SHOEPASSION.com Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Jest ok. Popatrzę co tam u konkurencji słychać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Mógłby być też model 730 w kolorze koniakowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Mógłby być też model 730 w kolorze koniakowym Oj tak - dobry pomysł - podam go dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 A będą zamszowe penny loafers? Widać nie jestem jedyny, który uważa że powinniście wprowadzić coś takiego do oferty http://www.crownhillshoes.com/product/shoe-men-penny-loafers-moccasin-suede-fine-brown/?lang=en http://www.scarosso.com/en/men/shoes/caruso-marrone.html Nawet jeżeli teraz nie ma na to szans - to może w przyszłym sezonie? Chyba że modele 781 i 780 źle się sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 No to kilka zdjęć nowej kolekcji loafersów. Pozdrawiam, O. Pierwsze "tassel loafers" i takie same błękitne, bardzo mi się podobają. Jak będą się kształtowały ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Loafersy czysta butowa poezja.Świetna linnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Oj tak - dobry pomysł - podam go dalej Czy istnieje jakakolwiek szansa, że koniakowe loafersy (penny lub tassel) z licowej skóry pojawią się w tym sezonie? EDIT: Chodzi mi o inne modele niż 752, bo nie do końca odpowiada mi takie wydłużone kopyto. Mam jeszcze pytanie dotyczące zdjęć wrzuconych przez Panią Oliwię. Jaką metodą szyte są te buty? Podeszwa jest bardzo cienka, czy to jest GYW, a jeżeli nie to czy można wymienić podeszwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Fajne te tassel loafersy . A męskie też będą, czy na razie tylko damskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Widać nie jestem jedyny, który uważa że powinniście wprowadzić coś takiego do oferty http://www.crownhillshoes.com/product/shoe-men-penny-loafers-moccasin-suede-fine-brown/?lang=en http://www.scarosso.com/en/men/shoes/caruso-marrone.html Nawet jeżeli teraz nie ma na to szans - to może w przyszłym sezonie? Chyba że modele 781 i 780 źle się sprzedają Dzień dobry, racja, racja. Macie rację i powinno to zainteresować osoby zajmujące się wprowadzaniem nowych kolekcji. Dziękuję za podpowiedzi. Pierwsze "tassel loafers" i takie same błękitne, bardzo mi się podobają. Jak będą się kształtowały ceny? Ceny loafersów to około 179 euro. Czy istnieje jakakolwiek szansa, że koniakowe loafersy (penny lub tassel) z licowej skóry pojawią się w tym sezonie? EDIT: Chodzi mi o inne modele niż 752, bo nie do końca odpowiada mi takie wydłużone kopyto. Mam jeszcze pytanie dotyczące zdjęć wrzuconych przez Panią Oliwię. Jaką metodą szyte są te buty? Podeszwa jest bardzo cienka, czy to jest GYW, a jeżeli nie to czy można wymienić podeszwę? Buty sa szyte według konstrukcji Blake - jeśli mówimy o tych wszystkich kolorowych z kolekcji Italian Line, a numery zaczynające się na 7... to szycie GW Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Wybranka mego serca zapytuje, czy są plany wprowadzenia innych modeli monków niż tylko czarne. Najlepiej zamszowe granatowe, ale generalnie jesteśmy otwarci na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Model 492 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Wybranka mego serca zapytuje, czy są plany wprowadzenia innych modeli monków niż tylko czarne. Najlepiej zamszowe granatowe, ale generalnie jesteśmy otwarci na propozycje Dzień dobry, z lekkim opóźnieniem ale jednak odpowiedź nadejdzie Wiem, że trwają prace nad nowymi modelami z kolekcji klasycznej dla pań i panów więc istnieje możliwość wprowadzenia nowych monków ale tak na 100% to jeszcze nic nie wiem Jakby co dam znać! Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyman Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Pani Oliwio, jestem żywo zainteresowany jasnymi butami.Czy byłaby możliwość zrobić zdjęcie 4 par butów obok siebie przy świele możliwie dziennym?Chodzi o:558, 562, 549, 545Chciałbym porównać kolory skóry, a takiego zdjęcia na stronie Shoepassion bardzo brakuje.Przydałoby się porównanie skór ciemno brązowych i jasnych/koniakowych (dwa zdjęcia / zestawienia).Chodzi o zdjęcie kilku par butów w takich samych warunkach oświetleniowych.( i nie koniecznie musi to być studyjne 5500 Kelvinów )Oficjalne zdjęcia są mocno wykontrastowane, co zaburza ich odbiór Z góry dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Witam, skoro nie musi być studyjne, to iphone musi wystarczyć Wiem i znam ten problem z kolorami. Zaraz wrzucę fotki żeby łatwiej było wybierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 A więc tak jak Pan prosił - family portrait by SHOEPASSION.com Jak tak patrzę na te zdjęcia to sobie myślę, że ładnie się prezentują te nasze buty. Ale to Wy oceniacie.Od lewej: No. 549 http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-549.html kolor koniakowy No. 562 http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-562.html kolor brązowy No. 558 http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-558.html kolor koniakowy No. 545 http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-545.html kolor czerwonobrązowy Światło dzienne bo zdjęcia robione w sklepie. Pozdrawiam,Oliwia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Również dziękuję za to zdjęcie, przyda się. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz.lota Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Bardzo dziękuję, w szczególności za szybkość . Dokładnie o takie zdjęcie chodziło. Jeden obraz mówi więcej niż tysiąc słów.... i znacząco ułatwi wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Tym bardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 A to sobie pomyślałam, że jeszcze wrzucę zapowiedź naszych pięciu nowych modeli boat shoes z kolekcji Italian Line. Cena 169 euro.Dostępne już niedługo.Miłego weekendu!Oliwia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Może za bardzo wymyślam , ale te ciemnobrązowe byłyby fajniejsze z białym rzemieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Zdecydowanie nie byłyby ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Jak już można sobie pogdybać, to Ładniejsze byłyby ze skórzana plecionką zamiast rzemyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Dzień dobry, z lekkim opóźnieniem ale jednak odpowiedź nadejdzie Wiem, że trwają prace nad nowymi modelami z kolekcji klasycznej dla pań i panów więc istnieje możliwość wprowadzenia nowych monków ale tak na 100% to jeszcze nic nie wiem Jakby co dam znać! Pozdrawiam, Oliwia O, dziękuję. W takim razie czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Jak już można sobie pogdybać, to Ładniejsze byłyby ze skórzana plecionką zamiast rzemyka . Ale to wtedy jak dla mnie byłyby buty żeglarskie w mixie z espadrylami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi