gajdowskip Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Beny23 Znasz jakąś wiarygodną firmę, która zajmuje się pośrednictwem w takich zakupach? Suitsupply nie wyśle towaru poza granice Stanów, więc potrzebuję pośrednika, który użyczy adresu na terenie USA, a potem prześle zakupy na polski adres. Chodzi o coś w tym stylu: http://kurierus.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Godzinę temu, Beny23 napisał: Michael Jondral ma promocję do -50%. Kupiłem nawet dwie pary butów w super cenie. https://en.michaeljondral.com/collections/winter-sale Ma też szelki Albert Thurston z obniżką. Szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 6 godzin temu, DaniDani napisał: Moja się przerzuciła na Hawes & Curtis od momentu jak Tyrwhitt wycofał damskie koszule z oferty. Moja wcześniej też kupowała u Tyrwitha. Okazało się, że TM. Levin też jej pasuje. Sam temat damskich koszul i ich jakości to temat na inny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 TM Lewin, Tyrwhitt czy SS to nie są marki premium. Jest inny wątek na forum dotyczący promocji w sieciówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Zgadzam się, gdy tutaj pisano o Vistuli próbowałem skierować temat na właściwe tory, jednak bez rezultatu. Może więc wyciąć i przenieść do wątku o sieciowkach ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 w Church's na Placu 3 # wyprzedaż końcówek kolekcji, głównie niestandardowe rozmiary minus 50-60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 https://www.yeossal.com/collections/chinese-new-year-sale Przeceny do -40% na Meccariello i Corno blu RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 link https://www.facebook.com/events/343140056182294/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 Niekoniecznie marka premium, ale może akurat się ktoś skusihttps://zackroman.com/ -50 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 A. Lange & Söhne Lange 1 na Massdropie. Świat się kończy . ok. 20 tys. (miast 34.700) "zielonych". W sumie okazja : https://www.massdrop.com/buy/a-lange-sohne-lange-1-mechanical-watch?1=1&utm_placement=0&referer=KZWGAE&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2018-03-21&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1521624162455.892113158291917435045208 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 A. Lange & Söhne Lange 1 na Massdropie. Świat się kończy . ok. 20 tys. (miast 34.700) "zielonych". W sumie okazja :https://www.massdrop.com/buy/a-lange-sohne-lange-1-mechanical-watch?1=1&utm_placement=0&referer=KZWGAE&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2018-03-21&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1521624162455.892113158291917435045208 Używany? Może podróbka? Różnie bywa z tymi okazjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Massdrop nie sprzedaje używanych towarów ani podróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Swoją drogą cena jest naprawdę okazyjna, zegarek przepiękny, tylko czy Massdrop to odpowiednie miejsce do takich ekskluzywnych zakupów ? No i trochę prestiż marki (w mojej głowie przynajmniej) podupadł. Lange to już chyba taki zegarkowy ośmiotysięcznik. Po tym incydencie jakby trochę zmalał 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Massdrop nie sprzedaje używanych towarów ani podróbek. Zakup grupowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Swoją drogą cena jest naprawdę okazyjna, zegarek przepiękny, tylko czy Massdrop to odpowiednie miejsce do takich ekskluzywnych zakupów ? No i trochę prestiż marki (w mojej głowie przynajmniej) podupadł. Lange to już chyba taki zegarkowy ośmiotysięcznik. Po tym incydencie jakby trochę zmalał Cena nie różni się specjalnie od tych w jakich można kupić te zegarki w usa czy innych krajach z niskimi podatkami (po rabatach, na Lange mozna uzyskać dobre ceny) także na grey market. Samo Lange jako takie nie ma nic wspólnego z takimi ofertami, więc prestiżowo tutaj nie ucierpi tak samo jak inne znane marki oferowane w wysyłkowych sklepach np. Jomashop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Zakup grupowy? Dobry pomysł, wysyłka będzie gratis:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 59 minut temu, eye_lip napisał: C Samo Lange jako takie nie ma nic wspólnego z takimi ofertami, więc prestiżowo tutaj nie ucierpi tak samo jak inne znane marki oferowane w wysyłkowych sklepach np. Jomashop. No niby tak, ale...... "niesmak pozostał" . "- Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, co się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja? ... - Nie, nie! Pieniądze się znalazły... ale niesmak pozostał! " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2018 dzisiaj odwiedziłem Derbys & Oxfords - przecena butów Ermenegildo Zegna o 70%, głównie modele: sneakers, driving, loafersy polecam też paski Church's dokładnie takie z cielęcej plecionki, też -70%, dostępne kolory: czerwony, brązowy i oliwkowy (długie rozmiary możliwe do skrócenia u kaletnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 https://cavour.co/ Na kod cavour20 20% zniżki. Dodatkowo darmowa wysyłka DHL Express i darmowe prawidła razem z butami. Mają sporo modeli EG, SC i C&J. Z kodem zniżkowym ceny robią się całkiem atrakcyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 48 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Z kodem zniżkowym ceny robią się całkiem atrakcyjne. Nie wiem jak z EG czy z SC's tych w Polsce nie ma, ale mam trzy modele C&J z ich strony i przy identycznej obniżce w Bergu w Czarne Piątki płaciłem po 250-300 PLN mniej. Oczywiści bez prawideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Dostałem kod na 10 GBP na Charles Tytyryty od EasyJet: EZY10 - ważny chyba tylko w UK:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 20 minut temu, Mamrot napisał: Nie wiem jak z EG czy z SC's tych w Polsce nie ma, ale mam trzy modele C&J z ich strony i przy identycznej obniżce w Bergu w Czarne Piątki płaciłem po 250-300 PLN mniej. Oczywiści bez prawideł. Hallam ze zniżką wychodzi u nich za około 1700 złotych, do tego darmowe prawidła. Wedlug mnie to całkiem dobra cena. A do BF jeszcze daleko... Ja moje C&J Merton kupiłem za coś koło 900 złotych na wyprzedaży w Kurt Geiger, ale nadal uważam że 1700 to dobra cena za C&J+prawidła @ciasteczkowy CT to nie jest marka premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 14 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Hallam ze zniżką wychodzi u nich za około 1700 złotych, do tego darmowe prawidła. Hallam na skórze wychodzi w tej samej cenie plus zyskujemy prawidła, tylko jakie? Hallam na gumie 1900PLN, ja w Bergu płaciłem około 17??. Natomiast Westfield to już 1950, ja płaciłem 1680 PLN oczywiście bez prawideł, ale zyskujemy bezproblemową gwarancję (korzystałem dwukrotnie). Jeżeli dodają oryginalne prawidła to rzeczywiście jest to okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 @Mamrot Oni nie dają prawideł C&J, tylko jakieś swoje własne. Oczywiście, że zakup BF w Bergu bardziej opłaca się niż zakup w tym sklepie, nawet po zniżce... ale do Black Friday zostało jeszcze dużo czasu. A jeżeli ktoś chce kupić buty teraz, to ceny po zniżce są trochę niższe niż standardowe w Bergu, czy standardowe ceny C&J a dodatkowo dostajesz prawidła (nawet jeżeli warte ~100 złotych, a nie "lasted" to wciąż jest to całkiem miły bonus). Według mnie ta ich promocja jest całkiem atrakcyjna, gdybym akurat chciał kupić buty to bardzo poważnie rozważyłbym tę ofertę. Nie mam żadnych powiązań z tym sklepem i nie dostanę nic z tego, że ktoś kupi tam buty. Edycja: Odnosząc się do Twojego przykładu: skoro płaciłeś w BF za Westfield 1680, to znaczy że dzisiaj kiedy zniżka BF nie obowiązuje, kosztują one w Bergu 2100. Jeżeli ktoś chce kupić buty dzisiaj, a nie czekać do końca listopada to może zapłacić 2100 w Bergu, albo zamówić je przez internet za 1950 i dodatkowo dostać darmowe prawidła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 @Zajac Poziomka Oczywiście masz rację, dodam także że Westfieldów na półkach w Bergu nie ma, zamawia się je z katalogu i czeka 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi