SHOEPASSION.com Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Aj, Panowie... Rabaty i przeceny są niezgodne z filozofią SHOEPASSION.com więc troszkę słabo byłoby działać w sprzeczności do założeń marki. Chociaż nigdy nie mów nigdy... Z początkiem naszej obecności na forum wprowadziliśmy akcje, w której do każdej zamówionej pary butów dokładaliśmy cedrowe prawidła o wartości 29,9 eur. Wiele osób na tym skorzystało bo chociaż nie był to typowy rabat to chcieliśmy pokazać, że wolimy z naszej strony dołożyć produkt, który jest niezbędny przy pielęgnacji obuwia.. Reasumując, prędzej spodziewałabym się takich akcji niż czystych rabatów Miłego dnia. Oliwia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepitko Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Jako ze to pierwszy post na forum choć czytuje je od jakiegoś czasu witam wszystkich. Ale do rzeczy czy istnieje szansa ze pojawią się w ofercie Shoepasssion buty typu brogue w kolorze burgund? ja od ręki jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Czekam na moje 591. I juz mam ochotę na kilka innych par. Warszawa jest ok, ale Krakow zawsze milszy sercu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Klepitko, tak w końcu w nasze kolekcji pojawi się kolor burgundowy. Będą i brogsy i monki i inne modele Ale myślę, że dopiero po wakacjach. Nie od razu Rzym zbudowano... w zeszłym roku mieliśmy jedynie jeden sklep stacjonarny w Berlinie. Dzisiaj Berlin, Monachium i Hamburg, a Frankfurt i Düsseldorf otwierają się jeszcze przed końcem wakacji...Do tego dochodzi Warszawa Kolejne sklepy to kwestia czasu.Pozdrawiam, Oliwia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Wiemy, wiemy. Tak się droczymy i kibicujemy. Czekamy w takim razie na tą stałą ofertę z darmowymi prawidłami dla członków forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepitko Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 No to czekam na burgundy z niecierpliwością a sklep w Krakowie to dobry pomysł bo posucha u nas straszna i myślę że miałby duże wzięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Jak tylko pojawią się na stronie będę informować na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GJP Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Jako, że to mój pierwszy post, wyrazy szacunku dla całej społeczności forum Mam pytanie do Pani/ Pana z Shoepassion, czy jest juz może ustalona data otwarcia butiku w Warszawie? Jeśli byłby to zapowiadany 1 sierpnia to wstrzymam się z zamawianiem butów przez internet, a jeśli w grę wchodzi późniejszy termin to nie będę zwlekał z zakupem. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Dzień dobry, myślę, że 1.08 to realna data otwarcia sklepu. Więc decyzję pozostawiam Panu Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Faktycznie już niedługo otwarcia, specjalnie ze spotkania wróciłem pieszo via Krucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 I w razie potrzeby blisko po kredyt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMisterA Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 I to nawet w kilkiu bankach. Pytanie czy obok nie ma jakiegoś dostawcy chwilówek. Może się przydać bardziej niż bank:). Akurat dają 1000 zł. Ja mam pytanie: CZy możemy dostać informację jakie będą ceny butów? Jestem ciekawy przelicznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Również podpisuję się pod powyższym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Panowie, trwają jeszcze ostatnie kalkulacje na temat cen więc przed ich zakończeniem nie chciałabym ich ujawniać. Przy okazji powiem, że buty są już w drodze z Berlina do Warszawy więc otwarcie tuż, tuż Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Osobiście jestem spokojny o "uczciwy" przelicznik, bo zastosowanie mało pro-klienckiego wywołało by burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Faktycznie już niedługo otwarcia, specjalnie ze spotkania wróciłem pieszo via Krucza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 mam 2 pytania : Krucza - pod jakim numerem ? i czy będziecie mieli w ofercie buty w tęgości G ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Przy takiej ilości pytajników na pewno będą mieli Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 oby bo dzisiejsza wizyta u konkurencji ( Chmielna 30 - sklep Loake ) nie zakończyła się zakupami ( z powodu rzecz jasna szczupłości przymierzanych butów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 oby bo dzisiejsza wizyta u konkurencji ( Chmielna 30 - sklep Loake ) nie zakończyła się zakupami ( z powodu rzecz jasna szczupłości przymierzanych butów ) Pamiętasz może jakie modele przymierzałeś? Jeśli kopyto 026 Loake jest dla ciebie za wąskie, to chyba będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 przymierzałem jasnobrązowe brogsy - myślę że to był model buckingham tan albo chester 2 tan ( na podeszwie rubber sole ) z tego co się zorientowałem większość butów mają w tęgości F więc ponieważ te które mierzyłem były zbyt szczupłe odpuściłem sobie wpychanie stopy w inne modele ... z szerszych kopyt mieli tylko jakieś czarne derby ( w miarę pasujące ) ale nie byłem nimi zainteresowany ponieważ poluję akurat na jasnobrązowe brogsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 przymierzałem jasnobrązowe brogsy - myślę że to był model buckingham tan albo chester 2 tan ( na podeszwie rubber sole ) z tego co się zorientowałem większość butów mają w tęgości F więc ponieważ te które mierzyłem były zbyt szczupłe odpuściłem sobie wpychanie stopy w inne modele ... z szerszych kopyt mieli tylko jakieś czarne derby ( w miarę pasujące ) ale nie byłem nimi zainteresowany ponieważ poluję akurat na jasnobrązowe brogsy Ok. Loake Buckingham nie jest tak szerokie jak ich derby, ale mimo wszystko ma dość obszerne kopyto. F w tych butach to jak G w Yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.z Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Panowie czy ktoś z was posiada model 543 bądź 556, waham się i nie mogę zdecydować które bytu kupić. Był bym niezmiernie wdzięczny za zdjęcia ....... a ujęcie obydwu modeli obok siebie było by wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 @Jakub.z - najszybciej uzyskasz rzeczone zdjęcie od ShoePassion Wystarczy poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 mam 2 pytania : Krucza - pod jakim numerem ? Use the Force, Luke! Google Maps, I mean Krucza 46 Pozdr, wojvv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi