baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Robi się ciekawie. W poniedziałek wysłałem maila z prośba informację o przewidywanym terminie wysyłki - brak odzewu. Dziś chciałem się przypomnieć - twój mail nie może zostać dostarczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Ja zamówiłem wczoraj, nie śpieszy mi się jakoś szczególnie, mam jednak nadzieję, że buty ostatecznie do mnie dotrą...Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Godzinę temu, baw napisał: Dziś chciałem się przypomnieć - twój mail nie może zostać dostarczony. To pewne wina zapełnionej skrzynki odbiorczej. Zdarza się. Pewnie są zawaleni wysyłkami i nie mają czasu na maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Odnośnie wysyłki to nie wiem czy faktycznie może coś w tym jest ale moja sytuacja wygląda tak. 19 lipca(niedziela) zamówiłem pierwsza parę .Buty przyszły 24 lipca czyli w porządku. Drugie zamówienie 02 sierpnia(niedziela) i jutro powinny być bo wczoraj dostałem list przewozowy. Może trzeba zamawiać w weekend> po nim może sprawdzają dokładnie co i jak. AHA WSZYSTKIE LISTY PRZEWOZOWE SĄ W SPAMIE PRZYNAJMNIEJ U MNIE. Jeśli chodzi o maila i jakikolwiek kontakt to nigdzie nie odpisują nawet na instagramie gdzie widzę, że publikują nowe posty.Z tym to jest masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Zamówiłeś 2 sierpnia i wczoraj dostałeś list? Fajnie, ciekawie czy moje buty w ogóle mają na stanie, skoro zamówiłem 27 lipca i czekam. Może ich ilość zamówień przerosła j sprzedali pary, których nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 6 godzin temu, baw napisał: Zamówiłeś 2 sierpnia i wczoraj dostałeś list? Fajnie, ciekawie czy moje buty w ogóle mają na stanie, skoro zamówiłem 27 lipca i czekam. Może ich ilość zamówień przerosła j sprzedali pary, których nie było. Dokładnie jutro buty będę miał a jak pisałem w niedzielę je zamówiłem sprawdź spam bo może tam masz edit : Już są w warszawie xd Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Sprawdzałem, nie ma nic w żadnym spamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 14 minut temu, baw napisał: Sprawdzałem, nie ma nic w żadnym spamie. A z ciekawości co zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Te zamówiłem - https://vass-shoes.com/shop/budapest-p2-3/ Teraz to ich już nawet nie ma. Coś czuję, że sprzedali więcej niż mieli na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 3 minuty temu, baw napisał: Te zamówiłem - https://vass-shoes.com/shop/budapest-p2-3/ Teraz to ich już nawet nie ma. Coś czuję, że sprzedali więcej niż mieli na magazynie. a to ja własnie te zamawiałem jako pierwsze .Z tego co pamiętam to np 41,5 był niby dostępny a jak zobaczyłeś w koszyku to już nie. Może wpadłeś w lukę systemu. Myślę że nawet jakby nie było to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Nie zamawiałem przez stronę, ponieważ na mailu negocjowałem cenę oraz formę płatności, tak że raczej powinni wiedzieć co mają na stanie. Poza tym przez kilka kolejnych dni moje 43,5 cały czas wisiało w dostępnych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 3 minuty temu, baw napisał: Nie zamawiałem przez stronę, ponieważ na mailu negocjowałem cenę oraz formę płatności, tak że raczej powinni wiedzieć co mają na stanie. Poza tym przez kilka kolejnych dni moje 43,5 cały czas wisiało w dostępnych rozmiarach. A to takie kwiatki. Swoją drogą zdradzisz co wynegocjowałeś? Nawet nie wiedziałem, że coś można ugrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 5 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2020 Za wiele się nie udało ponegocjować, jako że na ten model było już 50% zniżki. Zeszli w części z kosztów wysyłki. Co do formy płatności też byli nieugięci (nie wiem w jaki sposób problem może stanowić podanie nr rachunku bankowego żebym zrobił przelew walutowy). Ostatecznie puściłem Revolutem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Już druga para u mnie. Model Norweger jak dla mnie najładniejszy but jaki widziałem. Potwierdzam spostrzeżenia do rozmiaru ,wydaje się delikatnie ciaśniejszy niż P2 i faktycznie ci którzy mają dobrze dopasowany chyba będą musieli celować pół rozmiaru wyżej. Ja że wolę luźniej to mam oba modele w 42 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Cieszę się Twoim szczęściem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Zamówiłem przedwczoraj wieczorem rozmiar 43,5. Dziś przyszedł rozmiar...chyba jednak 43:/ Buty są trochę krótsze jak i węższe niż 43,5 z kopyta 109. Bardziej zbliżone do 915....i takie ładne Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Napisane, że 43,5. Na podeszwie vass połówki znaczy myślnikiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Napisane, że 43,5. Na podeszwie vass połówki znaczy myślnikiem.Podejrzewałem, że napis w środku jest błędny. Nie wiedziałem o myślniku, stąd wątpliwośćWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Jeżeli mam w oxfordach 7,5 w patine tj na h (luźnawe w podbiciu), 7,5 monkach tj na g (chyba najbardziej dopasowane buty rtw) i derby yanko 42 961g (musiałem redukować rozmiar wkładką i zapiętką), to 41,5 w Vaas byłoby ok? Myślę nad https://vass-shoes.com/shop/london-5-eyelet-p2-5/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 @Jakub, nie znam kopyt patine, ale jeśli yanko 961 jest dobre na szerokość, to vass 41,5 na kopycie P2 powinno być ok. Ale to tylko moje przemyślenia. Mam yanko 960 i 962 w rozmiarze 41,5 i vassy na P2 w tym samym rozmiarze. Yanko 961 rozmiar 41,5 były zdecydowanie za wąskie. Dla mnie 961 jest wąskim (średnim) kopytem pomimo oznaczenia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2020 Yanko 960(otwarta przyszywa) 41,5 -dobrze dopasowane trzeba stopę katować- w zamkniętej przyszwie jest zdecydowanie gorzej i raczej już bym brał 42 .Vass 42 P2 i według mnie wygodniejsze. Osobiście jeśli masz stopę 27,2-27,5 cm to brałbym 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2020 W sklepie Vass pojawiło się sporo ciekawych kolorystycznie sampli: https://vass-shoes.com/unique-sample-pairs/ Czy ma ktoś przy okazji doświadczenia z kopytem K? Do czego rozmiarowo je przyrównać? Będąc między rozmiarami 9 i 9.5UK u większości producentów brać raczej 43.5? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 10 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2020 Od tygodnia zero odzewu od Vassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 10 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2020 Od tygodnia zero odzewu od Vassa. Spróbuj skomentować post lub napisać do nich na Instagramie .Ja tak zrobiłem i mi odpisali A co butów jeszcze ich nie ma ? Pewnie szyja a to troche trwa Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi