Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne te nowe drukowane jedwabie :)

Tylko czemu wszystkie, które mi się podobają, mają czerowne lub pomarańczowe akcenty, dla mnie bardzo nietwarzowe :(

Co zrobić, czekam dalej, jeszcze nie koniec świata. W każdym razie paisleye piękne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie doszło do mnie pierwsze zamówienie z EoE - krawaty robią niesamowite wrażenie, od samego opakowania po jakość jedwabiu. Po raz kolejny żałuję, że wszedłem na to forum ;)

IMG_2185.JPG

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Do mnie również dotarł krawat z czerwonej grenadyny. Z pewnością nie będzie to moje ostatnie zamówienie, natomiast chyba przejdę od razy poziom wyżej i przeniosę się na bespoke. W związku z tym mam parę pytań:

1. Czy wypełnienie w kupionym przeze mnie modelu https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-fina/148 jest wypełnieniem "lekkim" czy "bardzo lekkim"? Czy jest jakaś znacząca różnica w wiązaniu przy tych wypełnieniach? 

2. Czy przy zamówieniu krawata krótszego niż 150 cm (powiedzmy ok. 140 cm, przy szerokości 8,5 cm) jest on jakoś proporcjonalnie zwężany? Tj. w czy w tym miejscu w którym wiąże się krawat następuje jakieś zwężenie szerokości, czy po prostu ucinacie Państwo ileś cm od tej węższej końcówki, zachowując przy tym oryginalny szablon? 

Opublikowano

Wypełnienie jest lekkie - tak, jak w opisie. Różnica jest, ale nie nazwałbym jej "znaczącą".

Co do drugiego pytania, to wszystko zależy od indywidualnych preferencji Zamawiającego. Dwóch Klientów, zamawiających krawaty o tej samej długości, mogą mieć różne wymagania co do kształtu krawata. Przed zamówieniem proszę o kontakt mailowy lub na PW, w celu dogadania szczegółów.

Pozdrawiam,
Paweł

• Oceniam pozytywnie 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...