Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest opcja "Szukaj"? Próbuję znaleźć jakiś temat o laskach (do podpierania) i nie widzę opcji do przeszukiwania forum. Pozdrawiam.

Znalezione. Wystarczyło zmienić styl forum w lewym dolnym rogu (to dla kogoś kto by, tak jak ja szukał).

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Mam całą listę nowych postów. Po przeczytaniu jednego ewentualnie napisaniu jakiegoś, lista uruchomiona 'wyświetl nową zawartość' jest pusta ale w poszczególnych działach mam tematy oznaczone jako nieprzeczytane. Czy tylko ja tak mam?

Opublikowano

Mam całą listę nowych postów. Po przeczytaniu jednego ewentualnie napisaniu jakiegoś, lista uruchomiona 'wyświetl nową zawartość' jest pusta ale w poszczególnych działach mam tematy oznaczone jako nieprzeczytane. Czy tylko ja tak mam?

odznacz sobie opcję: Ostatnich 24 godzin

zamiast: Nowe posty od ostatniej wizyty

• Oceniam pozytywnie 1
Gość Kaiser
Opublikowano

Roland prosilem poprzez PW o usuniecie mojego konta, nie raczyles nawet odpisac?

Opublikowano

Mam jakąś dziwną przypadłość z opcją "wyświetl nową zawartość". Na forum zaglądam codziennie (zwykle kilka razy dziennie), a od pewnego czasu po kliknięciu tej opcji z jednej strony nie zawsze pokazuje tematy z nową (od poprzedniej wizyty) zawartością, a jednocześnie pokazuje tematy, gdzie ostatni post był nawet ponad tydzień temu. Pojawia się to niezależnie od urządzenia (tablet, laptop, stacjonarka) i providera (tak w domu, jak i w pracy).

Opublikowano

Nie pojawiają się żadne opcje. A zresztą przypuszczam, że "nieczytana zawartość" to mogą być też wątki sprzed miesięcy, które mnie nie interesowały (tak było na starym silniku).

Opublikowano

właśnie przystępuję do kolejnej tury aktualizowania forum o niezbędne dodatki, tapatalk powinien pojawić się do końca tygodnia, podobnie jak możliwość integracji z FB

Cool, dzięki.