Kewin Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Chinosy w tommy hilfiger outlet szczecin za 99 zł. Duży wybór kolorów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Na Massdrop ponownie pojawił się Seiko Cocktail. Niestety kurs mniej korzystny niż wtedy, kiedy ja skorzystałem z oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Koszule Wólczanka/Lambert, bardzo dużo modeli za 80zł, także z tkanin od renomowanych producentów (Getzner, Albini). Niestety rozmiary znikają błyskawicznie, ale można jeszcze coś trafić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Koszule Wólczanka/Lambert, bardzo dużo modeli za 80zł, także z tkanin od renomowanych producentów (Getzner, Albini). Niestety rozmiary znikają błyskawicznie, ale można jeszcze coś trafić. Potwierdzam, znikają dosłownie błyskawicznie. W czasie kiedy moja Pani się namyślała co do damskich koszul ktoś "wyjął" mi z koszyka koszulę z egipskiej bawełny two-ply, ale i tak udało się coś upolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Rozumiem, że piszecie o sklepach stacjonarnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Rozumiem, że piszecie o sklepach stacjonarnych ? Na stronie internetowej wólczanki z tego co widzę też jest ta promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Dzięki chłopaki, kupiłem właśnie bordowego Lamberta za 79 zł Faktycznie, koszule znikają dosłownie w oczach. Muszę powiedzieć, że jestem zachwycony: w dobrych cenach udało mi się kupić od początku wyprzedaży 3 Lamberty, wszystkie wyśmienitej jakości (Albini, Goetzner). Chwała Wólczance! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 W sumie to myślałem, że zakończyłem już sezon wyprzedażowy, ale obecnie trwa promocja "2 koszule za 149,90" na Wólczance. No i tak się złożyło, że dwa kolejne Lamberty wpadły w moje sidła Jak tu ich nie lubić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Lubić lubic, szkoda tylko że przy tej samej rozmiarówce szerokość szwu w ramionach i ogólna obszerność koszuli potrafi się bardzo różnić. Mam Cancilini która leży jak bespoke i Thomas Mason która lekko workowata. Kupione razem. Szkoda tylko że wybór tkanin i fasonów ubogi w porównaniu z CT / TML / H&C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hombre Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 W sklepie internetowym Wólczanki pojawiły się ponownie 8cm szerokie krawaty Lambert w sporym wyborze. W ramach promocji 3 szt. za 99,9. Ostatnio były tylko 2-3 modele, teraz jest ponad 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Od wczoraj nowa wyprzedaż w Marks & Spencer (choć stara się w styczniu skończyła), rzeczy selektywnie poprzeceniane do 50% (a tak naprawdę czasem więcej). Z ciekawszych: co nieco sensownych kurtek i płaszczy, w tym np. fajna kurtka z Yorkshire Tweedu z 999 na 579. Ciemnoszare spodnie moleskin (Luxury Italian Fabric) z 260 na 120. Spora przecena na bieliznę termiczną (nie dziwota) ale też na zwykłą, w tym IMHO najlepszą linię z supimą-modalem. Oczywiście, przeceny mogą być później głębsze, ale też towar będzie przebrany (w kurtkach np. mniejsze rozmiary to już pojedyncze sztuki, większość L, XL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Podbijam wątek, choć dalej Marks and Spencer - dziś tam ruszyła finalna wyprzedaż i przeceny są kosmiczne. Wspomnianą wyżej fajną tweedową kurtkę nabyłem za... 69 zł (sic!, sześćdziesiąt dziewięć z początkowej ceny 999) - w Złotych Tarasach już tych kurtek nie ma, upolowałem ostatnią akurat w rozmiarze, jeszcze parę dni temu wisiały chyba ze cztery. Z ciekawszych rzeczy to te lepsze koszule (np. fajna linia twill heritage) przecenione na 35 zł, pojedyncze sztuki, wszystko rozchodzi się bardzo szybko, bo starsze panie tłumnie na dziale męskim buszują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Szkoda, że w Lublinie nie ma tego sklepu... Kupiłbym sobie koszulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Ważny update - na Marszałkowskiej jest trochę białych i niebieskich koszul w rozmiarach 37 i 38 (czy de facto 38 i 39, M&S zaniża) z najwyższej linii Savile Row Inspired (była tu kiedyś wspominana, klasa wyżej od CT itd.), mankiety francuskie, też po 35 zł (!!!). Żeby było śmieszniej, tych koszul tam wcześniej (przed wyprzedażą) nie było. Niebieskie koszule oznaczona są jako Egyptian Cotton, białe z tkaniny Ashton (Albini Group). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 dziko - wielkie dzięki za cynk. Zakupy zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Ajjjj... czemu M&S ma taką ubogą ofertę we Wrocku, czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 I tak lepszą niż u nas w Krakowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Cóż... ostatecznie skusiłem się (a właściwie wybrałem ostatnie, co mi pasowało rozmiarowo...) na szare z lekkim beżowym odcieniem spodnie garniturowe. Wiem, wiem, 50/50 wełny z poliestrem, ale Marksowi wybaczam takie sytuacje, gdyż tylko on ma portki, które pasują mi wręcz idealnie wysokim stanem. No i kosztowały całe 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 nie, Nie, NIE!!!... ...uzasadnienie - przy połowie poliestru to 'cojones' się pocą w każdej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 O.v.K. - oferta we Wrocławiu nie jest uboga, a po prostu to co było dobre, zostało już pozamiatane dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 @MH-fan, może i racja, ale porównując zwykłą ofertę M&S w Warszawie i Wrocławiu, a miałem taką sposobność ze dwa tygodnie temu, to w Warszawie jest w czym wybierać, we Wrocławiu bywa. A i tak są to lata świetlne za ofertą M&S np. w Irlandii. @Koval, najwidoczniej mamy inny poziom potliwości w rejonie strategicznym Mam parę o podobnym składzie i to w wersji badziej zimowej, jak na razie zero problemów. Za to komfort noszenia z racji kroju nieporównany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 O.v.K. - w takim ujęciu sprawy zapewne trudno się z Tobą nie zgodzić. Na korzyść samej Warszawy może przemawiać także anegdota z forum - jeden z kolegów z tego co pamiętam kupił w Warszawie w M&S brogsy z kolekcji Best Of British wyprodukowane przez Cheaneya za około 500zł na wyprzedaży. (mowa o samym fakcie, iż buty z tej kolekcji trafiły do polskiego salony M&S) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Generalnie wydaje się, niestety, że M&S traktuje rynek polski po macoszemu. Z jednej strony uchodzi za markę drogą, takie sieciowe "premium", co odbija się na liczbie potencjalnych klientów (ponoć z tego powodu zamknęli swój salon w Kłodzku, o ile to prawda?), z drugiej nie oferuje jakiegoś szalonego wyboru. A szkoda. W Dublinie to był mój ulubiony sklep do wycieczek "celem nacieszenia oka", na dodatek w całkiem realnym horyzoncie cenowym. No i takie linie jak Best of British, Collezione czy Saville Row Inspired były tam w pełnej gamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Nie demonizowałbym tego poliestru w spodniach, mam jedne takie z M&S 60% wełny, 40% PE i ze względu na bardzo luźny, komfortowy krój, to raczej mniej mi się w nich cosiik-tam gotuje niż np. w bardzo dopasowanych jeansach. Co ciekawe, w najdroższych spodniach z kolekcji zimowej, z pięknej 100% granatowej wełny (cena wyjściowa ponad 500 zł za parę) M&S zastosował podszewkę 100% poliester - idąc Waszym tokiem rozumowanie, to jakieś czyste wariactwo, no ale może jednak nie? Co do zaopatrzenie, to faktycznie w polskich sklepach jest mniejszy wybór niż np. w brytyjskim online M&S, ale trafiają się też o dziwo rzeczy, których w brytyjskim sklepie już nie ma, zapewne pozostałości z poprzednich kolekcji (np. wspomniana już, bardzo linia seria koszul "heritage shirts" z twillu). Na duży plus M&S trzeba wymienić za to politykę cenową - wiele towarów jest w Polsce tańszych niż ma Zachodzie (po policzeniu kursów z metki w EUR czy cen online z GBP), podczas gdy w innych międzynarodowych sieciówkach jest raczej odwrotnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi