constantin Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Obawiam się Miszo, że Panu Burgerowi, zależy na tym, abyśmy pozostawali w niepewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 "Dobrze" Panie Regrub , jedynie fakt, że to Pana pierwszy post mógłby Pana usprawiedliwiać, uprzejmie proszę czytać ze zrozumieniem..wtedy dostrzeże Pan to czym ja się już znudziłem tj. osobliwy sarkazm pana Burgera Ps. w pierwszym poście wypadałoby się przedstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Panie Burger czy wszczepił Pan sobie chip z imperatywem "bycia" w tym "nie szanującym się forum"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Nie rozumiem Panowie. Skoro tak Was boli ten cały Burger, to zbanować i tyle tematu. Jakiś mod czy tam admin unika odpowiedzialności choć z każdym gościa postem leje się gnój. Szanujące się forum a przepychanki jak na znanych stronach informacyjnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Został zbanowany więc założył kolejne konto i z niego powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Feniks, nie Burger. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 14 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Przy pisaniu posta otrzymuje taki oto komunikat: Użyto większej ilości grafik niż jest to dozwolone W jednym poście użyłem odnośników do 14 grafik, jaki jest dopuszcza ilość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Odnośników można umieścić nieskończoną ilość, natomiast samych grafik maksymalnie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Czy tak to powinno wyglądać ? : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Po zmianie stylu forum (lewy dolny róg wyszukiwarki), ankieta jest dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2013 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @Roland ponieważ otrzymujesz wiele maili na priv. to proszę pamiętać o usunięciu mojego konta z całą zawartością. Dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @Roland ponieważ otrzymujesz wiele maili na priv. to proszę pamiętać o usunięciu mojego konta z całą zawartością. Dziękuję. Kolego napisałeś dotąd zacną i znamienną liczbę 1666 postów a poległeś na cytacie z biblii. Proszę Cię przemyśl swoją decyzję jeszcze raz i nie daj ponieść się chwilowym emocjom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @Roland ponieważ otrzymujesz wiele maili na priv. to proszę pamiętać o usunięciu mojego konta z całą zawartością. Dziękuję. Administracja forum nie ma obowiązku usuwania postów użytkowników na ich życzenie. Jeśli chcesz, by zostały skasowane, musisz usunąć je samemu, dopóki konto istnieje. Gdy już to zrobisz (lub zrezygnujesz z zamiaru usuwania wszystkich), ponów prośbę o skasowanie konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 To ponawiam prośbę o skasowanie konta. Miłej zabawy w piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @Velahrn W jaki sposób można usunąć własne posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Niestety nie można, można je tylko wyedytować i dać na zawartość np. X.. i tak 1666 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 W obecnej chwili można tylko usunąć ich zawartość, poprzez polecenie Edycja. Docelowo, ma się pojawić taka możliwość, ale jeszcze nie przeszliśmy w pełni na nowy silnik forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Przemek, wyluzuj, naprawdę szkoda kruszyć kopii, a jeszcze większa szkoda tracić Cię z tego forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 To ja proszę uprzejmie wszystkich chcących "się wypisać" o rozsądną zwłokę, żebym zdążył sobie zarchiwizować na twardzielu co bardziej wartościowe wypowiedzi..... Taka mała grzeczność wobec kolegi z Dolnego Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janeks Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Mam pytanie, kto zlikwidował i na jakiej podstawie mój post w dziale oddam sprzedam dotyczący sprzedaży butów Grenson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Zrobił to moderator na podstawie regulaminu. Oto wyciąg: 5.Prawo dokonania ogłoszenia o sprzedaży mają wyłącznie użytkownicy, którzy zarejestrowali się na forum co najmniej 30 dni przed dokonaniem ogłoszenia i którzy na moment dokonywania ogłoszenia napisali na forum co najmniej 20 wpisów. W momencie zamieszczenia ogłoszenia miałeś 0 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janeks Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Zrobił to moderator na podstawie regulaminu. Oto wyciąg: W momencie zamieszczenia ogłoszenia miałeś 0 postów. jasne nie doczytałem, ale może warto by było wysłać powiadomienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 A może warto najpierw przeczytać regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2013 ' czy można w dziale "przewodnik miejski " przykleić ( i aktualizować ) temat z adresami sprawdzonych sklepów z materiałami w całej Polsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi