roswell89 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 W zaufanych perfumeriach internetowych: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 Cytuj
roswell89 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie zamierzać przekonywać do swoich racji - korzystałem jednak wielokrotnie z perfumerii internetowych, zamawiając wody toaletowe/perfumowane dla siebie, znajomych i rodziny. Nigdy nie pojawiło się nic co wskazywałoby na towar podrobiony czy niepełnowartościowy. Mając wątpliwości przed zakupem konsultowałem się z Marcinem Budzikiem, autorem bloga: "Nie muzyczna pięciolinia", aby uzyskać referencje sklepu. Wychodzę z założenia, że skoro odzież, obuwie kupuję przez Internet, to dlaczego robić wyjątek dla "perfum"? 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 zatem gdzie warto? Jeżeli chodzi akurat o Terre, to polecam lotnisko we Frankfurcie (nie wiem, jak w innych miastach,mało latam, a tutaj jest podgląd przez net i często znajomi tam latają), dwupak 2x50ml EDT (moim zdaniem zupełnie wystarczającej trwałości, mnie się trzyma cały dzień) to koszt 70 euro: http://www.heinemann-dutyfree.com/fraport_en/hermes/terre-d-hermes/hermes-terre-d-hermes-duo-pack-1items.html 1 Cytuj
RadekM Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja kupuję w http://www.perfumesco.pli jestem zadowolony. Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Osobiście mogę polecić crystaline.pl. Kupowałem z odbiorem osobistym oraz wysyłkowo. Cytuj
constantin Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Ja mogę polecić http://www.pachnidelko.pl/ Cytuj
Stormont Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie, czy ktoś miał do czynienia z wodami kolońskimi Taylor of the Bond Street? Konkretnie interesuje mnie trwałość i moc zapachu oraz na ile są podobne do zapachu kosmetyków. Po pierwsze, woda kolońska z definicji nie jest trwała. Po drugie, kupiłem kiedyś wodę tobs tak z rozpędu, jak na facetarii nowe mydło do golenia i żyletki brałem. Jakość tych produktów jest mierna. Fajne wody kolońskie robi podobno acqua di parma, ale musisz sam się przekonać, bo ja wód kolońskich na ogół nie używam. Cytuj
Styleman Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Często używam acqua di parma,szczególnie odpowiada mi Essenza.Problem- nie do kupienia w kraju. Ale polecam Cytuj
bystry Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Chciałbym podpytać o wasze doświadczenia z perfumami. Jakich marek używacie najczęściej i co możecie polecić w tym temacie ? Zależy mi na wytrzymałości. Czy są w ogóle takie perfumy które utrzymują się przez cały, intensywny dzień? Powiem szczerze, że nie spotkałem się jeszcze z takimi. A i jeszcze jedno, co sądzicie o perfumach z feromonami? Cytuj
Koval Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Jeśli szukasz inspiracji, to masz 29 stron tego wątku. Kwestia trwałości jest sprawą bardzo indywidualną i często zapach, który u jednego utrzymuje się na skórze cały dzień, u innego zniknie po godzinie. Cytuj
B737 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Od dawna za mną chodził, aż w końcu dzisiaj dotarł do mnie L'Artisan Timbuktu. Jak dla mnie świetny zapach na lato, ale pewnie niektórych może odstarszać jego kategoryzacja do produktów typu unisex. Nie znam pozostałych zapachów tej marki - chyba pora się zainteresować. Cytuj
Ingvar Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Stormont, dzięki. Wody kolońskie nie są trwałe, ale jest różnica czy wytrzymują godzinę, czy trzy. Cytuj
Jarek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Często używam acqua di parma,szczególnie odpowiada mi Essenza.Problem- nie do kupienia w kraju. Ale polecam http://www.iperfumy.pl/acqua-di-parma/?f=1-1-4350-10944 z tego co pamiętam dość niedawno się pojawiły Chciałbym podpytać o wasze doświadczenia z perfumami. Jakich marek używacie najczęściej i co możecie polecić w tym temacie ? Zależy mi na wytrzymałości. Czy są w ogóle takie perfumy które utrzymują się przez cały, intensywny dzień? Powiem szczerze, że nie spotkałem się jeszcze z takimi. A i jeszcze jedno, co sądzicie o perfumach z feromonami? Te pierdoły z feromonami to sobie daruj... To czy kobieta się tobą zainteresuje to nie tylko kwestia perfum, nawet tych zwykłych, ale bardziej tego co prezentujesz. Perfumy to dopełnienie, chociaż czasem sprawy ułatwiają Cytuj
maciejj Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Z AdP nie jest tak źle http://allegro.pl/acqua-di-parma-colonia-essenza-100ml-perfumeria-i5162139919.html Cytuj
Kamil_D Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Nie mów?! To te feromony naprawdę działają? No jasne, że działają. Jak kobieta widzi kogoś, kto wydaje kasę na takie feromony to wie, że i sama sporo z niego kasy będzie mogła wydoić 3 Cytuj
Ingvar Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Panowie, nie sądzicie, że to trochę żenujące? 7 Cytuj
waski Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Przypominam o trzymaniu poziomu podczas prowadzenia dyskusji. Cytuj
zixart Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Czyżby ta sama agencja PR co w Giacomo Conti? Cytuj
Jarek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Tak jak widzisz, niektórzy są sceptyczni - powiem szczerze, że nie kumam dlaczego. Mieliście z tym do czynienia? Bo ja mówię z własnego doświadczenia. A jeżeli chodzi o kobiety - to przypominam, że one są po to aby wydawać na nie pieniąze Tak już ten świat jest stworzony Im szybciej to zrozumiemy tym lepiej. No nie do końca, jakbyś kobiecie kupił perfumy to wtedy by się zgadzało, a jak kupujesz feromony sobie to... Cytuj
Stormont Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Od dawna za mną chodził, aż w końcu dzisiaj dotarł do mnie L'Artisan Timbuktu. Jak dla mnie świetny zapach na lato, ale pewnie niektórych może odstarszać jego kategoryzacja do produktów typu unisex. Nie znam pozostałych zapachów tej marki - chyba pora się zainteresować. Często ta kategoryzacja wprowadza w błąd. Mam unisex, który pachnie tak kobieco, że nie mam co z nim zrobić. I zapach kobiecy, który pachnie jak unisex z przechyłem w męską stronę. Cytuj
RadekM Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Feromony? Drogi moderatorze, wg mnie temat do wycięcia. 2 Cytuj
paparazzo Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 @terence, oszczędź Waść. Love & Desire pachną ogórkową tandetą. Zdecydowanie bardziej na moje (i nie moje) kobiety działają subtelnie dobrane męskie perfumy niż ta mieszanka odświeżacza, tureckich podróbek (nie będę wskazywał produktu, który był 'inspiracją') i PR-u.Koledzy, potrzebna zmiotka i szufelka... 3 Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Ciekawe jak sprawdza się "zwykła" wersja bo Twoja jak widzę to "New edition - Stronger!". Ja myślę, że standard rzuca na kolana, a new edition to od razu KO Cytuj
Stormont Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 Powinni dodawać ostrzeżenie, żeby ostrożnie dozować, bo inaczej grozi to autoerotyzmem 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi