Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie wynikające z ciekawości. Czy istnieje możliwość usuwania wątków? Czasami wątki są tylko zamykane, w sytuacji gdy dublują już istniejące, czy nie można ich usunąć wraz z postami?

Opublikowano

Funkcja archiwizacji prywatnych rozmów u mnie nie działa. Mimo wielokrotnych kliknięć na "archiwizuj rozmowę" nie otrzymałem, żadnego maila z kopią archiwizowanej rozmowy.  Można coś z tym zrobić czy tylko u mnie nie działa?

Opublikowano

Mam nadzieję, że kiedyś powstaną boty odczuwające emocje i wtedy takiemu manowi np. xkoziol bedzie mógł napisać coś w swoim stylu... Tak to szkoda klawiatury...

Opublikowano

Może zainstalować jakąś prostą weryfikację gdzie trzeba odpowiedzieć na jakieś proste pytanie typu, do jakich butów będziesz musiał dołożyć? :P

A tak na poważnie, taki sposób jest bardzo fajny, bo chyba botom ciężko będzie odpowiedzieć na pytanie w stylu "Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?", z kolei zwykły użytkownik nie będzie rwał włosów próbując rozszyfrować captche :P

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

"Włożenie jakiego przedmiotu do butonierki sugeruje nazwa forum?"

Jasieńskiego nie każdy zna, znaczek forumowy tym bardziej, a jeśli odpowiedź "buta" wyda się podchwytliwa, bo but się do butonierki nie mieści, będą padały odpowiedzi "poszetki":-)

Opublikowano

Myślę, że jak ktoś nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, na które odpowiedź zawarta jest w nazwie strony na którą wszedł, to mała strata dla forumowej społeczności ;)

• Oceniam pozytywnie 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pisałem w czatboksie, ale napiszę też tu, bo tam pewnie szybko zniknie: oprócz tego co napisali koledzy, zakładka "reputacja" w profilach użytkowników stała się  (z mojego punktu widzenia) kompletnie bezużyteczna, bo połączone zostały zakładki "otrzymana" i "rozdana" ze starego forum, w dodatku zniknął z niej podgląd postów, a są tylko linki z fragmentem tekstu z treści posta.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Pepo napisał:

Czy dałoby się zmienić, aby po kliknięciu w link tematu przy przeglądaniu "nieprzeczytanej zawartości" przenosił do ostatniego, nie widzianego przez nas posta, lub chociaż do ostatniej strony wątku? :)

Jak się kliknie w gwiazdkę albo kółeczko, a nie w tytuł tematu, to przerzuca do ostatniego nieczytanego posta 8-)

Edit: @pawlik mnie uprzedził :D

Edytowane przez VonOrlock
  • Oceniam pozytywnie 1