albinos Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 W dniu 1.10.2017 o 19:04, damiance napisał: Ciekawy jestem, w której szkole wyższej uczą takich przedmiotów😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Taki miód 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Blade Runner 2049 OST Wspaniały soundtrack doskonałego filmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Sam nie wiem, co lepsze: oryginał, czy czteroklawesynowa wersja Bacha? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 @Friedman Mnie się najbardziej podoba ta bardziej "nowoczesna" wersja. Ta obsada to już muzyczny olimp. Warto posłuchać środkowego fragmentu od 6.15. Muzyka filmowa kompozytorów typu Yaan Tiersen to się może schować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 @Hush ciekawe, ale wersja live dla mnie lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Od premiery nie mogę się uwolnić od tej płyty (jeden z lepszych albumów tego roku IMHO) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Piątek w biurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Uwielbiam zabawy metrum w wykonaniu Brubecka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Ja bym ten refren śpiewał do teczki od @Skalpela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Jeden z tych zespołów, które poznałem dzięki radiowej Trójce. To były jeszcze czasy przez internetami i usługami typu Spotify i last.fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Mi się z trójką kojarzy głównie ten utwór. Zespół zresztą też da się lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Ten początek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Wracając do 80-tych po seansie Atomic Blonde. i remix na te czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 Islandzki klasyk z rana. Jakbym miał wizualizować to byłoby to coś między chatą w lesie skąpaną w śniegu i słońcu a pierwszymi wiosennymi promieniami słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 Polecam! W moim rankingu płyta roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Punisher zapoznał mnie z tym głosem, przepadłem całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Dolannes Melody - świetna trąbka z połowy lat 70', jeden z moich ulubionych utworów. Klasa, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi