Misza Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Miło Cie poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Witam Wszystkich, Od pewnego czasu siedziałem cicho na sali w ostatniej ławce obserwując i ucząc się. Dzięki Wam to, co noszę powoli "wychodzi na ludzi" i to w butach, których już nie trzeba się wstydzić! Pora zamienić forumową rolę na nieco bardziej aktywną. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 To miłe co piszesz Witaj na pokładzie:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceBear Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Pora się przywitać a więc dzień dobry Zainteresowanie męską modą i to że tu trafiłem to dzięki książce mr.vintage. Powoli się rozwijam i dobrze mi z tym Dziękuję za wasze wątki i posty - nieoceniona kopalnia wiedzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 Witajcie. Kilka razy natknąłem się na forum, ale wreszcie postanowiłem założyć konto. Uważam że to świetna inicjatywa dla ludzi interesujących się tematem. Widzę tutaj rownież kolegów z KMZiZ. Jeśli to miejsce da mi tyle wiedzy co wspomniane wcześniej forum, to naprawdę warto tutaj być. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 witaj Michale z całą pewnością - da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natajla Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Witajcie! Trafiłam na Was wczoraj (trochę późno, bo miałabym zupełnie inne podejście do swojego przedsięwzięcia), ale bez chwili zastanowienia od razu założyłam sobie konto I zgłębiam i zgłębiam... Już pierwszego dnia dostałam mnóstwo niezwykłe cennych i konstruktywnych porad! Panowie jesteście moimi ulubieńcami Wybaczcie mój nietakt, że witam się dopiero dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WK. Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Dzień dobry Wszystkim,choć forum śledzę od dłuższego czasu, nie było jakoś okazji, żeby założyć konto, jednak przyszedł ten dzień, w końcu zebrałem się i dołączyłem do tego zacnego grona, mam nadzieję, że nauczę się tutaj czegoś nowego, a i może ja się komuś na coś przydam ,pozdrawiamWojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O_Tomek Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Dzień dobry, Po wielu dniach od rejestracji i ciągłemu przypatrywaniu się Waszym dyskusjom, postanowiłem stać się nieco bardziej aktywnym użytkownikiem forum. Licząc, ze nadal będziecie dla mnie źródłem wiedzy i czasami inspiracji, pozdrawiam serdecznie I Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teemo Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 To i ja się przywitam. Hej wszystkim jestem 27 latkiem z wielkopolski i po prostu chcę dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Witam, kilka razy całkiem przypadkiem trafiłem na forum szukając różnych informacji, ostatnimi czasy zdarza się coraz częściej więc wypada przesiąść się z rzędu dla obserwujących do grupy działających:) Swoją przygodę w temacie dopiero zaczynam więc czeka mnie jeszcze góra nowych rzeczy do poznania - ah ta radość z odkrywania. Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Bry wszystkim forumowiczom, co prawda to przywitanie z lekka spóźnione bo już na forum zacząłem się udzielać wcześniej, ale jak to mówią - lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonaPodszewka Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2014 Witam się i pozdrawiam znad morza. Długo wczytywałem się w Wasze dyskusje, aż w końcu postanowiłem do nich dołączyć. Jako żem jest dziecię lat osiemdziesiątych, nie dane mi było wzrastać w otoczeniu stylu. Teraz więc nadrabiam zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasan Napisano 10 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2014 Witam wszystkich serdecznie! Rozglądam się właśnie za jakimiś porządnymi, klasycznymi butami i tak trafiłem tutaj. Myślę, że zostanę z Wami na dłużej. Pozdrawiam serdecznie Hasan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2014 Witam Zarejestrowałe się już jakiś czas temu i dotychczas byłem głównie obserwatorem. Szczęśliwie od jakiegoś czasu mam możliwość realizacji planów, które zrodziły się śledząc przeróżne poruszane tutaj wątki. Dziękuję za ogrom wiedzy, którą tu nabyłem. Pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokarda Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2014 Dzień dobry! Forum śledzę od jakiegoś czasu, w conajmniej dwojaki sposób - jako badaczka społeczna, zainteresowana jego społecznością - i jako adeptka tutejszej wiedzy nie-tajemnej, choć (jeszcze) niezgłębionej. Uczę się od Was, ale chciałabym także o Was - z Wami. O. Z dygnięciem, Kokarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 Dzień dobry, Od dłuższego czasu obserwuję forum, postanowiłem w końcu się zarejestrować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 Miło Was wszystkich poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Witam Od dłuższego czasu jestem stałym czytelnikiem forum i postanowiłem w końcu zarejestrować się i czynnie uczestnić w tutejszych rozważaniach. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Cześć Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2014 Witajcie. Jam i nowy czytelnik i nowy adept przebudowy szafy. Trochę rzeczy wywaliłem, trochę przybyło. Na razie intensywnie zdobywam wiedzę teoretyczną i podpatruję różne pomysły. Zapewne minie trochę czasu zanim będę pomocny. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renixik Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Witam Wszystkich.Zarejestrowałem się na tym ciekawym forum,bo warto podyskutować o gustach z kimś kto się na tym zna.Czytam i będę zadawał pytania.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2014 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Wprawdzie przywitałem się już wczoraj ( w dziale o zegarkach) ale dopiero teraz znalazłem właściwy wątek więc pomyśłałem że wypada zrobić to jak należy. Trafiłem tu poprzez znajomych z klubu KMZiZ i czytałem to forum już od jakiegoś czasu. Uważam że to bardzo dobry pomysł żeby promować klasyczną ponadczasową elegancję, szczególnie w dzisiejszych czasach charakteryzyjących się szeroko pojętą byle jakością. Pozdrawiam ! Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi