Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aj, Panowie... :)

Rabaty i przeceny są niezgodne z filozofią SHOEPASSION.com więc troszkę słabo byłoby działać w sprzeczności do założeń marki. 

Chociaż nigdy nie mów nigdy... Z początkiem naszej obecności na forum wprowadziliśmy akcje, w której do każdej zamówionej pary butów dokładaliśmy cedrowe prawidła o wartości 29,9 eur. Wiele osób na tym skorzystało bo chociaż nie był to typowy rabat to chcieliśmy pokazać, że wolimy z naszej strony dołożyć produkt, który jest niezbędny przy pielęgnacji obuwia.. Reasumując, prędzej spodziewałabym się takich akcji niż czystych rabatów :)

Miłego dnia.

Oliwia

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Jako ze to pierwszy post na forum choć czytuje je od jakiegoś czasu witam wszystkich.

Ale do rzeczy czy istnieje szansa ze pojawią się w ofercie Shoepasssion buty typu brogue w kolorze burgund? ja od ręki jestem chętny.

Opublikowano

Klepitko,

tak w końcu w nasze kolekcji pojawi się kolor burgundowy. Będą i brogsy i monki i inne modele :)

Ale myślę, że dopiero po wakacjach. 

Nie od razu Rzym zbudowano... w zeszłym roku mieliśmy jedynie jeden sklep stacjonarny w Berlinie. Dzisiaj Berlin, Monachium i Hamburg, a Frankfurt i Düsseldorf otwierają się jeszcze przed końcem wakacji...

Do tego dochodzi Warszawa :) Kolejne sklepy to kwestia czasu.

Pozdrawiam,

Oliwia

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Jako, że to mój pierwszy post, wyrazy szacunku dla całej społeczności forum :) Mam pytanie do Pani/ Pana z Shoepassion, czy jest juz może ustalona data otwarcia butiku w Warszawie? Jeśli byłby to zapowiadany 1 sierpnia to wstrzymam się z zamawianiem butów przez internet, a jeśli w grę wchodzi późniejszy termin to nie będę zwlekał z zakupem. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

I to nawet w kilkiu bankach. Pytanie czy obok nie ma jakiegoś dostawcy chwilówek. Może się przydać bardziej niż bank:). Akurat dają 1000 zł.

Ja mam pytanie: CZy możemy dostać informację jakie będą ceny butów? Jestem ciekawy przelicznika.

Opublikowano

oby 

bo dzisiejsza wizyta u konkurencji ( Chmielna 30 - sklep Loake ) nie zakończyła się zakupami ( z powodu rzecz jasna szczupłości przymierzanych butów ) :x

Pamiętasz może jakie modele przymierzałeś? Jeśli kopyto 026 Loake jest dla ciebie za wąskie, to chyba będzie ciężko.

Opublikowano

przymierzałem jasnobrązowe brogsy  - myślę że to był model buckingham   tan albo chester 2 tan ( na podeszwie rubber sole )

z tego co się zorientowałem większość butów mają w tęgości F więc ponieważ te które mierzyłem były zbyt szczupłe odpuściłem sobie wpychanie stopy w inne modele  ... z szerszych kopyt  mieli tylko jakieś czarne derby ( w miarę pasujące )   ale nie byłem nimi  zainteresowany ponieważ poluję akurat na jasnobrązowe brogsy 

Opublikowano

przymierzałem jasnobrązowe brogsy  - myślę że to był model buckingham   tan albo chester 2 tan ( na podeszwie rubber sole )

z tego co się zorientowałem większość butów mają w tęgości F więc ponieważ te które mierzyłem były zbyt szczupłe odpuściłem sobie wpychanie stopy w inne modele  ... z szerszych kopyt  mieli tylko jakieś czarne derby ( w miarę pasujące )   ale nie byłem nimi  zainteresowany ponieważ poluję akurat na jasnobrązowe brogsy 

Ok. Loake Buckingham nie jest tak szerokie jak ich derby, ale mimo wszystko ma dość obszerne kopyto. F w tych butach to jak G w Yanko.

Opublikowano

Panowie czy ktoś z was posiada model 543 bądź 556, waham się i nie mogę zdecydować które bytu kupić.  Był bym niezmiernie wdzięczny za zdjęcia ....... a ujęcie  obydwu modeli obok siebie było by wspaniałe :)