Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, mayor napisał:

Sea Gull to jeden z niewielu zegarków w kategorii "Sub $250" który mnie zaskoczył dokładnością 

Poza tym to chyba taki "historyczny" model, a nie jakaś "chińska podrybka". Takie nosili chińscy piloci myśliwców, o ile dobrze kojarzę. Bardzo udany.

Opublikowano
40 minut temu, xkoziol napisał:

? ?

Nie żebym widział na własne oczy, ale przeczytałem że to... " the first Chinese aviation watch (chronograph) for the Air Force of the People's Liberation Army ", więc zakładam że dla chińskich pilotów MIG-ów ☺️

EDIT: nie ten Zająca, ten @mayora

Opublikowano
[mention=4372]nie tylko ja czekam na więcej informacji na temat tego Rolexa.

„Znaleziony na strychu;-))”.
Przydałoby się go odświeżyć, warto.
Proszę bez wklejania linku do Pulp Fiction;-)
Opublikowano
W dniu 9.04.2019 o 19:34, mayor napisał:

Sea Gull to jeden z niewielu zegarków w kategorii "Sub $250" który mnie zaskoczył dokładnością 

Co to za aplikacja do pomiaru dokładności chodu?

Opublikowano
7 hours ago, wimon said:

@Beny23 z całym szacunkiem dla pozostałych, ale chyba właśnie rozbiłeś bank w tym wątku :D myślę, że nie tylko ja czekam na więcej informacji na temat tego Rolexa.

Co tu dużo mówić. Znajomy sprzedawał swojego vintage Rolexa. Spodobał mi się więc go wziąłem ;) 

4810B063-4367-4546-9E5B-ABDCD75A6AC2.jpeg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
... obowiązująca do momentu chęci sprzedaży Rolexa, ale rozumiem, że na to żaden właściciel się nie decyduje:)

Wręcz przeciwnie, odświeżonego nikt by nie chciał kupić, tego typu zegarek jak ma Beny straciłby kilka -10 tysięcy dolarów na wartości jakby go odnowić, wymienić wkład bezela, lume itp.

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
32 minuty temu, eye_lip napisał:

Wręcz przeciwnie, odświeżonego nikt by nie chciał kupić, tego typu zegarek jak ma Beny straciłby kilka -10 tysięcy dolarów na wartości jakby go odnowić, wymienić wkład bezela, lume itp.

E tam;-)

972992902_e4ca6baaa0a9c887bcb52c27124d5190640000.jpg.9b9226e1ad5818179e896023069f37f1.jpg

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 2