maciato Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Istnieje możliwość zrobienia osobnego tematu czy wątku o rozmiarach? ...[ciach]...każdy mógłby się podzielić jak u niego to wygląda. Eee to chyba nie jest potrzebne. Cytuj
Luca Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Eee to chyba nie jest potrzebne. Dla każdego nowego uczestnika byłaby to pomoc ale jak góra twierdzi, że nie jest potrzebne Cytuj
Hargin Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Pierwsza myśl, powinna poprzedzać refleksję Pomijając fakt, że każdy interesuje się stricte własnym rozmiarem, to poszczególne marki (a nawet kolekcje) różnią się od siebie wymiarami w tym samym "rozmiarze". Poza tym, aby się przymierzyć do konkretnego rozmiaru wystarczy dokonać uczciwych pomiarów własnej osoby za pomocą metra krawieckiego i wrzucić w dedykowane w tym celu miejsce w sieci. Dla przykładu możesz skorzystać apletu umieszczonego na stronie Suit Supply (jestem pewien, że znajdziesz wiele, wiele innych podobnych). W moim przekonaniu, jedyne co ma sens to wymiana informacji jeśli chodzi o wymiary obuwia poszczególnych marek, a tego znajdziesz baaaarrrdzzzooo dużo na tym forum. Cytuj
Luca Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Ok jest tego trochę lecz porozrzucane a mnie chodziło właśnie o to żeby mogło być to w jednym i szybkim dostępie. Kolejna rzecz chcąc teraz kupić model na innym kopycie nie mam pewności czy będzie pasował. Opis rozmiaru ze strony jest taki sam dla każdego kopyta. Cytuj
roland Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 1. Góra się nie wypowiedziała, wypowiada się teraz. 2. Takie tematy istnieją: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1272-rozmiar%C3%B3wka-dyskusje-i-porady/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/147-jak-dobra%C4%87-rozmiar-but%C3%B3w-sk%C3%B3rzanych/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/336-vs-czyli-jaki-jest-ko%C5%84/ Cytuj
Luca Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Dziękuję. Zatem post do usunięcia Cytuj
Bażant Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie na każdej podstronie, po kilkudziesięciu sekundach pojawia się pasek „ładowania” (przypuszczam, że od shoutboxa) i za nic nie chce zniknąć. „Ładowanie” trwa non stop Cytuj
roland Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 czy nadal pojawia się taki pasek? Cytuj
Maniek_ Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 u mnie już nie występuje. Cytuj
roland Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 tapatalk powinno już działać - proszę sprawdzić Cytuj
lubo69 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Działa - odpisuję z Tapatalk. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj
Awopiotr Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Cytuj
Ernestson Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Daj spokój, Uxkull jest w porządku tylko trzeba przywyknąć do jego nieco szorstkiego sposobu wyrażania. 2 Cytuj
Üxküll Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Mastersów nie ma w regulaminie forum BwB, więc nie masz żadnego problemu technicznego, my już jesteśmy ghostami. Pozdrawiam. 3 Cytuj
MMax Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nie ślędzę dokładnie forum stąd moje pytanie. Dlaczego zamknięto wątek informujący o wyprzedażach? Był bardzo pomocny. Cytuj
roland Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Niestety ten konkretny użytkownik, z uwagi na korzystanie przez niego z umlautów nie może być ignorowany w ten sposób, trzeba wejść w jego profil i zaznaczyć po prawej stronie, na dole "zaznacz jako spamera". Nie ślędzę dokładnie forum stąd moje pytanie. Dlaczego zamknięto wątek informujący o wyprzedażach? Był bardzo pomocny. Odpowiedni wątek istnieje, jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? 1 Cytuj
qwertasdf Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 tak z innej beczki - co z możliwością minusowania (reputacja)? chyba nie tylko mi udało się zauważyć napływające, wyjątkowo głupie posty (często od tych samych, nowych użytkowników) ostatnimi dniami , a byłaby to dobra alternatywa dla ignorowania/wdawania się w nic nie wnoszące dyskusje Cytuj
pol606 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Juz widzę Kozioła, który pyta o ograniczenie dzienne wystawiania minusów 1 Cytuj
Bartek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Oj przestańcie. Także gaweł i Sebo.pl w końcu się wyrobią. edit: ironia była jednak za mało czytelna, niniejszym składam samokrytykę. 2 Cytuj
Misza Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jakby ktoś miał pytania w sprawie skasowania poniższego tematu, to śmiało -> PW. czy warto promować firmę na Facebooku? Cytuj
MMax Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Odpowiedni wątek istnieje, jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? Ten watek LINK został zamknięty, a był bardzo potrzebny. Cytuj
roland Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ten watek LINK został zamknięty, a był bardzo potrzebny. jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi