roswell89 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 W zaufanych perfumeriach internetowych: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Nie zamierzać przekonywać do swoich racji - korzystałem jednak wielokrotnie z perfumerii internetowych, zamawiając wody toaletowe/perfumowane dla siebie, znajomych i rodziny. Nigdy nie pojawiło się nic co wskazywałoby na towar podrobiony czy niepełnowartościowy. Mając wątpliwości przed zakupem konsultowałem się z Marcinem Budzikiem, autorem bloga: "Nie muzyczna pięciolinia", aby uzyskać referencje sklepu. Wychodzę z założenia, że skoro odzież, obuwie kupuję przez Internet, to dlaczego robić wyjątek dla "perfum"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 zatem gdzie warto? Jeżeli chodzi akurat o Terre, to polecam lotnisko we Frankfurcie (nie wiem, jak w innych miastach,mało latam, a tutaj jest podgląd przez net i często znajomi tam latają), dwupak 2x50ml EDT (moim zdaniem zupełnie wystarczającej trwałości, mnie się trzyma cały dzień) to koszt 70 euro: http://www.heinemann-dutyfree.com/fraport_en/hermes/terre-d-hermes/hermes-terre-d-hermes-duo-pack-1items.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Ja kupuję w http://www.perfumesco.pli jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Osobiście mogę polecić crystaline.pl. Kupowałem z odbiorem osobistym oraz wysyłkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Ja mogę polecić http://www.pachnidelko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Panowie, czy ktoś miał do czynienia z wodami kolońskimi Taylor of the Bond Street? Konkretnie interesuje mnie trwałość i moc zapachu oraz na ile są podobne do zapachu kosmetyków. Po pierwsze, woda kolońska z definicji nie jest trwała. Po drugie, kupiłem kiedyś wodę tobs tak z rozpędu, jak na facetarii nowe mydło do golenia i żyletki brałem. Jakość tych produktów jest mierna. Fajne wody kolońskie robi podobno acqua di parma, ale musisz sam się przekonać, bo ja wód kolońskich na ogół nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Często używam acqua di parma,szczególnie odpowiada mi Essenza.Problem- nie do kupienia w kraju. Ale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bystry Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Chciałbym podpytać o wasze doświadczenia z perfumami. Jakich marek używacie najczęściej i co możecie polecić w tym temacie ? Zależy mi na wytrzymałości. Czy są w ogóle takie perfumy które utrzymują się przez cały, intensywny dzień? Powiem szczerze, że nie spotkałem się jeszcze z takimi. A i jeszcze jedno, co sądzicie o perfumach z feromonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Jeśli szukasz inspiracji, to masz 29 stron tego wątku. Kwestia trwałości jest sprawą bardzo indywidualną i często zapach, który u jednego utrzymuje się na skórze cały dzień, u innego zniknie po godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Od dawna za mną chodził, aż w końcu dzisiaj dotarł do mnie L'Artisan Timbuktu. Jak dla mnie świetny zapach na lato, ale pewnie niektórych może odstarszać jego kategoryzacja do produktów typu unisex. Nie znam pozostałych zapachów tej marki - chyba pora się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Stormont, dzięki. Wody kolońskie nie są trwałe, ale jest różnica czy wytrzymują godzinę, czy trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Często używam acqua di parma,szczególnie odpowiada mi Essenza.Problem- nie do kupienia w kraju. Ale polecam http://www.iperfumy.pl/acqua-di-parma/?f=1-1-4350-10944 z tego co pamiętam dość niedawno się pojawiły Chciałbym podpytać o wasze doświadczenia z perfumami. Jakich marek używacie najczęściej i co możecie polecić w tym temacie ? Zależy mi na wytrzymałości. Czy są w ogóle takie perfumy które utrzymują się przez cały, intensywny dzień? Powiem szczerze, że nie spotkałem się jeszcze z takimi. A i jeszcze jedno, co sądzicie o perfumach z feromonami? Te pierdoły z feromonami to sobie daruj... To czy kobieta się tobą zainteresuje to nie tylko kwestia perfum, nawet tych zwykłych, ale bardziej tego co prezentujesz. Perfumy to dopełnienie, chociaż czasem sprawy ułatwiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Z AdP nie jest tak źle http://allegro.pl/acqua-di-parma-colonia-essenza-100ml-perfumeria-i5162139919.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Nie mów?! To te feromony naprawdę działają? No jasne, że działają. Jak kobieta widzi kogoś, kto wydaje kasę na takie feromony to wie, że i sama sporo z niego kasy będzie mogła wydoić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Panowie, nie sądzicie, że to trochę żenujące? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Przypominam o trzymaniu poziomu podczas prowadzenia dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Czyżby ta sama agencja PR co w Giacomo Conti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Tak jak widzisz, niektórzy są sceptyczni - powiem szczerze, że nie kumam dlaczego. Mieliście z tym do czynienia? Bo ja mówię z własnego doświadczenia. A jeżeli chodzi o kobiety - to przypominam, że one są po to aby wydawać na nie pieniąze Tak już ten świat jest stworzony Im szybciej to zrozumiemy tym lepiej. No nie do końca, jakbyś kobiecie kupił perfumy to wtedy by się zgadzało, a jak kupujesz feromony sobie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Od dawna za mną chodził, aż w końcu dzisiaj dotarł do mnie L'Artisan Timbuktu. Jak dla mnie świetny zapach na lato, ale pewnie niektórych może odstarszać jego kategoryzacja do produktów typu unisex. Nie znam pozostałych zapachów tej marki - chyba pora się zainteresować. Często ta kategoryzacja wprowadza w błąd. Mam unisex, który pachnie tak kobieco, że nie mam co z nim zrobić. I zapach kobiecy, który pachnie jak unisex z przechyłem w męską stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Feromony? Drogi moderatorze, wg mnie temat do wycięcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 @terence, oszczędź Waść. Love & Desire pachną ogórkową tandetą. Zdecydowanie bardziej na moje (i nie moje) kobiety działają subtelnie dobrane męskie perfumy niż ta mieszanka odświeżacza, tureckich podróbek (nie będę wskazywał produktu, który był 'inspiracją') i PR-u.Koledzy, potrzebna zmiotka i szufelka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Ciekawe jak sprawdza się "zwykła" wersja bo Twoja jak widzę to "New edition - Stronger!". Ja myślę, że standard rzuca na kolana, a new edition to od razu KO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Powinni dodawać ostrzeżenie, żeby ostrożnie dozować, bo inaczej grozi to autoerotyzmem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi