paparazzo Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Wisiały wśród innych Montego ale te "inne" w dotyku mnie nie powaliły więc nie przyglądałem im się zbytnio. Wydaje mnie się, że dokładnie takich a w innym kolorze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Muszę częściowo odszczekać to, co pisałem w innym topicu o tegorocznych kolekcjach Vistula vs Bytom. Obecna promocja jest tak korzystna, że skusiłem się na marynarkę Lantier Memphis Solo, mimo, że nastawiałem się tego lata na kolejne marynarki Bytomia. Po przeliczeniu dodatkowego rabatu w koszyku wyszło 349 zł, zamiast bazowych 999 zł z początku sezonu, co jest dla mnie bardzo satysfakcjonującą ceną. Póki co w Bytomiu nie widzę żadnych promocji na marynarki z kolekcji wiosna - lato, nadal trwa promocja na Chinosy i polówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 @Fargo, jak udało Ci się kupić Solo w tej cenie? Mówisz o promocji druga sztuka gratis? Też chcę ją kupić, ale w całej Vistuli nie ma drugiej sztuki, która by mnie interesowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Za info ze strony: 1. Promocja "30% extra na Ofertę Specjalną do –50 % " dotyczy wyłącznie oznaczonych emblematem "30% extra" przecenionych produktów z zakładki: http://vistula.pl/oferta-specjalna-vst 2. Z zakładki http://vistula.pl/oferta-specjalna-vstdodaj do koszyka przynajmniej jeden oznaczony emblematem "30% extra" dowolny przeceniony produkt. 3. Gotowe! Cena każdego zakupionego przez Ciebie produktu, o którym mowa w pkt 2 zostanie obniżona o 30%.3. Promocja "30% extra na Ofertę Specjalną do -50 %" nie łączy się z innymi promocjami (w tym zniżkami).4. Promocja "30% extra na Ofertę Specjalną do -50 %" obowiązuje od dnia 29.04.2015 r. do dnia 03.05.2015 r. do godz. 23.59. 499 PLN-30% = 349,3PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Ok, teraz widzę, że mówimy o dwóch różnych marynarkach. Ja miałem na myśli tą: http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-68800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 A do mnie zmierza akurat ta http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-65510 tę z Twojego linku mierzyłem w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Witam. Pewnie już większość z Was wie, ale nie zaszkodzi wspomnieć: Ciekawa i cykliczna promocja w grupie Vistula: http://vistula.pl/s,karta-stalego-klienta-info-vst Ja wczoraj sie niezłe obłowiłem: 4 koszule w Wólczance (2x Lambert two-ply, 2x Lambert Getzner), a do tego koszula i koszulka polo w Vistuli . iPhone Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 W RC przecena poszetek Roy Robson (o 50%) - jest kilka ładnych wzorów i ciekawych metariałów (mieszanki wełny, wiskozy itp.), obszyte maszynowo w dość estetyczny rulonik. Nie ma sensu się napalać, ale przy okazji można wstąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heidegger Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Czy ktoś z Was wie kiedy wchodzi letnia kolekcja w Vistuli, a co za tym idzie kiedy będą wyprzedaże? Szukam garnituru na ślub (sierpień) i zastanawiam się czy kupić teraz (przynajmniej - 30% na wszystko) czy za około miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Dziś o północy startują letnie wyprzedaże w Massimo Dutti - online. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Dziś o północy startują letnie wyprzedaże w Massimo Dutti - online. Czyli w sklepach od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Nie jestem pewien, czy nie mają poślizgu. W zimę przeceny ruszyły od razu (pewnie przez okres świąteczny), ale rok temu w lato chyba była zwłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Żadnej informacji o wyprzedażach w skrzynce mailowej - coś mi się wydaje, że to jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Nie wiem. Spróbuj wejść na stronę MD. Za pierwszym razem był komunikat o wyprzedaży i brak sklepu, za drugim wszedłem i była dostępna informacja jak na zdjęciu, a teraz jest grafika bez żadnej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Stronę MD również sprawdzałem - na polskiej nie ma żadnego śladu o nadchodzących wyprzedażach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Być może kombinowali coś przy stronie, ale pierwsza plansza była w języku polsKim. Za 25 min się prZeKonamy Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 jak oceniacie taki garnitur? jakiej jakości są garnitury z MD? warte tej ceny czy lepiej dołożyć do SS? http://www.massimodutti.com/gb/en/men/suits/checked-wool-blazer-c1403309p5201492.html?colorId=801&categoryNav=1403309 w tym zestawie [marynarka (115) + spodnie (45,99)] całość wychodziło około 900 pln ///edit/// nvm i tak się nie zmieszczę w rozmiary, które zostały. Ale chciałbym pozostawić pytanie i zapytać co sądzicie o garniturach z MD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Z informacji uzyskanych bezpośrednio od sprzedawców w salonie - wyprzedaż zaczyna się w przyszłą noc z środy na czwartek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 MD rozpoczęlo już wyprzedaże np. w UK, a w Polsce zacznie się tak jak napisał Kolega B737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 No to tak czy owak, alert był uzasadniony Dzięki za doprecyzowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Panowie wybaczcie, ale muszę się upewnić. Wyprzedaże startują w Polsce w nocy z 17 na 18 czerwca, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Panowie........ Wątek oczyszczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Właśnie dostałem newsletter Massimo - o 22:00 będa rozsyłali kody na wcześniejszy dostęp do wyprzedaży online (2 h różnicy między czasem rozpoczęcia oficjalnej). Z informacji z maila wynika również, że wyprzedaż jutro zaczyna się w salonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi