Koval Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ten garnitur ma w składzie 5% poliestru; jak nie masz noża na gardle, to spokojnie znajdziesz na wyprzedażach 100% wełny w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Dziś w mailu od CT tym razem 10 funtów off przy zakupie 'multibuy' od 50f. Zasady: *The "£10 off" offer ends midnight on Monday 9th December 2013. It can only be used once, in one order and applies to all orders of £50 or more. Jeśli ktoś zamierza dokonać zakupu, a nie dostał maila, mogę mu swój kod odstąpić: http://www.ctshirts.co.uk/default.aspx?q=3LUBJ1|||||||||||||||&progrpcode=3LUBJ1&cm_mmc=Email-_-3LUBJ1-_-UK-_-Middile%20Offer%20image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Xkozioł, warto zaznaczyć, że Twój kod jest na 10% off everything, ten powyżej na 10f off 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Dopiero dzisiaj? A to peszek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 CT przenosi magazyn- promocji ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bragson Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Witajcie, tak wpadłem na pomysł, żeby zbierać wszystkie wyprzedaże w jednym miejscu, może kalendarz google, pod który każdy może się podpiąć ? Przeglądanie wątka na forum może być uciążliwe, jeśli ktoś poszukuje szybkiej informacji o wyprzedażach jak chce się wybrać na zakupy, co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Wyprzedaże najczęściej są chwilowe, więc aktualnych w danej chwili będzie najwyżej kilka stron wątku. Ale może miałoby to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Pamiętajcie o wpisaniu CT na całe 365 dni. i TMLewin też! /roland Panowie nie wchodźcie do piaskownicy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 W MD od paru dni jest jakaś wyprzedaż na stronie, ale tam nic ciekawego nie znalazłem. Moje pytanie dla bywalców tk max z Warszawy - czy jest duża różnica w zaopatrzeniu sklepu w Centrum i tego w blue city? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 A Targówek, to już wogóle nie bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 W MD od paru dni jest jakaś wyprzedaż na stronie, ale tam nic ciekawego nie znalazłem. Moje pytanie dla bywalców tk max z Warszawy - czy jest duża różnica w zaopatrzeniu sklepu w Centrum i tego w blue city? Moim zdaniem to jest loteria, niemniej w BC, centrum handlowym położonym trochę poza głównymi ścieżkami wędrówek zakupowych, ciekawe towary są wolniej wyprzedawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 xkoziol, dnia 04 Sty 2014 - 19:06, napisał:To Praga, nie Warszawa Targówek to Targówek, a nie żadna Praga. Własny ratusz stoi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Targ%C3%B3wek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Czyli nawet nie Praga. Targówek. Powiedzial Słoik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Ech, Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoantonio Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Gdybyście byli Panowie zainteresowani krawatami z Wólczanki (czy Lamberta), to polecam wyprzedaż w tymże sklepie. 3 dowolne krawaty za 99,90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 To nie jest dobra propozycja. Przez większą część roku w outletach jest promocja 3 krawaty w cenie 49.99. A i same krawaty słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Gdybyście byli Panowie zainteresowani krawatami z Wólczanki (czy Lamberta), to polecam wyprzedaż w tymże sklepie. 3 dowolne krawaty za 99,90 zł. Skusiłem się dwa lata temu i są to trzy krawaty, których z zasady nie zakładam. Lepiej mieć jeden a ładny. A Targówek, to już wogóle nie bierzesz pod uwagę? Nie biorę ; ) Mam taką prywatną teorię-żart na temat odmienności Warszawy zza Wisły, ale to nie na internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Ja nie narzekam na krawaty Lambert, a co do promocji w outletach 3 krawaty w cenie 49.99, to owszem jest taka, ale w jej ramach można mieć 3 poliestry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Za jakieś 65 złotych można mieć jeden porządny krawat z Dalvey na wyprzedaży - http://www.dalvey.com/shop-online/sale Jest nawet jeden 7-fold przeceniony. A tak poza tym, to na Happy Socks jest zniżka 30%, a na amazon.co.uk spodnie Dockers są na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Gdybyście byli Panowie zainteresowani krawatami z Wólczanki (czy Lamberta), to polecam wyprzedaż w tymże sklepie. 3 dowolne krawaty za 99,90 zł. Skorzystałem i nie narzekam. Dzięki temu mam krawat pasujący na pogrzeby (czarno-fioletowe paisley). Szkoda, że to śledź. No dobra, narzekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 W Factory Ursus w Bytomiu są ładne garnitury z włoskiej grafitowej flaneli w prażek. Dopasowany krój, dobrze odszyty. Cena 299zł, pierwotna 1000zł. Na woła roboczego jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 W Bytomiu jest Factory Ursus? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Od dzisiaj -70% w Massimo Dutti. W sklepie on line prawie nic już nie zostało, ale w sklepie stacjonarnym (Kielce) całkiem spory wybór. Krawaty 49 zł, paski 49 zł, buty od 179 zł, marynarki od 179 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Od dzisiaj -70% w Massimo Dutti. W sklepie on line prawie nic już nie zostało, ale w sklepie stacjonarnym (Kielce) całkiem spory wybór. Krawaty 49 zł, paski 49 zł, buty od 179 zł, marynarki od 179 zł. W Katowickim MD, w Silesia City Center też spory wybór. Dzisiaj zwieźli z okolicznych MD towar - dużo rozmiarówek, koszule od 70zł, marynarki (takie jak pokazywał SecondHandDandy) od 179zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Panowie, jak ktoś wyczai tę kurtkę: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/724535/3057507/Skorzana%2Bkurtka%2Bpilotka%2Bz%2Bfutrzanym%2Bkołnierzem W rozmiarze S, to dopłacę 100 zł za jej zakup w moim imieniu. On-line nie ma jej już dawno, z kolei w stacjonarkach które obskoczyłem rozmiaru niżej niż M nie mają. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi