Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 Sea Gull to jeden z niewielu zegarków w kategorii "Sub $250" który mnie zaskoczył dokładnością 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Piękny zegarek. Czy można gdzieś w Warszawie obejrzeć zegarki tej marki z bliska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 11 minut temu, Jerzy01 napisał: Piękny zegarek. Czy można gdzieś w Warszawie obejrzeć zegarki tej marki z bliska ? Dziękuję. Niestety nie mam pojęcia. Ja mój kupiłem za około 150 dolarów w chińskim sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 2 godziny temu, mayor napisał: Sea Gull to jeden z niewielu zegarków w kategorii "Sub $250" który mnie zaskoczył dokładnością Poza tym to chyba taki "historyczny" model, a nie jakaś "chińska podrybka". Takie nosili chińscy piloci myśliwców, o ile dobrze kojarzę. Bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2019 40 minut temu, xkoziol napisał: ? 😂 Nie żebym widział na własne oczy, ale przeczytałem że to... " the first Chinese aviation watch (chronograph) for the Air Force of the People's Liberation Army ", więc zakładam że dla chińskich pilotów MIG-ów ☺️ EDIT: nie ten Zająca, ten @mayora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 10 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2019 Wieloletnie marzenie spełnione 20 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 11 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2019 Stary, ale wciąż jary 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2019 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2019 Rolex GMT Master II Pepsi z 1963 14 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 @Beny23 z całym szacunkiem dla pozostałych, ale chyba właśnie rozbiłeś bank w tym wątku myślę, że nie tylko ja czekam na więcej informacji na temat tego Rolexa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 [mention=4372]nie tylko ja czekam na więcej informacji na temat tego Rolexa.„Znaleziony na strychu;-))”.Przydałoby się go odświeżyć, warto.Proszę bez wklejania linku do Pulp Fiction;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Takich zegarków się nie odświeża. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Jest szkoła falenicka i otwocka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurov Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 W dniu 9.04.2019 o 19:34, mayor napisał: Sea Gull to jeden z niewielu zegarków w kategorii "Sub $250" który mnie zaskoczył dokładnością Co to za aplikacja do pomiaru dokładności chodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gorz Napisano 12 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Jest szkoła falenicka i otwocka.W przypadku starych rolexów jest tylko jedna szkoła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Nie planuje go odswiezac. Jakbym chcial swiezutki zegarek to kupilbym nowy a nie vintage 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 ... obowiązująca do momentu chęci sprzedaży Rolexa, ale rozumiem, że na to żaden właściciel się nie decyduje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 7 hours ago, wimon said: @Beny23 z całym szacunkiem dla pozostałych, ale chyba właśnie rozbiłeś bank w tym wątku myślę, że nie tylko ja czekam na więcej informacji na temat tego Rolexa. Co tu dużo mówić. Znajomy sprzedawał swojego vintage Rolexa. Spodobał mi się więc go wziąłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 12 Kwiecień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 ... obowiązująca do momentu chęci sprzedaży Rolexa, ale rozumiem, że na to żaden właściciel się nie decyduje:)Wręcz przeciwnie, odświeżonego nikt by nie chciał kupić, tego typu zegarek jak ma Beny straciłby kilka -10 tysięcy dolarów na wartości jakby go odnowić, wymienić wkład bezela, lume itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 32 minuty temu, eye_lip napisał: Wręcz przeciwnie, odświeżonego nikt by nie chciał kupić, tego typu zegarek jak ma Beny straciłby kilka -10 tysięcy dolarów na wartości jakby go odnowić, wymienić wkład bezela, lume itp. E tam;-) 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 @Beny23 gratuluję, rewelacyjny zegarek. Możesz zrobić mu fotkę tarczy i wrzucić ją w wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 U mnie też odrobinę rolexowo Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi