Jump to content

Zaprezentuj swój zakup- [zakupy grupowe klasycznebuty.pl -marzec 2015] Part 3

lupin
 Share

Recommended Posts

Zamówienie grupowe w sklepie klasycznebuty.pl zostało złożone 9 marca 2015 r. teraz oczekujemy na wybrane przez nas modele.

Po otrzymaniu zamówionych butów zachęcam do "podzielenia się" opinią o nich, o ich użytkowaniu w tym wątku.

Zachęcam również do dzielenia się opinią na temat otrzymanych kosmetyków do pielęgnacji obuwia. 

Pozdrawiam Tomek

To pierwszy z moich zakupów: Berwick 3561 Tan RS z podeszwa Dainite(zdjęcia poniżej).

Za dopłatą wziąłem na próbę pastę l'abbaye.

Obuwie bardzo wygodne. Skóra jest miękka. Po 3 (całodziennym) użytkowaniu but dopasował się do mojej stopy. 

64d61d258ab1c7c31abadad1e11a4a54.jpg

d6432fd4f96f62a3667ca82c489e9832.jpg

• Upvote 1

Dobrze widzę że szew nie idzie w zagłębieniu? Kiedyś zamawiałem tam trzewiki Berwick na podeszwie Dainite, niestety musiałem zwrócić bo okazały się zbyt małe ale zmartwiło mnie też to że szew szedł po wierzchu podeszwy. Zastanawiam się jak to się sprawdzi.

Dobrze widzę że szew nie idzie w zagłębieniu? Kiedyś zamawiałem tam trzewiki Berwick na podeszwie Dainite, niestety musiałem zwrócić bo okazały się zbyt małe ale zmartwiło mnie też to że szew szedł po wierzchu podeszwy. Zastanawiam się jak to się sprawdzi.

Nie sprawdzi... to jest rozwiązanie tylko dla osób które nie ścierają czubków... Też mam Berwicki z takim szwem bez kanału i po 3ch wyjściach zaczęły się przecierać...musiałem zelować nową gumową podeszwę... 

Dzwoniłem dziś do sklepu. Dowiedziałem się, że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 2 tygodni, w przypadku posiadania zamówionych butów w sklepie. W przypadku konieczności zamówienia z fabryki jeszcze dłużej.

Kolega Wiltom pisał 13 marca w wątku zakupowym, że "Poszlo zamowienie do berwicka i jesli buty beda na magazynie to otrzymacie je w ciagu 10 dni jeśli nie to sklep będzie dzwonił do was i informował o terminie realizacji zamowienia."

Czyli teoretycznie buty na stanie powinny dojść do 23-24 marca.

Dziś, 18 marca, sklep telefonicznie informuje Jakowa, że jeszcze 14 dni w odniesieniu do tych, co mają je na sklepie?

Długo im to pakowanie zajmuje, a niech mnie :)

Oj tam, oj tam sklep jest prowadzony przez pasjonata, ja kiedyś naprawiałem komputer u pasjonata, po miesiącu i paru przypomnieniach się udało się odzyskać komputer, naprawiony.

A tak na serio to cierpliwości. Ja mam nadzieje że przed świętami dostanę buty, bo wybrałem model który był na stanie specjalnie.

Tak jak pisałem chodzi o brak kosmetyków. Sklep robi wszystko by dostać je jednak jak najwcześniej.

Znaczna większość butów tych nie dostępnych w sklepie była dostępna od ręki w magazynie berwicka. Osoby, które będą musiały poczekać na swoje obuwie 2-3 miesiące zostaną powiadomione telefonicznie.