jakow Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Potwierdzam, wg informacji z metki skarpety Happy Socks zrobione są (oprócz bawełny) z poliamidu i elastanu. Pozdrawiam, Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Jeśli jesteśmy już przy skarpetkach, to niedawno odkryłem polską firmę, która (chyba) zainspirowała się Happy Socks www.sokksy.pl - na chwilę obecną, mają promocję dot. wysyłki (zakup min.50zł, wysyłka darmowa). Potwierdzam też niedawno nabyłem 4 pary dla siebie i 4 pary dla Małżonki (grochy, rombo-kwadraty), na razie spisują się bardzo fajnie i są naprawdę efektowne. I nie mają żadnych negatywnych skutków ubocznych stosowania syntetyku (którego dodatek, moim zdaniem, jest nieodzowny w skarpetach -- mam 3 pary 100% bawełnianych Pingwinów i chociaż jest niby super, to brak elastyczności nieco im szkodzi (pewnie dlatego Pingwiny zmieniły już skład skarpet). Dodam, że z P.T. Właścicielką sklepu Sokksy.pl, Panią Pauliną, można się fajnie i konkretnie dogadywać a wiem o tym dzięki temu, że zniechęcony właśnie brakiem opcji płatności on-line udało mi się ją przekonać by wystawiła dla mnie odpowiedni zestaw na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 100% bawełny to faktycznie wcale nie najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o trwałość i elastyczność. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest 98% bawełny różnica niewielka ale skarpety użytkuje się zdecydowanie lepiej. Zaprezentowane skarpety całkiem ciekawe jednak dla mnie 80% bawełny to nieco za mało. Skoro z właścicielką można się dogadać to może rozważymy forumowe skarpety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Mi też osobiście nie wadzi skład Sokksów Czekam, aż wprowadzą więcej wzorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Direttore Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Proponuję dyskusję o skarpetach przenieść tutaj, wszak dyskutujemy o nich, a nie o wyprzedażach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 W Bytomiu stacjonarnym promocja na produkty nieprzecenione. Przy zakupie dwóch dowolnych- drugi za połowę ceny. Przy zakupie trzech - trzeci gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 W Bytomiu stacjonarnym promocja na produkty nieprzecenione. Przy zakupie dwóch dowolnych- drugi za połowę ceny. Przy zakupie trzech - trzeci gratis. Akurat dziś odwiedziłem salon w outlecie w Luboniu, udało się kupić fajną koszulę z podwójnie skrętnej bawełny za 99,90 , niestety drugiego produktu jakoś nie udało mi się wybrać. W tej promocji ważny jest fakt, że jeśli decydujemy się na zakup 3 rzeczy, to rabat 50% na drugą nie obowiązuje, wówczas mamy 2 produkty w cenie sklepowej + trzeci za złotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi