PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Sądzę że to był jednorazowy rzut, na kolejną taką okazję trochę sobie poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Krokiety za 329zł? o_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Na szczęcie załapałem się na te krokiety, bardzo ładnie sie prezenrują, także jak komuś pasuje rozmiar to niech zasuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 szkoda ze nie ma 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 @wuner wysłałem ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Uaktualnienie z wczorajszego wieczoru w Łodzi: Sebago jeszcze były, czarne lico w rozmiarze 41 i brązowy zamsz 43. Mierzyłem się z czarnymi ale były jednocześnie zbyt długie i dość ciasne. Zachowały się także Edward Green w rozmiarze 42. Do tego kilka koszul z T.M.Lewin i Charles Tyrwhitt oraz imho wyjątkowo piękna Profoumo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Melduję ze w Łódzkim TiKeju Greenow juz nie ma Gordony głównie brązowe derby i czarne monki, duże rozmiary. Krokietow nie znalazłem. Byly jedne Loake, ale bodajże niższa linia i jedne bordowe Barkery, ale chyba skora lakierowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Xune - to gratuluję zakupu Greenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 We Wrocławskiej Renomie jedynymi godnymi dziś uwagi były czarne brogsy-oxfordy George Webb of Northampton. Rozmiar 6, GYW ale skóra lakierowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Panowie, bez emocji, to tylko buty, nie ma się czym ekscytować. Przepychanki słowne wycięte. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 W Radomiu też nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 W Poznaniu w Malcie Lobby i Greeny - 45 i 46. Lobby takie sobie, ale Greeny - ladne czarne full brogue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 W Poznaniu w Malcie Lobby i Greeny - 45 i 46. Lobby takie sobie, ale Greeny - ladne czarne full brogue. Zalegają od zeszłej niedzieli. Niestety niczego nowego nie dołożyli, a miałem niebezpodstawną nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 A wiesz może, czy EG 46 jest to rozmiar UK12 czy UK11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 A wiesz może, czy EG 46 jest to rozmiar UK12 czy UK11? Rozmiaru nie pamiętam. Tyle tylko, że duże . Ten sam fason: https://forum.butwbutonierce.pl/uploads/monthly_03_2016/post-6001-0-68359500-1457364601.jpg I jedna nowinka: do butów dołożyli woreczki (wetknięte w buty). Wcześniej nie było, ale męczyłem obsługę różnymi pytaniami i przyznali, że jakieś woreczki są i sprawdzą co i jak (buty też niby jeszcze jakieś były na magazynie, ale się nie doczekałem) Może Marcin będzie pamiętał rozmiar. Jak nie, to pewnie w poniedziałek będę przejeżdżał i mogę sprawdzić. W każdym razie, na bazie moich doświadczeń z rozmiarem 43 (UK 9): wypadają numer mniejsze (znaczy się- trzeba brać numer większe)- przynajmniej jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 No to chyba za małe, bo ja noszę minimum UK12. Ale będę wdzięczny, jak przy okazji sprawdzisz rozmiar Bo nie chcę w ciemno robić całodniowej wycieczki do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 No to chyba za małe, bo ja noszę minimum UK12. Ale będę wdzięczny, jak przy okazji sprawdzisz rozmiar Bo nie chcę w ciemno robić całodniowej wycieczki do Poznania W poniedziałek sprawdzę. Zawsze możesz poprosić jakiegoś kolegę forumowego, żeby kupił i wysłał z paragonem . Jak nie będą pasowały, to oddasz w najbliższym tikeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Nie pamietam dokladnie, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Z ciekawostek w Bielsku-Białej:Brązowe derby Barker Flex (nie wygląda to na GYW), UK8, 500 PLN: Czarne double monki John Lobb, UK11, 1300 PLN: Czarne oxford full brogues George Webb, UK6, 500 PLN, 2 pary: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 W Wola.Parku nadal bieda, sprawdziłem w czasie, kiedy żona buszowała w Gino Rossi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Też wczoraj byłem w Wola Parku. Opisywanych tu butów oczywiście nie było. Kyle, trafiałeś w WP coś ciekawego z butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Czarne double monki John Lobb, UK11, 1300 PLN: 2016-03-12 11.19.25.jpg Słuchajcie chłopaki, tak absolutnie szczerze - czy to Wam naprawdę wygląda na oryginalne Lobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Argumenty na "nie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Słuchajcie chłopaki, tak absolutnie szczerze - czy to Wam naprawdę wygląda na oryginalne Lobby? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Takich numerów jak oszukane marki w TKMaxx się nie spodziewam. Prędzej tego, że to mocne secondsy, bo TKMaxx nie podaje zawsze informacji o tym, że przyjęty towar był gorszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi