djmakus Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 pewnie z jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Hej,co sądzicie o boat shoes casual attitude Revoro?Czy lepiej dopłacić 2 stówy i wziąć sperry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Co do jakości nie mam pojęcia, ale wyglądają jak najbardziej w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil888 Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 pewnie z jakości'Jakość' to niestety taki bardzo nadużywany w pewnych kręgach frazes, który sam w sobie absolutnie nic nie znaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Witam Czy ktoś mógłby coś powiedzieć o tych butach? Widział ich ktoś na żywo? Czy kolor jest adekwatny do zdjęć? Jak wygląda jakość butów premium w H&Mie? Czytałem na forum o niektórych rzeczach np swetrach, że jest niezła. Jak przy tym wypadają buty? I jak ich jakość ma się na przykład do G&B? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0366359001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Wydaje mi się, że w tym wątku (albo "Monk Shoes forever and ever...") był już poruszany temat tych butów (chyba nawet ze zdjęciami po zakupie) i to nie było aż tak dawno, także spokojnie możesz sobie poszukać. Co do samej jakości butów premium w H&Mie to niewiele pomogę, bo sam takich nie posiadam, ale z tego co naoglądałem się w sklepie, to wypadają gorzej jakościowo od butów MD, a już na pewno od tańszych, ale w miarę sprawdzonych marek butów szytych (chodź samo porównanie nie ma zbyt wielkiego sensu, bo to w sumie inna półka cenowa). Myślę, że to poziom podobny do butów w Mango czy Zarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Nie ma butów za dwie stówy. Za trzy też nie ma. Nie ma samochodów za 200 tys. Za 300 też nie ma. Czym jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Co o tych Massimo Dutti myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Obejrzałem inne zdjęcia na stronie MD - wg mnie brzydkie kopyto. Ja bym sobie odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 W Debenhams jest kilka modeli Loake w dobrej cenie: http://www.debenhams.com/search/loake/sale problem trochę w tym, że nie wysyłają bezpośrednio do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unsu275 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 AS-y exclusive w Macsamillion Of Oxford za 215 funciaków z przesyłką : http://www.macsamillion.co.uk/alfred-sargent-exclusive/b50 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Chodziły za mną te Moore, chodziły, no i wychodziły Mam tylko nadzieję, że nie potraktują mnie jak Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 http://www.trainerspace.co.uk/brown-leather-brogues-item-no0840114175-mens-boots-p-4623:ad88b9ebf00d62d31c5f245de7c06b38.html Wie ktoś może co to za model/sklep? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolong Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Witam Panowie, Znalazłam lotniki od Gordon&Bros za 199zł w TK Maxxie w Rivierze w Gdyni, akurat rozmiar 10 UK, ale mój chłopak zraził się do rys jakie są na bucie i powiedział, że woli kupić "nienaruszone". Mimo wszystko pytam, warto je kupić? Gdyby były jednolite, bez tych ażurowych zdobień, to bym je mu wcisnęła na siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Zależy od wielkości, głębokości i miejsca w których rysy się znajdują. Mikro rysy nie stanowią większego problemu bo można je zakryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Te lotniki są brzydkie, nawet bez rys, nie krzywdź chłopaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Jak dla mnie to lotniki powinny być "nieskazitelne" tj. bez łączeń, szwów, dziurkowań... A tutaj, niestety, urokliwość butów została "zepsuta". Tak właśnie powstają brogsowane lotniki, wiązane loafersy, sznurowane sztyblety i oksfordy z odkrytą piętą (klapki)... Ale ja jestem stary, konserwatywny i nie znam się na współczesnych trendach. Może te buty są jednak cool i wyczesane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolong Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Warto prosić o radę i pomyśleć dwa razy. Może trafi się coś lepszego gdzieś indziej Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 5 godzin temu, Bacio napisał: Jak dla mnie to lotniki powinny być "nieskazitelne" tj. bez łączeń, szwów, dziurkowań... Nie koniecznie. Kolega jest lekko konserwatywny i tej wypowiedzi nie należy traktować jako wyroczni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 59 minut temu, toolong napisał: Warto prosić o radę i pomyśleć dwa razy. Może trafi się coś lepszego gdzieś indziej Dziękuję Pisałem to już na tym forum kilka razy, ale i tak powtórzę po raz kolejny W mojej opinii nie ma ładnych budżetowych lotników. Poniżej poziomu Yanko/Carlos Santos/Carmina nie ma w ogóle co schodzić (a i tym wg. mnie "czegoś" jeszcze brakuje). Dużo taniej można za to kupić ładne oksfordy (choćby Meerminy czy Shoepassion), a jeszcze prościej derby. Jeżeli zakupy mają być bardziej budżetowe, to polecam poszukać innego rodzaju obuwia niż lotniki A jeżeli koniecznie mają być buty z jednego kawałka skóry, to lepiej te dwie stówki włożyć do skarbonki i cierpliwie zbierać na coś wartego wydanych pieniędzy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 8 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Pisałem to już na tym forum kilka razy, ale i tak powtórzę po raz kolejny W mojej opinii nie ma ładnych budżetowych lotników. Poniżej poziomu Yanko/Carlos Santos/Carmina nie ma w ogóle co schodzić (a i tym wg. mnie "czegoś" jeszcze brakuje). Piszesz o kwestiach czysto estetycznych czy też masz jakieś inne doświadczenia/wiedzę?Faktem jest, że poważnie rozważam zlecenie uszycia lotników, ale raczej ze względu na obawy przed dopasowaniem do stopy (tego typu buty podobno specyficznie się rozbijają) niż estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Kwestia kształtu kopyta i użytych skór (na lotnikach bardziej widać załamania niż na butach z przeszyciami, więc tym bardziej skóra musi się ładnie łamać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz577 Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 http://www.kazar.com/pl/sklep/8886-czarne-loafers-y-26180-01-00.html Warto za tę cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Najpierw popatrz do czego będziesz nosił, a później na cenę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Alergia na polskie produkty cały czas w modzie. ciekawy jestem który z was ostatnio kupił cokolwiek i nosił z Kazara czy GR i dbał tak samo jak o pozostałe ktore macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi