metius Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 BADBADNOTGOOD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 W hołdzie dla dwóch wielkich Artystów (choć jeden z nich jest grupą bez lidera), drugi bardzo często gości w głośnikach w samochodzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Coś z innej beczki, polecam jako liźnięcie niezwykle interesującej kultury żydowskiej (tym bardziej teraz, w Chanukę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Zima 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Weekendowa nutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Ostatnio odgrzebałem dyskografię Talking Heads. "Fear of music" i "Remain in light" - zdecydowanie czołówka listy albumów wszechczasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Ach początek lat 90, cóż to były za czasy w muzyce. Metallica, Gunsi i AC/DC szaleli po scenach, Floydzi szykowali się do Division Bell a z głośników mniej lub bardziej trzeszczących, leciał z lekka kiczowaty ale w gruncie rzeczy fajny hair metal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2017 Podsiadło i cover kultowej piosenki Maanam. Jak dla mnie lepszy od oryginału co rzadko się zdarza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 @up: świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 To mi zawsze poprawia nastrój https://www.youtube.com/watch?v=5AVOpNR2PIs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 A to mnie nabija energetycznie https://www.youtube.com/watch?v=auLBLk4ibAk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Pora na porcję porządnego HEJWI METALU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Tak śpiewa jeden z najlepiej ubranych Polaków, też pewnie dla niektórych zdrajca. Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Zdrajca metalu! Wczoraj z radia dowiedziałem się o tym projekcie. Sam nie wiem, co o tym myśleć. Czasem najprostsze riffy najlepiej wpadają w ucho, jednak w tym przypadku jakoś mnie to nie porwało. Jednak będę śledził z ciekawością, co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Może być, ale brzmi cokolwiek wtórnie, jak Marilyn Manson z czasów Mechanical Animals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Taka ciekawostka chyba pierwszy raz na coś tego typu trafiłem - Van Canto. Wiki określa ten gatunek jako a cappella power metal A tu jeszcze lepiej dają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 10 godzin temu, Kyle napisał: Może być, ale brzmi cokolwiek wtórnie, jak Marilyn Manson z czasów Mechanical Animals. Dla mnie to brzmi jak kompozycja, którą Tom Waits mógł zaśpiewać gdzieś na Bone Machine, albo między Real Gone i Bad As Me. Może jestem nieobiektywny, ale wydaje mi się, że gdyby Waits to zagrał ze swoimi muzykami (np. z Lesem Claypoolem i Keithem Richardsem lub Markiem Ribotem), wyszła by z tego świetna piosenka. Ale i tak nie jest źle. Chociaż ta melorecytacja na początku i kilkunastosekundowa pauza w środku niepotrzebne, psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 trochę "kosmicznego jazzu" Sun Ra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Chyba jeszcze nie było. Swoją drogą, warto porównać, jak ubrany jest Nasz Bohater, a jak Mr.Bad Guy. https://www.youtube.com/watch?v=JLvFbBR4XOg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IFkYuYC-sWQ "Wszystko mieć najlepsze chcesz, pełny szpan ciuchy i fryzura też! Pardon madame Życie to nie cud, według katalogu mód Zrozum bracie, to nie to, tu widać Twoje dno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Dnia 13.01.2017 o 23:33, MarcinJarosz napisał: Pora na porcję porządnego HEJWI METALU Nocny kochanek zawsze na propsie. "Piątunio" otwiera moją drogę do pracy w piątunio:) Co do Nergala i Portera:) Przede wszystkim - dobry teledysk:) Ale mam lepszy. Lemmy - pokaż, jak to się robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi