Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od pewnego czasu siedziałem cicho na sali w ostatniej ławce obserwując i ucząc się.

Dzięki Wam to, co noszę powoli "wychodzi na ludzi" i to w butach, których już nie trzeba się wstydzić!

Pora zamienić forumową rolę na nieco bardziej aktywną. :)

Pozdrawiam!

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Pora się przywitać

a więc dzień dobry :)

Zainteresowanie męską modą i to że tu trafiłem to dzięki książce mr.vintage.

Powoli się rozwijam i dobrze mi z tym :)

Dziękuję za wasze wątki i posty - nieoceniona kopalnia wiedzy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie. :)

Kilka razy natknąłem się na forum, ale wreszcie postanowiłem założyć konto.

Uważam że to świetna inicjatywa dla ludzi interesujących się tematem. Widzę tutaj rownież kolegów z KMZiZ. Jeśli to miejsce da mi tyle wiedzy co wspomniane wcześniej forum, to naprawdę warto tutaj być.

Pozdrawiam,

Michał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie!

Trafiłam na Was wczoraj (trochę późno, bo miałabym zupełnie inne podejście do swojego przedsięwzięcia), ale bez chwili zastanowienia od razu założyłam sobie konto :) I zgłębiam i zgłębiam... Już pierwszego dnia dostałam mnóstwo niezwykłe cennych i konstruktywnych porad! Panowie jesteście moimi ulubieńcami ;)

Wybaczcie mój nietakt, że witam się dopiero dzisiaj!

Opublikowano

Dzień dobry Wszystkim,
choć forum śledzę od dłuższego czasu, nie było jakoś okazji, żeby założyć konto, jednak przyszedł ten dzień, w końcu zebrałem się i dołączyłem do tego zacnego grona, mam nadzieję, że nauczę się tutaj czegoś nowego, a i może ja się komuś na coś przydam :),
pozdrawiam

Wojciech

Opublikowano

Dzień dobry,

Po wielu dniach od rejestracji i ciągłemu przypatrywaniu się  Waszym dyskusjom, postanowiłem stać się nieco bardziej aktywnym użytkownikiem forum.

Licząc, ze nadal będziecie dla mnie źródłem wiedzy i czasami inspiracji, pozdrawiam serdecznie I

Tomek

Opublikowano

Witam,

kilka razy całkiem przypadkiem trafiłem na forum szukając różnych informacji, ostatnimi czasy zdarza się coraz częściej więc wypada przesiąść się z rzędu dla obserwujących do grupy działających:)

Swoją przygodę w temacie dopiero zaczynam więc czeka mnie jeszcze góra nowych rzeczy do poznania - ah ta radość z odkrywania.

Pozdrawiam,

Kamil

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Rozglądam się właśnie za jakimiś porządnymi, klasycznymi butami i tak trafiłem tutaj. Myślę, że zostanę z Wami na dłużej.;)

Pozdrawiam serdecznie

Hasan

Opublikowano

Witam

Zarejestrowałe się już jakiś czas temu i dotychczas byłem głównie obserwatorem. Szczęśliwie od jakiegoś czasu mam możliwość realizacji planów, które zrodziły się śledząc przeróżne poruszane tutaj wątki. Dziękuję za ogrom wiedzy, którą tu nabyłem.

Pozdrawiam i witam

Opublikowano
Dzień dobry!

Forum śledzę od jakiegoś czasu, w conajmniej dwojaki sposób - jako badaczka społeczna, zainteresowana jego społecznością - i jako adeptka tutejszej wiedzy nie-tajemnej, choć (jeszcze) niezgłębionej. Uczę się od Was, ale chciałabym także o Was - z Wami.

O. 

Z dygnięciem,

Kokarda

Opublikowano

Witajcie. Jam i nowy czytelnik i nowy adept przebudowy szafy. Trochę rzeczy wywaliłem, trochę przybyło. Na razie intensywnie zdobywam wiedzę teoretyczną i podpatruję różne pomysły. Zapewne minie trochę czasu zanim będę pomocny.

Pozdrawiam, Piotr

Opublikowano

Wprawdzie przywitałem się już wczoraj ( w dziale o zegarkach) ale dopiero teraz znalazłem właściwy wątek więc pomyśłałem że wypada zrobić to jak należy.

Trafiłem tu poprzez znajomych z klubu KMZiZ i czytałem to forum już od jakiegoś czasu. Uważam że to bardzo dobry pomysł żeby promować klasyczną ponadczasową  elegancję, szczególnie  w dzisiejszych czasach charakteryzyjących się szeroko pojętą byle jakością.

Pozdrawiam !

Artur