kowallo Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Napiszę tylko tyle. Wielki szacunek dla kolegi Wiltom za organizację. Żałuje że się nie załapałem. A druga sprawa firmy z górnej półki też mają wtopy. I jakoś to przeżyłem dostałem buty i rekompensatę ( za cierpliwość) na dalsze zakupy. Więc szanowni Dżentelmeni nie zachowujcie się jak dzieci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Więc szanowni Dżentelmeni nie zachowujcie się jak dzieci. Dzięki Dżentelmenie, za tak wnikliwą ocenę ponad 30 forumowiczów dociekających co się dzieje z ich zamówieniem... ----- Jestem po rozmowie z właścicielem. Wg info od niego dziś przygotowywane są zestawy wysyłki, a poszczególni zamawiający mają być obdzwaniani. Wysyłki mają być nadane dziś i ew. w weekend. W zamian za niedostępne kosmetyki mogłem wziąć kupon rabatowy bądź kosmetyki Saphira. Nie wiem w sumie czy jest opcja aby dosłali w późniejszym terminie kosmetyki Famaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Nie ma za co. Proponuje koledze przeczytać cały ten wątek. Rozumie że dociekacie. Ale co niektórzy przesadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Otrzymałem dzisiaj informację o wysyłce zamówienia. Paczka powinna dojść w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apo Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Witam, w imienu sklepu Klasycznebutypl informuję i potwierdzam, ze w dniu wczorajszym zostały wysłane pierwsze zamówienia. Wszyscy Klienci zostali poinformowani mailowo lub sms-em. Kolejne wysyłki będą realizowane w poniedziałek oraz po otrzymaniu butów od producenta w przyszłym tygodnu. Będziemy Państwa informować oraz podamy numer do monitorowania przesyłki. pozdrawiam Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Witam, w imienu sklepu Klasycznebutypl informuję i potwierdzam, ze w dniu wczorajszym zostały wysłane pierwsze zamówienia. Wszyscy Klienci zostali poinformowani mailowo lub sms-em. Kolejne wysyłki będą realizowane w poniedziałek oraz po otrzymaniu butów od producenta w przyszłym tygodnu. Będziemy Państwa informować oraz podamy numer do monitorowania przesyłki. pozdrawiam Dominika Dziękujemy. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Również dostałem smsa, paczka według UPS już czeka w mieście odbioru Takie pytanie - co z kosmetykami? Dotarły czy poszły zamienniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Ja wyraziłem zgodę na zamianę na Saphira, pewnie przy braku tej zgody nie wysłaliby zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Ja też zamieniłem jeden z wybranych kosmetyków na krem Saphir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Dziwne. W piątek otrzymałem od sklepu informację, że modele, które wybrałem, będą na Rendenbachach. Chwilę później SMS od UPS, że paczka ze sklepu została do mnie wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 G&B dojechały ! Gordon&Bros Levet 2318 Tan Stormwelted. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Chyba jednak nie stormwelted Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Byłem przekonany, że ten dodatkowy kawałek skóry to właśnie jest stormwelted ? czy źle myślałem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Według mnie stormwelted są na gumie, na podeszwie a'la Dainite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Stormwelted nie mają nic wspólnego z gumową podeszwą. http://www.rawrdenim.com/2014/04/know-welts-common-boot-welts/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Mam nadzieję, że w tym tygodniu większość otrzyma zamówione buty i pochwali się nimi w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 To ja następny, dzisiaj odebrana paczucha, nie wytrzymałem i w pracy rozpakowałem i wsadziłem na nogi. Rozmiar dobry. Kopyto smuklejsze niż w Shoepassion, jedynych oksfordach, które mam. Przyszwa jeszcze nie do końca się schodzi, ale rozejdzie się, powinno być ok, bo czuję potencjał rozchodowy. Korek pod piętą nieco inaczej uformowany w obu butach, powinno się też uleżeć. Śmiesznie jest, bo obcasy są w ciut innej płaszczyźnie niż przód, podejrzewam, że się dotrą. Są na Redenbachach. Mam wrażenie, że mniej ślizgają się na posadzce niż Shoepassion. Poza tym takich mądrych rzeczy nie napiszę. Reszta jak ma być, pasty Saphir, prawidła odpowiednie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Wreszcie wątek 'pracuje jak należy'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Cieszę się Waszym szczęściem i sam z niecierpliwością czekam na swoją paczkę! Blondas bardzo przyjemne te Twoje nowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 @kowallo: założyłeś juz te buty? Ciekaw jestem jak sie nosić bedą, bo myślałem nad nimi czy ich też nie zakupić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Doszły i moje, B3010. Bałem się o dopasowaniem, bo to pierwsze buty kupowane przez internet, ale leżą super. Właśnie je rozchodzę Wiltom, bardzo dziękuję za organizację zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 @kudlaty121 Włożyłem tylko na chwilę z ciekawości. Mam obolałe stopy (i kilka odcisków) po wczorajszym półmaratonie, więc chwilowo nie chodzę w takim obuwiu A o co konkretnie pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Racja, dzięki wiltom za organizację imprezy. Warto było. Buty jeszcze trochę ponosiłem w domu, leżą fajnie. I pomyśleć, że kiedyś kupowałem buty o numer większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi