Krzysiek_W Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 czy tylko u mnie była 2 dniowa awaria- dns error? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 czy tylko u mnie była 2 dniowa awaria- dns error? Normalnie jakby mnie ktoś od kroplówki odciął Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Tanatos70: Skoro już działa, to czekamy na zaległe 20 zdjęć kota! Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Tanatos70: Skoro już działa, to czekamy na zaległe 20 zdjęć kota! https://forum.butwbutonierce.pl/topic/259-alfred-sargent/?view=findpost&p=201310 Cytuj
tombar Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 To takie indywidualne "wyróżnienie"? Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu. Cytuj
Aron Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Pytanie wynikające z ciekawości. Czy istnieje możliwość usuwania wątków? Czasami wątki są tylko zamykane, w sytuacji gdy dublują już istniejące, czy nie można ich usunąć wraz z postami? Cytuj
waski Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Istnieje, tylko jak wątek usunę to pytający założy taki sam, dlatego wolę odesłać klienta do właściwego a założony przez niego zamknąć. Cytuj
alabuz Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 W jaki sposób filtrować posty po punktach reputacji? Cytuj
Aron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Proponuję oznaczyć te dwa wątki jako "podpięte": https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3048-zastanawiam-si%C4%99-nad-kupnem/ https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2610-buty-troch%C4%99-taniej/ Jak się da, to najlepiej na samej górze i na czerwono . Cytuj
waski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Walka z wiatrakami, kto by tam zwracał uwagę na podpięte wątki, nawet gdyby wyskakiwały w postaci animowanych samootwierających się okien. 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Funkcja archiwizacji prywatnych rozmów u mnie nie działa. Mimo wielokrotnych kliknięć na "archiwizuj rozmowę" nie otrzymałem, żadnego maila z kopią archiwizowanej rozmowy. Można coś z tym zrobić czy tylko u mnie nie działa? Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Może moderatorzy muszą rozmowę przeswietlic żeby mi ją podesłać na maila Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jakiś Man1903Skix rozrosta się jak kudzu na forum.... Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mam nadzieję, że kiedyś powstaną boty odczuwające emocje i wtedy takiemu manowi np. xkoziol bedzie mógł napisać coś w swoim stylu... Tak to szkoda klawiatury... Cytuj
waski Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Póki co są gajowi, zawsze któryś robi obchód . Man...... nie jest więc już członkiem naszej forumowej społeczności Cytuj
Pepo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Może zainstalować jakąś prostą weryfikację gdzie trzeba odpowiedzieć na jakieś proste pytanie typu, do jakich butów będziesz musiał dołożyć? A tak na poważnie, taki sposób jest bardzo fajny, bo chyba botom ciężko będzie odpowiedzieć na pytanie w stylu "Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?", z kolei zwykły użytkownik nie będzie rwał włosów próbując rozszyfrować captche 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 "Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?" Jasieńskiego nie każdy zna, znaczek forumowy tym bardziej, a jeśli odpowiedź "buta" wyda się podchwytliwa, bo but się do butonierki nie mieści, będą padały odpowiedzi "poszetki":-) Cytuj
Pepo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Myślę, że jak ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, na które odpowiedź zawarta jest w nazwie strony na którą wszedł, to mała strata dla forumowej społeczności 2 Cytuj
pawlik Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Panie Admin, po aktualizacji na Tapatalku takie kwiatki wychodzą: Da się coś z tym zrobić (tak aby zdjęcia były w normalnej wielkości jak kiedyś)? Cytuj
blekit Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Poza tym w Tapatalku przestały działać spoilery, co może być dość uciążliwe (wymusza ściąganie ukrytych zdjęć, etc.) Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Pisałem w czatboksie, ale napiszę też tu, bo tam pewnie szybko zniknie: oprócz tego co napisali koledzy, zakładka "reputacja" w profilach użytkowników stała się (z mojego punktu widzenia) kompletnie bezużyteczna, bo połączone zostały zakładki "otrzymana" i "rozdana" ze starego forum, w dodatku zniknął z niej podgląd postów, a są tylko linki z fragmentem tekstu z treści posta. 3 Cytuj
Pepo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? 2 Cytuj
pawlik Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 @Pepo, da się tak, jak klikniesz w niebieską kropkę/gwiazdkę przy temacie. Ale tak jak Ty piszesz byłoby łatwiej. 1 Cytuj
VonOrlock Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) 35 minut temu, Pepo napisał: Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? Jak się kliknie w gwiazdkę albo kółeczko, a nie w tytuł tematu, to przerzuca do ostatniego nieczytanego posta Edit: @pawlik mnie uprzedził Edytowane 29 Czerwca 2016 przez VonOrlock 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi