Koval Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2015 Reklamowałbym. I zareklamował. Ech, Michał - jak Ty coś poradzisz... Cytuj
itliano Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam, wszystkich, czy szykują się jakieś kolejne grupowe zakupy w klasyczebuty.pl Cytuj
lupin Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na ten moment nie planuję kolejnych zakupów grupowych. Co będzie w przyszłości (sierpień- wrzesień) trudno powiedzieć Cytuj
itliano Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na ten moment nie planuję kolejnych zakupów grupowych. Co będzie w przyszłości (sierpień- wrzesień) trudno powiedzieć Dzięki, ale chyba nie dotrwam bez nowego nabytku. Z drugiej strony idzie lato i pora na sandały Cytuj
lupin Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jeśli chodzi to klasyczne obuwie na lato to polecam monki w skarpetkach niewidkach, loafersy albo mokasyny Cytuj
Alfonso Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, czy ktoś z Was jeszcze czeka na buty? Myślę tu o osobach, które zamawiały modele lub rozmiary niedostępne na stronie, pozdrawiam Cytuj
anarion Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tak, ja sobie dalej grzecznie czekam. Kontaktowałem się ze sklepem kilka razy w międzyczasie i dostawałem informacje kiedy mniej więcej się butów spodziewać, a dzisiaj już paczka zostanie do mnie wysłana. Pzdr, anarion 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi