Velahrn Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 cfaniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Sprawdzę jak smakują już dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Granatowy płaszcz F.W.Brinkmann. Zdjęcie autorstwa poprzedniego właściciela, chwilowo nie mam aparatu. Muszę go oddać do krawcowej do "małej" korekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Apropo, zamówione: Ja bym się pokusił o cały garnitur, jak na zdjęciu wstawionym przez kolegę Velahrna. Jak juz szaleć, to szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Dawno mnie nie było w pracy młyn, ale od czasu do czasu trzeba dać znać, że żyję, właśnie odebrałem prezent od znajomej: dwie pary spinek. Nic luksusowego, zwykły metal-gotowa stopka, ale za to spersonalizowany wzorek pod szklaną kopułką.: fleur-de-lys na jednych i kaligraficzna literka L na drugich, będa miały zastosowania w stylizacjach każualowych. Od razu też chciałbym zarekomendować wykonawczynię: koszt spinek to ok. 30 PLN. Można podesłac własne wzory i kolory (np. zdjęcie żony czy narzeczonej - albo coś innego ): http://conceptshop.pl/designer/MroofkoM ... aid=61022e. lub http://conceptshop.pl/designer/MroofkoM ... aid=61022e do tego nowa poszetka z przeceny w vistuli Pozdrawiam Arkadyjczyk edit: drugi link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Bardzo ładny tartan! w ogóle z tartanami tak jest, że prawie wszystkie mi się podobają. Na vo to będzie? Spodnie... zaciekawiłem ? Takie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 1. Zimno 2. Upał 3. Mróz Wrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Dawno mnie nie było w pracy młyn, ale od czasu do czasu trzeba dać znać, że żyję, właśnie odebrałem prezent od znajomej: dwie pary spinek. Nic luksusowego, zwykły metal-gotowa stopka, ale za to spersonalizowany wzorek pod szklaną kopułką.: fleur-de-lys na jednych i kaligraficzna literka L na drugich, będa miały zastosowania w stylizacjach każualowych. Od razu też chciałbym zarekomendować wykonawczynię: koszt spinek to ok. 30 PLN. Można podesłac własne wzory i kolory (np. zdjęcie żony czy narzeczonej - albo coś innego ): http://conceptshop.pl/designer/MroofkoM ... aid=61022e. lub http://conceptshop.pl/designer/MroofkoM ... aid=61022e do tego nowa poszetka z przeceny w vistuli No i zamarzyły mi się takie spinki z "Krzykiem" E. Muncha. Dzięki za link Arkadyjczyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 To się na zrobić, Napisz do niej, zrobi miniaturkę obrazu. To będzie ciekawie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubek Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Wiosna idzie. Sperry Top-Sider z TK Maxx'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Wiosna idzie. Sperry Top-Sider z TK Maxx'a. Lubię takie zestawienie kolorów. Może nie koniecznie taki fason ale kto co lubi. A kiedy zapanuje wiosna na blogu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em3r Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Dzisiejsza paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Efekt dzisiejszego wypadku do P&C. Czekam na konstruktywną krytykę bo jeszcze można zwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Jak dla mnie trzeba by trochę w niego doinwestować u krawca. Rękawy są za długie, a talia za szeroka. Trochę za krótki jak na trencz, ale w tym przypadku to jedynie kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Secondhand Dandy ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Raczej taki bezkształtny wór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Ech.... widzę, że jeszcze dłuuuuga droga przede mną do klasycznęj elegancji. W poniedziałek płaszcz wraca na wieszak @Secondhand Dandy dużo tych rękawów przyciąć jakby co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Nie oceniaj się tak krytycznie. Uwagi dotyczą dopasowania, tego człowiek szybko się uczy i łatwo to skorygować u krawca, a długość, choć zgadzam się z SHD, jest kwestią indywidualną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Dzisiejsza paczka Zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Moim zdaniem decyzja o oddaniu słuszna. Lepiej rozejrzeć się za lepiej dopasowanym płaszczem i wprowadzić jakieś drobne poprawki, niż poprawiać w tym praktycznie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 O ile nie będę się wypowiadał na temat reszty uwag, tak z opinią o talii nie mogę się zgodzić. Jeżeli ktokolwiek z Was posiada lub chociaż przymierzał klasyczny model trencza od Burberry lub Aquascutum, ten wie, że talia w tych płaszczach, to jedynie zasługa paska. Płaszcze te są krojone prosto, co powoduje, że są one bardzo obszerne. Oczywiście piszę tu tylko o klasycznych wzorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Tak też właśnie się zastanawiam, czy przypadkiem worowaty wygląd płaszcza nie wynika tu bardziej z mojego niedbałego zapięcia. pozwolę sobie jutro zamieścić jeszcze kilka zdjęć i prosiłbym o ponowną ocenę. Jeśli w dalszym ciągu będę wyglądał w nim źle to nie będę się upierał i oddam trencz do sklepu. Nadmienię tylko, że moja krawcowa mogłaby ogarnąć temat rękawów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Ech.... widzę, że jeszcze dłuuuuga droga przede mną do klasycznęj elegancji. W poniedziałek płaszcz wraca na wieszak @Secondhand Dandy dużo tych rękawów przyciąć jakby co ? Ja (za pośrednictwem krawcowej oczywiście) zawsze skracam w stosunku do mankietów koszuli, tak by wystawały jak przy marynarkach. Ze zdjęcia ciężko ocenić ile to powinno być w Twoim przypadku. Myślę także, że pomocne przy ocenie sensowności dokonania przeróbek, byłaby znajomość ceny, jaką za niego zapłaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi