kormox Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 M1 Warszawa Barkery dla szerokostopnych, gumowa podeszwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 A jaka była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Litości z tym cytowanie zdjęć. Od wczoraj masz internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 37 minut temu, wectra8 napisał: A jaka była cena? wydaje mi się, że 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvv Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 W dniu 3/31/2018 o 00:52, n0claf napisał: To samo w Katowicach. Zabrze wypada o wiele lepiej na przykład. W Kato nigdy nie znalazłem rzeczy, o których ludzie piszą np. tutaj na forum. Ba - występuje tam największe natężenie szrotu. Mam dokładnie tak samo, jeszcze można zajrzeć do Czeladzi. Przynajmniej powierzchnia jest tam większa i nie ma takiego skupiska ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Ciekawostka. Bylem przejazdem w TK w Getyndze, asortyment butow jest niemal identyczny jak przy Marszałkowskiej. To trochę przeczy tezie o lepszych i gorszych lokalizacjach tylko sugeruje że towar jest równomiernie dystrybuowany po całej Europie. Ale przykład zawiera n=2 obserwacji Z fajniejszych rzeczy widziałem kilka zbyt dużych na mnie spodni Hiltl. Krawaty Joop i Baldessarini (ten drugi wziąłem jako pamiątkę) i w sumie niewiele więcej, ale też nie miałem dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 W Białymstoku w galerii Atrium Biała widziałem Sebago Jobson rozm. 41,5 , cena 169 zł. Myślę, że w tej cenie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 Na Bielanach Wrocławskich widziałem 2 baracuty g9 (Made in England) po 85 zł. Biorąc pod uwagę retail tych kurteczek (350 euro za nówkę) to chyba steal. Kremową wziąłem, ta w kratkę jeszcze powinna być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 W dniu 20.04.2018 o 16:25, popescu napisał: Na Bielanach Wrocławskich widziałem 2 baracuty g9 (Made in England) po 85 zł. Biorąc pod uwagę retail tych kurteczek (350 euro za nówkę) to chyba steal. Kremową wziąłem, ta w kratkę jeszcze powinna być. Zazdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 W Tk Blue City znalazłem Studio Barker derby ale tylko był rozmiar 10UK.Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 26 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2018 @popescu też przytuliłem taką jak ta po lewej. Szkoda było nie wziąć bo faktycznie jakość materiałów i wykonania bardzo w porządku. A przy okazji czy ktoś wie czy te konkretne kurtki z TK to wersje europejskie czy amerykańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TDab Napisano 27 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Takie loake z serii 1880 za 399 zł to dla mnie steal. Tym bardziej, że ciężko mi znaleźć na moją nogę sztyblety.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 @TDab Gratulacje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Bardzo fajne Chelsea Boots sam bym takie przytulił w tej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrj Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Mierzyłem takie. Wypadają nieco większe niż rozmiar. Ogólnie wszędzie pojawiły się Loake. Co ciekawe te z serii L1 kosztują tyle samo co 1880-tki. Niemniej za jedne i drugie warto dać te 4 setki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 2 godziny temu, TDab napisał: Takie loake z serii 1880 za 399 zł to dla mnie steal. Tym bardziej, że ciężko mi znaleźć na moją nogę sztyblety. Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Dzięki wszystkim, to tylko potwierdza regułę, że w tikeju coś znaleźć jest naprawdę ciezko.Co do rozmiaru, niby to 11 G, miałem już takie tylko niska seria lifestyle i te są krótsze i węższe. Ale skóra robi ogromną różnicę. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 A u nas w Bostonie taka ciekawostka. Bally made in Switzerland za 99$. Szkoda, że za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 W Wola Parku kilka par Filling Pieces 43-44, takie bardziej premium sneakersy, made in Portugal. Regularnie po ~200 eur, w TK 350 PLN. Raczej „młodzieżowe”:) jak niżej + całe białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Dzisiaj zajechałem do czeladzi planując znalezienie kurtek Baracuda g9, zachęcony postem @popescu i jakże mogłoby być inaczej żebym z wieszaka nie zdjął ich 6 modeli/wzorów w moim rozmiarze biała/kremowa?, kratka brązowa, fioletowa i jeszcze kilka innych. Niestety, wg mnie ten wzór był modny dawno temu a teraz rozmiar np. rękawa bardziej pasuje do kogoś kto ma bardzo wypchany biceps. W rozmiarze S wyglądałem jakbym miał łapy Papaja, mimo że na długość i w ramionach był ok, do tego ściągacze jakoś dziwnie się układały. Zniechęcony odwiesiłem wszystkie. Jedno co zauważyłem, te opisane Baracuda Oryginal jakoś lepiej na mnie leżały, niż te bez Original Żebym jednak nie wyszedł z pustymi rękoma, przygarnąłem fajne, granatowe jeansy Lagerfeld (na otarcie łez ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Na Marszałkowskiej całkiem sporo wspomnianych Filling Pieces, nota bene mają tak specyficzną konstrukcję, że osoba z wysokim podbiciem nie jest nawet w stanie wsadzić stopy, nie mówiąc o przymiarce Na marynarkach pojawiły się nawet niebrzydkie Profuomo (tej firmy od koszul) len i jedwab-len, nic specjalnego, ale za 199 zł może komuś podpasują. Na kurtkach jedna Baracuda się ostała (M-ka w kratkę) ale na mnie też jakoś dziwnie leżała, np. bardzo ciasny ściągacz na dole, więc odpuściłem. Jest też jeden prezentowany wcześniej w tym wątku przeuroczy fisherman vest Barboura, M-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 12 minut temu, dziko napisał: ...Jest też jeden prezentowany wcześniej w tym wątku przeuroczy fisherman vest Barboura, M-ka. Jednak zwróciłeś; to dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Przymierzyłem kilka tych kurtek Baracuta i wydaje mi się, że to jest linia młodzieżowa. Stąd te obcisłe ściągacze w pasie, ale na bardziej muskularnych sylwetkach kurtki leżą bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 To klasyczne harringtonki, więc kroju slim raczej nie maja i rękawy rzeczywiście jak na Pudziana. Na pakerach wyglądają dobrze, tylko trzeba uważać bo z łysą głową zaczyna się już w nich wyglądać lekko skinheadzko. Zawsze można komuś opchnąć na ebay/grailed za 100-150 jurków jak sie komuś chce bawić w resell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Wrocław Aleja Bielany jeansy Edwin ED-80 za jakieś 130 zł. Rozmiary 29/32, 30/34, 33/34 - jeśli dobrze pamiętam. A tak to nic ciekawego. Natomiast w Magnolii takiej biedy to dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi