Rochinho Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Widziałem dziś w M1 Kraków koszulę TM Lewin, klasyczny biały kolor o parametrach widocznych na zdjęciu za 99 zł (dla mnie za krótkie rękawy) I jeszcze jako ciekawostkę dodam, że pierwszy raz spotkałem się z rzeczami z Hollistera w tym sklepie, choć były to niestety tylko 2 szuki: błękitna casualowa koszula w drobne paski oraz błękitna luźna bluza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 W Blue City w W-wie zgrabne chukka Prime Shoes rozm. 8. Dla mnie wygodne jak kapcie, ale nie trzymają pięty. , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 18 Luty 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Takie oto five-pocket MCS w Łodzi w Manufakturze; tam raczej już nie ma, ale polecam się rozejrzeć w swoich TK. Powalona rozmiarówka, W31 pasuje idealnie na mój pas 90+. Cena producenta 440 zł, cena do zapłaty 52 zł. Dawno nie widziałem tak znakomitej jakości grubej, mięsistej bawełny. Pasek też z TK:-) Tłuszcz brzuszny z dyskontu spożywczego. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Może rozmiarówka nie jest powalona tylko rzeczywiście założyłeś za ciasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Nie, bo przymierzałem jeszcze Trussardi W33 i były mniejsze od tych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Bydgoszcz Zielone Arkady, Testoni, wszystkie w rozm. 8, wszystkie po 700, ostatnie rozm. 11, podwójna lub potrójna podeszwa, też 700. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 To ostatnie wygląda na najwyższą linię - Amadeo Testoni, szycie norweskie, 800+ euro, nieźle. Geralnie teraz, po dłuższym bezruchu, w TKMaxxie codziennie coś nowego się pojawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Zgadza się, ostatnie to Amadeo, zrobiły na mnie świetne wrażenie, jakość 5+, jednak są wielkie, 45 EU. Ogólnie buty bez większych rys / przetarć, także polecam wszystkie. Pierwsze są na dosyć dynamicznym i wąskim kopycie, mój rozmiar to 6,5 / 7, te były dokładnie o rozmiar za duże (długie). Loafersy i żółte derby na nieco szerszych kopytach z zaokrąglonym noskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Czeladź, jedna para testoni z dziwnym przeszyciem na nosku, coś jakby plecionki. Butów nie było ciekawych, jedne tylko wielokolorowe, ale zapomniałem zrobić zdjęcia. Oprócz tego fajne koszule Artigiano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Testoni o takie w Czeladzi, bez szalenstwa, ale to i tak chyba najładniejsze buty z wszystkich które tam były wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Dnia 5.02.2017 o 13:10, NieMy napisał: 23 lutego otwarcie TK w Promenadzie, może rzucą coś ciekawego. Otworzyli. Byłem wczoraj, nic ciekawego nie było. Powiedziałbym że wręcz pustki ale to może wina ogromnego lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 14 minut temu, NieMy napisał: Otworzyli. Byłem wczoraj, nic ciekawego nie było. Powiedziałbym że wręcz pustki ale to może wina ogromnego lokalu. Zgodziłbym się w 100%, gdyby nie marynarka w kratę Barrutti na lato (50% lnu i 50% bawełny) za 199 zł. Miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 W kategorii "curiosa", na Marszałkowskiej dziś widziałem dokładnie taką marynarkę Dsquared2 rozm. 48: http://www.yoox.com/pl/41672876KO/item#dept=men&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSimilarProducts&bnslot=5&bnpid=41672876&cod10=41672876KO&sizeId=&sizeName= Przy czym u nas cena 1699 zł, a na Yooxie 1066 euro (co i tak jest niżej niż RRP, pewnie z 1500 euro). Jakby ktoś chciał w ramach odskoczni incognito na disco etc. to rzecz jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Gorączka, sobota, Travolta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 39 minut temu, dziko napisał: W kategorii "curiosa", na Marszałkowskiej dziś widziałem dokładnie taką marynarkę Dsquared2 rozm. 48: To byłby smoking koordynowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Na Marszałkowskiej grubo: EDIT: jakby się obrazek nie wyświetlał, to Brunello Cucinelli Są letnie marynarki i garnitury (wełna-len-jedwab) w rozmiarach 48 i 50, wszystko po 999 zł. Są też pojedyncze koszule za 349 (niezbyt ciekawe) jak i bardzo fajne "samodzielne" kamizelki (plecy z materiału, klapy, brustasza) za 399 - brązowy len i niebieska bawełna, kamizelkę jedną przygarnąłem. Legendarnych kaszmirowych dzianin niestety nie widziałem. Swoja drogą marka opiera się w dużej mierze na marketingu, bo ceny wyjściowe (typu 7-8 tys.) są kosmiczne i nieadekwatne - tym bardziej, że np. marynarki są wykańczane maszynowo. Owszem, dobra jakość i krój, ale dla mnie to ta sama półka co powiedzmy dwa razy tańsze Boglioli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Marynarki Cavani na wieszakach Brunello Cucinelli? Bo już taki numer widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 @lubo69 - najprawdziwsze i to w niezłym wyborze (najpierw wrzuciłem tylko zdjęcie, potem do-edytowałem post na komputerze). Z innych rzeczy jest trochę np. Aquascutum i Private White, dużo fashion typu D&C, Cavalli, Byblos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Świetnie! Dedykuję Twój post wszystkim którzy są zdania, że żadna marynarka z TK nie ma nawet startu do Havany z SS (taka dyskusja jest gdzieś w środku tego wątku). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 13 minut temu, lubo69 napisał: Dedykuję Twój post wszyskim którzy są zdania, że żadna marynarka z TK nie ma nawet startu do Havany z SS (taka dyskusja jest gdzieś w środku tego wątku). He, he, serio? Jedyna przewaga SuSu to dostępność rozmiarów od ręki i przyzwoite ceny wyjściowe, ale poza tym ich oferta to naprawdę nic specjalnego wobec rzeczy, które można przy odrobinie cierpliwości upolować w TKMaxxie czy na Yooxie. O ile dobrze pamiętam, to nie zapłaciłem nigdy więcej niż 599 zł za marynarkę z TKMaxxa, nawet za full-canvas hand made in Napoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Na marszałkowskiej bardzo dużo ładnych Happy Socks, 49 zł za 3-pak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Na marszałkowskiej bardzo dużo ładnych Happy Socks, 49 zł za 3-pak Dzięki za cynk. Udało mi się kupić, a polowałem na nie już od jakiegoś czasu. Widziałem też kilka płaszczy Tommy Hilfiger. Jeden wyprodukowany w Polsce O taki: Były jeszcze skarpetki firmy Duchamp London. Niby z egipskiej bawełny. Mały wybór. Tylko dwa wzory ale materiał w dotyku przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Znacie moze tę markę? Ktoś użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 10 godzin temu, dziko napisał: @lubo69 - najprawdziwsze i to w niezłym wyborze (najpierw wrzuciłem tylko zdjęcie, potem do-edytowałem post na komputerze). Z innych rzeczy jest trochę np. Aquascutum i Private White, dużo fashion typu D&C, Cavalli, Byblos. Co konkretnie Private White? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 8 godzin temu, Velahrn napisał: Co konkretnie Private White? Były beżowe marynarki bez podszewki, r. 48 i chyba 50, 100% bawełna, na metce wspominali o jakiejś specjalnej technologii, cena bodajże 500 zł, ale dobrze nie pamiętam. Z Aquascutum to była zielona kurta M56, rozmiar na metce 50, ale wg mnie dużo ciaśniejsza (małe 48), czarna marynarka r. 48, 100% bawełny a la welur i cos tam jeszcze chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi