegostoku? Potrzebuję pomocy w dowiezieniu garnituru na Sylwestra Cytuj
Solecalupo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam, ja zajmuje się szeroko rozumianą akustyką, hałasem i rozwiązywaniem problemów z tym związanych Cytuj
artb Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 19 godzin temu, FONos napisał: Witam, ja zajmuje się szeroko rozumianą akustyką, hałasem i rozwiązywaniem problemów z tym związanych Artystyczna strona akustyków ciągnie w stronę klasyki męskiej. Pozdrawiam kolegę po fachu Artur (z rocznika 2005 PWr) Cytuj
Vit Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Pilnie potrzebuję kogoś/firmę z proofreadingiem Cytuj
lubo69 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Czy ktoś z Panów jest okulistą, optykiem, lub posiada wiedzę ekspercką na temat szkieł progresywnych? Cytuj
CzyDe Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 15 minut temu, lubo69 napisał: Czy ktoś z Panów jest okulistą, optykiem, lub posiada wiedzę ekspercką na temat szkieł progresywnych? Ja ostatnio na zajęciach takie projektowałem (kończę optykę, ale w kierunku techniki laserowej i światłowodowej niż optyki okularowej); niemniej jak nie będzie innych ochotników to zapraszam na priv, najwyżej będę musiał dopytać znajomych optyków lub optometrystów 2 Cytuj
PatLove Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Gdyby ktos potrzebował architekta to zapraszam. Poza projektami architektury zajmuje sie rowniez wnętrzami: xxxxxx reklama Dzialam na terenie całej PL, jak rowniez poza-głownie w Szwecji. Cytuj
RenaissanceMan Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pracuję jako nauczyciel i lektor języka angielskiego, a także jestem właścicielem firmy RE: Kreacja Stylu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi