eye_lip Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 A masz zdjęcie przodu podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulpicjusz Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Z przodu nie wygląda to tak dramatycznie, ot lekki ślad na czubku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Noś jak pirat mówi i się nie przejmuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulpicjusz Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Noś jak pirat mówi i się nie przejmuj. Dzięki! Tak jak pisałem - stan zużycia podeszwy za pierwszym razem nie odbiega od tego, co obserwuję w innych markach. Problematyczne wydają się tylko pojawiające się nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Kupiłem niedawno na forum Herring Charles II oxford (Alfred Sargent). To moja druga para AS (obie, co prawda, zrobione dla innej marki). Piękne buty. Ja je porównam z Yanko - kilka par miałem w rękach czy na nogach - to uderza jakość skóry, mocnej, a jednocześnie miękkiej, elastycznej, świetnie się dopasowującej do stopy. Wygoda bez porównania wyższa niż Yanko, które chyba odpuszczę, właśnie z powodu twardej skóry. Warto polować na AS na wyprzedażach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Oj warto. Chciałbym tylko a propos kopyta 109 na którym są Charles II dodać że ze wszystkich butów, które mam to kopyto jest najwęższe w palcach - nie każdy w nie wejdzie. Mi zdecydowanie wygodniej jest w butach pol rozmiaru większych niż zazwyczaj noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sulpicjusz Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Szanowni, czy do butów rozmiaru 7 pasują lasted prawidła o takim rozmiarze, czy ma być o oczko niższy (6.5)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robert M Napisano 23 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Miały być monki, miały być Yanko, no ale sami powiedzcie - za 144 funty wstyd by było nie kupić, nieprawdaż? Model to Piccadilly, czyli AS dla AFPoS. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Swoją drogą - jakich prawideł używacie dla kopyta 724 i w jakim rozmiarze w stosunku do rozmiaru buta? Może jest tu ktoś, kto nie ma specjalnie "skopyconych"? Bo jednak 80 funtów za prawidła to nie moje progi, a takie zwykłe za sześć dych (złotych, dla odmiany) będą, jak sądzę, zupełnie niedopasowane do kształtu noska. Nie chciałbym wypchać sobie butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Nic nie wypchasz, zwykłe prawidła wystarczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 No i fantastycznie, dzięki za odpowiedź, którą chciałem przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Kopyto 724 jest, jak dla mnie, fantastyczne. Model Moore jest bardzo wysoko na mojej iście życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 I do tego są bardzo wygodne. Ja jestem niezmiernie zadowolony z tego modelu (zresztą jak każdego innego AS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 A ja nie , przynajmniej nie całkowicie. Jak dla mnie, model Moore jest niepotrzebnie/zbyt szeroki w najszerszym miejscu. Oczywiście nadal są to bardzo ładne buty, ale wolę bardziej opływowe kształty C&J - wygoda identyczna (jak dla mnie), kształty bardziej subtelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Kopyto 724 jest, jak dla mnie, fantastyczne. Model Moore jest bardzo wysoko na mojej iście życzeń U mnie tak samo, Moore cherry to must have Cena regularna jest jednak mocno zaporowa, więc gdy zobaczyłem na wyprzedaży te Piccadilly, nie wahałem się nawet przez moment - takie second best, ale cieszy bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Świetne buty i, jak to AS, będą się na pewno dobrze nosić. Dobrze, że nie było w moim rozmiarze, bo dzieciaki nic by nie dostały na Dzień Dziecka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Postanowiłem pomóc AFPOS i kupiłem zamszowe oxfordy: Nie planowałem, jednak za 144 GBP nie można się oprzeć. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Ja ostatnio w ten sposób pomogłem im z parą Herrick'ów. To już moje trzecie AS'y i wiem, że nie ostatnie (zapewne Ramsey i być może Hunt). Czekam też na ew. akcję zakupu grupowego u producenta . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Postanowiłem pomóc AFPOS i kupiłem zamszowe oxfordy: Nie planowałem, jednak za 144 GBP nie można się oprzeć. Urocze . Również nie mogłem się oprzeć, bo cholercia- mieli mój rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Jak wypadają ASy rozmiarowo? Nosząc 9,5 w Berwickach o tęgości F ASy 9,5F będą dobre? Czy raczej za małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Wszystko zależy od kopyta, których AS ma całkiem sporo. Są kopyta dosyć szerokie (np. 87) a są również kopyta bardzo wąskie. Na przykład 109 to najwęższe kopyto z jakim się do tej pory spotkałem w butach RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Chodzi mi dokładnie o te, które zamówił fan_dobrego_buta. 9,5F jest dostępne a niestety 10F nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Obawiam się, że mogą być za małe. Berwicki mają bardzo obszerne kopyta i w AS na kopycie 724 prawdopodobnie należałoby pójść pół rozmiaru w górę. Ale to tylko moje domysły, pewność możesz mieć dopiero po ewentualnej przymiarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 W takim razie odpuszcze, dziękuję ci za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Jeśli mogę dodać, to w moim przypadku zakup butów AS na kopytach 87 oraz 109 wiązał się z przeskokiem o 0.5 wyżej od mojego rozmiaru w innych markach, np. Shoepassion czy Yanko. W butach AS noszę 10.5, a we wszystkich innych 10 (UK). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi