Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś w mailu od CT tym razem 10 funtów off przy zakupie 'multibuy' od 50f. 

Zasady: 

*The "£10 off" offer ends midnight on Monday 9th December 2013. It can only be used once, in one order and applies to all orders of £50 or more.

Jeśli ktoś zamierza dokonać zakupu, a nie dostał maila, mogę mu swój kod odstąpić: http://www.ctshirts.co.uk/default.aspx?q=3LUBJ1|||||||||||||||&progrpcode=3LUBJ1&cm_mmc=Email-_-3LUBJ1-_-UK-_-Middile%20Offer%20image

Opublikowano

Witajcie,

tak wpadłem na pomysł, żeby zbierać wszystkie wyprzedaże w jednym miejscu, może kalendarz google, pod który każdy może się podpiąć ? Przeglądanie wątka na forum może być uciążliwe, jeśli ktoś poszukuje szybkiej informacji o wyprzedażach jak chce się wybrać na zakupy, co myślicie ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W MD od paru dni jest jakaś wyprzedaż na stronie, ale tam nic ciekawego nie znalazłem. Moje pytanie dla bywalców tk max z Warszawy - czy jest duża różnica w zaopatrzeniu sklepu w Centrum i tego w blue city?

Opublikowano

W MD od paru dni jest jakaś wyprzedaż na stronie, ale tam nic ciekawego nie znalazłem. Moje pytanie dla bywalców tk max z Warszawy - czy jest duża różnica w zaopatrzeniu sklepu w Centrum i tego w blue city?

Moim zdaniem to jest loteria, niemniej w BC, centrum handlowym położonym trochę poza głównymi ścieżkami wędrówek zakupowych, ciekawe towary są wolniej wyprzedawane.

Opublikowano

Gdybyście byli Panowie zainteresowani krawatami z Wólczanki (czy Lamberta), to polecam wyprzedaż w tymże sklepie. 3 dowolne krawaty za 99,90 zł.

Skusiłem się dwa lata temu i są to trzy krawaty, których z zasady nie zakładam. Lepiej mieć jeden a ładny.

A Targówek, to już wogóle nie bierzesz pod uwagę? :D

Nie biorę ; ) Mam taką prywatną teorię-żart na temat odmienności Warszawy zza Wisły, ale to nie na internet.

Opublikowano

Gdybyście byli Panowie zainteresowani krawatami z Wólczanki (czy Lamberta), to polecam wyprzedaż w tymże sklepie. 3 dowolne krawaty za 99,90 zł.

Skorzystałem i nie narzekam. Dzięki temu mam krawat pasujący na pogrzeby (czarno-fioletowe paisley). Szkoda, że to śledź. No dobra, narzekam. 

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od dzisiaj -70% w Massimo Dutti. W sklepie on line prawie nic już nie zostało, ale w sklepie stacjonarnym (Kielce) całkiem spory wybór.

Krawaty 49 zł, paski 49 zł, buty od 179 zł, marynarki od 179 zł.

W Katowickim MD, w Silesia City Center też spory wybór. Dzisiaj zwieźli z okolicznych MD towar - dużo rozmiarówek, koszule od 70zł, marynarki (takie jak pokazywał SecondHandDandy) od 179zl

Opublikowano

Panowie, jak ktoś wyczai tę kurtkę:

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/724535/3057507/Skorzana%2Bkurtka%2Bpilotka%2Bz%2Bfutrzanym%2Bkołnierzem

W rozmiarze S, to dopłacę 100 zł za jej zakup w moim imieniu. On-line nie ma jej już dawno, z kolei w stacjonarkach które obskoczyłem rozmiaru niżej niż M nie mają. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?