Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza myśl, powinna poprzedzać refleksję :) Pomijając fakt, że każdy interesuje się stricte własnym rozmiarem, to poszczególne marki (a nawet kolekcje) różnią się od siebie wymiarami w tym samym "rozmiarze".

Poza tym, aby się przymierzyć do konkretnego rozmiaru wystarczy dokonać uczciwych pomiarów własnej osoby za pomocą metra krawieckiego i wrzucić w dedykowane w tym celu miejsce w sieci. Dla przykładu możesz skorzystać apletu umieszczonego na stronie Suit Supply (jestem pewien, że znajdziesz wiele, wiele innych podobnych).

W moim przekonaniu, jedyne co ma sens to wymiana informacji jeśli chodzi o wymiary obuwia poszczególnych marek, a tego znajdziesz baaaarrrdzzzooo dużo na tym forum. 

Opublikowano

Ok jest tego trochę lecz porozrzucane a mnie chodziło właśnie o to żeby mogło być to w jednym i szybkim dostępie.

Kolejna rzecz chcąc teraz kupić model na innym kopycie nie mam pewności czy będzie pasował. Opis rozmiaru ze strony jest taki sam dla każdego kopyta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej?

Opublikowano
Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:

Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej?

Mastersów nie ma w regulaminie forum BwB, więc nie masz żadnego problemu technicznego, my już jesteśmy ghostami. Pozdrawiam.

:)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Niestety ten konkretny użytkownik, z uwagi na korzystanie przez niego z umlautów nie może być ignorowany w ten sposób, trzeba wejść w jego profil i zaznaczyć po prawej stronie, na dole "zaznacz jako spamera".

Nie ślędzę dokładnie forum stąd moje pytanie.

Dlaczego zamknięto wątek informujący o wyprzedażach? Był bardzo pomocny.

Odpowiedni wątek istnieje, jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

tak z innej beczki - co z możliwością minusowania (reputacja)? icon_twisted.gif icon_twisted.gif 
chyba nie tylko mi udało się zauważyć napływające, wyjątkowo głupie posty (często od tych samych, nowych użytkowników) ostatnimi dniami  :rolleyes: , a byłaby to dobra alternatywa dla ignorowania/wdawania się w nic nie wnoszące dyskusje  ;)