blekit Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 @Embassy of Elegance a planujecie jakieś nowości w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2017 @blekit na sezon jesień/zima, ale nic konkretnego nie mogę jeszcze napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 17 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Dołączam do fanów EoE. Pięknie wykonane, opakowane, bardzo dobrze się wiążą, świetny kontakt: 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 18 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 @phantom dziękujemy za miłe słowa i polecamy się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Kiedy można się spodziewać powrotu tych krawatów: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-kropki/781 w kolorach granatowym i bordowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 4 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Nie jestem wstanie podać konkretnego terminu póki co. Myślę, że od 1 do 2 miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Dla mnie wystarczająco konkretnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 @Friedman Ładny krawat sobie wypatrzyłeś, kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Dzisiejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 @tombar - co to za dziwny model? Z jakiej to jest tkaniny? Na pierwszy rzut oka wygląda mi to albo na żart albo na coś bardzo ciekawego i godnego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 @Miro powinieneś wiedzieć że w EoE nie ma żartów Grenadyna fina 7-fold. W realu trochę ciemniejsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 EoE może Hermesa uczyć jeść widelcem, czy jak to tam szło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 EoE domagamy się nowości zapowiadanych w sierpniu. Napiszę więcej żądamy :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 5 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 @lubo69 Bardzo dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że jesteś zadowolony z zakupu . @Dapi Daj mi proszę jeszcze kilka dni, abym mógł dograć szczegóły - przepraszam za opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Czekamy, oj czekamy. Challis jest naprawdę prześwietne, jakby jakiś głęboki, fajny fiolet był... <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 8 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Z przykrością informuję, że nie będzie już w tym roku nowości . Przepraszam wszystkich Forumowiczów, którzy czekali na nowe tkaniny. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Czy mógłbym prosić kogoś z Was o zdjęcie tego tego krawata 'na żywo'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 6 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Proszę bardzo @Harth 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 W dniu 4.10.2017 o 12:58, Embassy of Elegance napisał: Nie jestem wstanie podać konkretnego terminu póki co. Myślę, że od 1 do 2 miesięcy. Przegapiłem, czy jeszcze nie było dostawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 W dniu 8.11.2017 o 18:42, Embassy of Elegance napisał: Z przykrością informuję, że nie będzie już w tym roku nowości . Przepraszam wszystkich Forumowiczów, którzy czekali na nowe tkaniny Liczę, że w 2018 będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 @Friedman jeszcze nie było dostawy. Dam znać, jak już będę miał wszystko potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marked Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 To będę oczekiwał z niecierpliwością na potwierdzenie dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 8 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 @Friedman granat i bordo będą w połowie marca. Oprócz tego będzie trochę nowości . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Drugi w kolekcji i na pewno nie ostatni: Jak miło na produkcie tak wysokiej jakości znaleźć metkę Made in Poland. Czekam na te nowości! 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 10 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Wielkie dzięki za miłe słowa @Wodzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi