Denior Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Wiem o tym, ale są osoby które chcą kupić pierwsza parę i nie zrobią tego bez przymierzenia, na odległość. Nawet przymierzyć i sprawdzić rozmiarówke, a kupic przez net, to z myslą o nich wstawiłem. W tamtym roku, Loaki w Łoodzi, bywały po 399zł, teraz cena chyba skoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 TK MAXX M1 Czeladź kilka par tassel loafers Gordon&Bros. Kolory brąz, beż oraz granat. Rozmiary 9 i 10. Cena 249 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 W Warszawie na Marszałkowskiej w piątek było sporo ładnych koszul T. Hilfiger (slim fit, włoski kołnierzyk, gładkie i w kratę) za 149,90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Nie wiem, czy to częste w TK, ale w Blue City kilka koszul T.M. Lewin za 79 zł, rozmiary głównie 15, 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 We Wrocławiu w Renomie brązowe derby Loake Shoemakers rozmiar 46 i kilka lnianych marynarek Polo Ralph Lauren w zielono-granatowo-czerwoną kratę Madras - o takich: (bez flesza) (z fleszem) Zostały rozmiary 52, 54. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 W gdyńskim TK Maxx pojawiły się koszule Profuomo. Naliczyłem 6 sztuk w różnych rozmiarach, ceny 80-100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 A z której linii? Widziałeś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 W dniu 22.05.2015 o 13:56, Bażant napisał: A z której linii? Widziałeś może? Nie zwróciłem na to uwagi, po prawdzie to do teraz nawet nie wiedziałem że mają różne linie. Skojarzyłem jedynie, że na forum kilka razy była wspominana marka w kontekście koszul, więc postanowiłem podzielić się informacją. Osobiście na razie użytkuje od nich jedynie krawaty. Jak przeglądam teraz ich sklep, to wydaje mi się, że były z linii Sky Blue. A przynajmniej jedna z nich: http://www.profuomo.com/eur/blue-shirt-with-white-collar.html w rozmiarze 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 W Warszawie na Marszałkowskiej jedna para brązowych derby Loake Shoemakers za niecałe 600zł, rozmiar 44,5, poza tym fajne torby weekendowe timberland, też poniżej sześciu stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Warszawa, Marszałkowska, dziś - piękny garnitur baldessarini - szary w jasna kratę, dwurzędowa marynarka, R50. 799zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 W dniu 21.05.2015 o 18:46, blekit napisał: We Wrocławiu w Renomie brązowe derby Loake Shoemakers rozmiar 46 te biedaki nadal tam są. Cena 529 pln niezmiennie, za to otarć przybywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Wrocław, CH Magnolia, Zestaw krawat i poszetka Hawes & Curtis, bodaj 60 zł. Szare, lekko połyskliwe w drobny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 W krakowskim TK Maxx przymierzałem piękną, lniano-wełnianą marynarkę Baldessarini w kratę, rozmiar 50 (a zwykle noszę 52), bez podszewki. Niestety była za duża Może komuś się przyda. Cena 499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 W Łodzi w TK Maxx wpadły mi w oko mokasyny argentyńskiej firmy Guido cena 169 zł. Zdjęcia butów z ręki w TK: http://zapodaj.net/64ce7d0d7d978.jpg.html http://zapodaj.net/3059ec3a3f7d5.jpg.html http://zapodaj.net/5d61887808e46.jpg.html http://zapodaj.net/d527a5fe27905.jpg.html http://zapodaj.net/f553d1ac7405c.jpg.html http://zapodaj.net/4d5453608b133.jpg.html http://zapodaj.net/391c3720bd89c.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Widziałem takie same w TK na Marszałkowskiej. Strasznie razi to malowanie 'na grubo' 'farbą gumową' (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa). Odpuściłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wostok Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 dzisiaj je oglądałem w TK Maxx w Krakowie. Niestety strasznie słabe klejenie do podeszwy i mimo zgrabnego fasonu wg mnie nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 We wrocławskim CH Magnolia też widziałem buty tej marki, bodaj loafersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Widziałem te buty w Łodzi i również odpuściłbym (tj. odpuściłem). W egzemplarzu w kolorze tan zasmarowanie szycia farbą wygląda jak zadanie wykonane na zajęciach praktyczno-technicznych w klasie góra piątej; w egzemplarzu w kolorze brązowym jest nieco lepiej, głównie ze względu na mniejszy kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 To widać, że dość nierówne egzemplarze "rzucili". W Poznaniu w kolorze brązowym wygląda to dużo lepiej niż na zdjęciach kolegi (ale kolor nieco ciemniejszy). Nie mówiąc już o czarnych, gdzie problem nie występuje w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cord Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Dla zainteresowanych w TK Maxx'ie w Magnolii jest budrysówka Gloverall beżowa rozmiar s za 550zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 A na Marszałkowskiej taka sama, ale w rozmiarze M oraz dwie szaroniebieskie bosmanki (też w rozmiarze M, 100% wełna). Dodam jeszcze, że to b. duże M - mierzyłem zarówno budrysówkę jak i bosmankę, i obie były na mnie wyraźnie zbyt duże (normalnie noszę M). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 A żeby sprowokować przeniesienie do właściwego wątku;-) - w Łodzi te bosmanki w rozmiarze L, ponadto granatowy blezer Baldessarini 100% kaszmir r. 50 599 zł, dwie marynarki Harris Tweed 50 i 52) i niesamowicie wygodne tassel loafers Timberland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Mea culpa Lubo - rozmiaru tych Timberlandów nie podałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2015 42:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi