Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego :) Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce ;)

post-107-13658924021186_thumb.jpg

Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego :) Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce ;)

Kup jej jeszcze kalosze na te buty.

Raz wybrałem się w podobnych butach na plac budowy.

Resztki zapraw to jedno, a rysa i jeszcze ślad po uderzeniu w rusztowanie to drugie.

Np. sól drogową można usunąć znanymi sposobami, ale wapno, cement itp. jakoś dziwnie wchodzą w strukturę i nie wiadomo jak się za to zabrać.

Gdyby zabrała ze sobą także prawidła z fotografii butów, szacunek robotników mógłby być jeszcze większy :lol:

Pozdr,

wojvv

Ładna, prawie jak Ruitertasse. Kiedyś robiłem renowację takiej teczki (z dość wymęczonej i suchej już skóry). I tak stała się dla mnie nowym nabytkiem. Kolor finału lekko czerwony z uwagi na zachodzące słońce. Jak znajdę czas to zrobię fotorelację lub krótką instrukcję (chociaż było już tutaj sporo przykładów).

post-1703-13658924047475_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.