Krzysiek_W Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 czy tylko u mnie była 2 dniowa awaria- dns error? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapser Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 czy tylko u mnie była 2 dniowa awaria- dns error? Normalnie jakby mnie ktoś od kroplówki odciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Tanatos70: Skoro już działa, to czekamy na zaległe 20 zdjęć kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Tanatos70: Skoro już działa, to czekamy na zaległe 20 zdjęć kota! https://forum.butwbutonierce.pl/topic/259-alfred-sargent/?view=findpost&p=201310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 To takie indywidualne "wyróżnienie"? Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Pytanie wynikające z ciekawości. Czy istnieje możliwość usuwania wątków? Czasami wątki są tylko zamykane, w sytuacji gdy dublują już istniejące, czy nie można ich usunąć wraz z postami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Istnieje, tylko jak wątek usunę to pytający założy taki sam, dlatego wolę odesłać klienta do właściwego a założony przez niego zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W jaki sposób filtrować posty po punktach reputacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Proponuję oznaczyć te dwa wątki jako "podpięte": https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3048-zastanawiam-si%C4%99-nad-kupnem/ https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2610-buty-troch%C4%99-taniej/ Jak się da, to najlepiej na samej górze i na czerwono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Walka z wiatrakami, kto by tam zwracał uwagę na podpięte wątki, nawet gdyby wyskakiwały w postaci animowanych samootwierających się okien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Funkcja archiwizacji prywatnych rozmów u mnie nie działa. Mimo wielokrotnych kliknięć na "archiwizuj rozmowę" nie otrzymałem, żadnego maila z kopią archiwizowanej rozmowy. Można coś z tym zrobić czy tylko u mnie nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Może moderatorzy muszą rozmowę przeswietlic żeby mi ją podesłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Jakiś Man1903Skix rozrosta się jak kudzu na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Mam nadzieję, że kiedyś powstaną boty odczuwające emocje i wtedy takiemu manowi np. xkoziol bedzie mógł napisać coś w swoim stylu... Tak to szkoda klawiatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Póki co są gajowi, zawsze któryś robi obchód . Man...... nie jest więc już członkiem naszej forumowej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Może zainstalować jakąś prostą weryfikację gdzie trzeba odpowiedzieć na jakieś proste pytanie typu, do jakich butów będziesz musiał dołożyć? A tak na poważnie, taki sposób jest bardzo fajny, bo chyba botom ciężko będzie odpowiedzieć na pytanie w stylu "Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?", z kolei zwykły użytkownik nie będzie rwał włosów próbując rozszyfrować captche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 "Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?" Jasieńskiego nie każdy zna, znaczek forumowy tym bardziej, a jeśli odpowiedź "buta" wyda się podchwytliwa, bo but się do butonierki nie mieści, będą padały odpowiedzi "poszetki":-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Myślę, że jak ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, na które odpowiedź zawarta jest w nazwie strony na którą wszedł, to mała strata dla forumowej społeczności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Panie Admin, po aktualizacji na Tapatalku takie kwiatki wychodzą: Da się coś z tym zrobić (tak aby zdjęcia były w normalnej wielkości jak kiedyś)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Poza tym w Tapatalku przestały działać spoilery, co może być dość uciążliwe (wymusza ściąganie ukrytych zdjęć, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Pisałem w czatboksie, ale napiszę też tu, bo tam pewnie szybko zniknie: oprócz tego co napisali koledzy, zakładka "reputacja" w profilach użytkowników stała się (z mojego punktu widzenia) kompletnie bezużyteczna, bo połączone zostały zakładki "otrzymana" i "rozdana" ze starego forum, w dodatku zniknął z niej podgląd postów, a są tylko linki z fragmentem tekstu z treści posta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 @Pepo, da się tak, jak klikniesz w niebieską kropkę/gwiazdkę przy temacie. Ale tak jak Ty piszesz byłoby łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 (edytowane) 35 minut temu, Pepo napisał: Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? Jak się kliknie w gwiazdkę albo kółeczko, a nie w tytuł tematu, to przerzuca do ostatniego nieczytanego posta Edit: @pawlik mnie uprzedził Edytowane 29 Czerwiec 2016 przez VonOrlock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi