montparnasse Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Kupione wczoraj. Niestety "kapcie" nie są objęte wyprzedażami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Świetne. Pokaż je na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Też bym sobie takie sprawił Gratuluję. Sam na razie mogę się tylko cieszyć z zakupów innych ;> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Nie żeby sam nabytek był jakiś wyjątkowy, ale liczba krawatów w mojej szafie oficjalnie przekroczyła setkę Aha, i odkryłem, że uwielbiam paiselye! Wszystkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Nie żeby sam nabytek był jakiś wyjątkowy, ale liczba krawatów w mojej szafie oficjalnie przekroczyła setkę Aha, i odkryłem, że uwielbiam paiselye! Wszystkie! Lepiej pokaż jak je przechowujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Mam typowy wieszak na krawaty, ale większość zwisów po prostu przewieszam przez poziomą część zwykłego wieszaka. Mam takich zbiorczych wieszaków ze cztery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Kaszkiet, taki ciemnobrązowy melanż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Mmmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Gratki Fikaczyński! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce Kup jej jeszcze kalosze na te buty. Raz wybrałem się w podobnych butach na plac budowy. Resztki zapraw to jedno, a rysa i jeszcze ślad po uderzeniu w rusztowanie to drugie. Np. sól drogową można usunąć znanymi sposobami, ale wapno, cement itp. jakoś dziwnie wchodzą w strukturę i nie wiadomo jak się za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce Gdyby zabrała ze sobą także prawidła z fotografii butów, szacunek robotników mógłby być jeszcze większy Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Fikaczyński, kozaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Krosno, ręcznie formowane. Wspaniałe na żywo. Dołączą do pozostałych z kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Coś mały ten kieliszek do wina czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 No właśnie, do czego to kieliszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Do czerwonego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Coś mały ten kieliszek do wina czerwonego Trudno stwierdzić czy mały czy duży, bo na zdjęciu nie ma żadnego punktu odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 To jest kieliszek do wina dla gości Dla siebie i żony, Misza ma schowane Riedle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Nowy nabytek w postaci torby na co dzień (made in Poland) wykonanej z ze skóry juchtowej. IMO wykonanie bardzo dobre, skóra też budzi zaufanie. Mam nadzieję, że bedzie mi długo służyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Można wiedzieć gdzie ją kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Na maxa po "taniości" http://sklep.panda2.com.pl/kolekcja-juc ... -c-14.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Ładna, prawie jak Ruitertasse. Kiedyś robiłem renowację takiej teczki (z dość wymęczonej i suchej już skóry). I tak stała się dla mnie nowym nabytkiem. Kolor finału lekko czerwony z uwagi na zachodzące słońce. Jak znajdę czas to zrobię fotorelację lub krótką instrukcję (chociaż było już tutaj sporo przykładów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Taka czerwona mi się podoba, ale skoro to przez zachód słońca to szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi