Üxküll Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Eros w duecie z Moniką, to trzeba zobaczyć! Wersja pełna: Wersja skrócona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Moze pan Napieralski powinienen skorzystac z doswiadczen swojego starszego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 GIANNA NANNINI w swoim największym hicie: http://www.youtube.com/watch?v=vaa8faVb ... re=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Widzę tylko piątą. Najgorsze, że nie ma jak zdobyć DVD.A próbowałeś się dogadać po kolumbijsku? http://www.entertainmentstore.com.co/ms ... mentarios/ Me gusta kapusta, nic nie rozumiem Nie mogli, jak ludzie, wrzucić tego na ebay? Założę się, że kilka(naście) tysięcy osób kupiłoby to DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Dzisiaj jest 50 rocznica śmierci reżysera Andrzeja Munka, więc wspaniały jego krótki film pokazujący, że muzyka jest wszędzie, również robieniu butów przez szewców (ok. 9 min) http://www.youtube.com/watch?v=B-VPaULLyuM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Moze komus sie spodoba, filmu nie widzialem i watpie, ze zobacze, bo wyglada malo ciekawie, w przeciwienstwie do muzyki: Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Moze komus sie spodoba, filmu nie widzialem i watpie, ze zobacze, bo wyglada malo ciekawie, w przeciwienstwie do muzyki:Mówisz, że film nie warty obejrzenia? Kilkoro moich znajomych, w tym z kręgów baletowych, zachwycało się produkcją. Teraz mi zamieszałeś, czy uderzać do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Az tak daleko idacych wnioskow bym nie wyciagal;) widzialem kilka trailer'ow i wedlug mnie bedzie mocno taneczny, a to mnie zbytnio nie kreci. Kregi baletowe zachwycone po calosci, bo to przeciez bardzo bliskie temu, co robia. Powiem tak, gdybym mial isc w grupie znajomych, ktorzy cisneliby mocno na ten film, to bym poszedl, ale sam z siebie specjalnie sie nie wybiore. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Widziałem go - dokumentalny, raczej dla miłośników Piny i specjalistów od tańca; jako widz wolę jednak taniec na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Nieco inny klimat niz reszta tego watku, bardzo zdolny moim zdaniem producent, wystepujacy wczesniej pod pseudonimem Noon. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Nieco inny klimat niz reszta tego watku, bardzo zdolny moim zdaniem producent, wystepujacy wczesniej pod pseudonimem Noon. Pozdrawiam, dsc. Masz rację—świetny producent! bardzo lubie jego nową odsłonę, nową jakość. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Szkoda wielka, ze w Polsce slabo chyba znany (przynajmniej takie mam odczucie). Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Szkoda wielka, ze w Polsce slabo chyba znany (przynajmniej takie mam odczucie). Pozdrawiam, dsc. sądzę, że bardziej znany w środowisku hip-hopowym (biorąc pod uwage jego wcześniejsze projekty). Widać jednak, że teraz idzie w swoim kierunku co mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Zdecydowanie sie zgadzam, szkoda jednak, ze jego pierwsze plyty solowe przeszly praktycznie bez echa. Dla ciekawskich jeden ze starszych kawalkow: jak na tamte lata wyprzedzal chyba mocno to co sie dzialo w polskiej muzyce. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 jak na tamte lata wyprzedzal chyba mocno to co sie dzialo w polskiej muzyce. Zdecydowanie, muszę przyznać, że beaty z płyt Grammatika robiły na mnie większe wrażenie niż cała reszta. Dorzucam swój ulubiony utwór: Jeśli ktoś nie słyszał polecam zapoznać się z zespołem Warsaw Stompers. Warszawa, rok ok. 1965, a brzmi jak zza oceanu : http://www.youtube.com/watch?v=cl_i1O7CTYA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 Cowboy Bebop - kreskówki też mogą mieć niezłą oprawę muzyczną Serial, który kiedyś ze znajomymi uważaliśmy za kultowy. A druga rzecz to naprawdę nietuzinkowa kapela łącząca zgrabnie gitary ze skrzypcami. Trochę rycerskiego plumkania, sporo hard&heavy osadzone mocno w klasyce gatunku oraz jazzujący pojedynek gitarowo skrzypcowy dla miłośników solowych popisów. Jednym słowem SKYCLAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Mnie ostatnio urzekli The Baseballs, niemiecki zespół grający covery współczesnych hitów w stylu amerykańskiej muzyki z lat 50 XX w. Stylizowane są również teledyski (częściowy montaż nagrań video z epoki) oraz, oczywiście, stroje i fryzury muzyków 22 października będą w Warszawie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Mulatu Astatke wymiata: http://www.youtube.com/watch?v=Zs5WN7pl ... re=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j@zzband Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Coś na sobotni wieczór Bach w świetnym wykonaniu Goulda, którego można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Ja ostatnio słucham wszystkich (a właściwie prawie wszystkich) fortepianowych dzieł Ravela w wykonaniu Pascala Roge, wszystkich dzieł orkiestrowych Gershwina w wykonaniu Jeffreya Siegala z Orkiestrą Symfoniczną Saint Louis (dyryguje Leonard Slatkin) oraz Preludiów Debussy'ego w wykonaniu Waltera Giesekinga. Choć akurat w tej chwili słucham Karnawału Schumanna w wykonaniu jakiegoś Stjepana Radica. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Wczoraj wreszcie wszedłem w posiadanie kompletnych dzieł fortepianowych Debussy'ego granych przez Jeana-Pierre'a Armengauda. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Muzyka z filmu Drive: Kavinsky feat. Lovefoxxx - Nightcall College feat. Electric Youth - A Real Hero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Mulatu Astatke wymiata: http://www.youtube.com/watch?v=Zs5WN7pl ... re=related ha! to teraz wiem skąd się wziął ten sample z culprate : thx NieMy, u make my day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Kolejny utwór Schumanna, który mi się spodobał, ale ma lepiej brzmiącą nazwę niż Karnawał, choć jest z nim trochę związana: Faschingsschwank aus Wien. Tu można posłuchać pierwszej części, najbardziej z resztą moim zdaniem udanej. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi