Skocz do zawartości

Suit Supply

+Immune+

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO: Havana ok, Washington jakby ciut zbyt duży w ramionach (ma konstrukcję w przeciwności do Havany i inaczej się układa). Jednakże 54 może być ciut przyciasne i nie wiem, czy zniwelujesz to w zakresie możliwego poszerzenia talii. 

Dzięki za pomoc.

Washingtona spróbuje wymienić na Half-Lined. Zobaczymy czy to coś pomoże.

Ma ktoś doświadczenie w różnicach pomiędzy Lazio i Havaną (chodzi mi o konstrukcje - kieszenie wiem, że są inne). Ta Havana jest dla mnie za jasna i chciałbym wymienić na ciemnoszare Lazio. Havana w podobnym kolorze wymaga dopłaty 80 euro więc wolałbym tego uniknąć.

Koledzy,

w wolnych chwilach eksperymentuję z modelami SuSu. Po klęsce z Havaną przyszedł czas na Hudsona. Zamówiłem, przyszło, rękawy nawet OK (no, może trochę do skrócenia), spodnie również. Zastanawiam się jednak czy marynarka nie jest zbyt wytaliowana i nie ma za szerokich ramion? Niby rozgwiazda się nie robi, ale ciasnawo... Czy popuszczenie po bokach ze 2 cm może pomóc? Obawiam się, że w rozmiar większej będą zbyt szerokie ramiona.

Przepraszam za prowizoryczne fotki, ale akurat mam chwilę (i nikogo do pomocy). Może jutro uda się zrobić lepsze zdjęcia, z innej perspektywy.

P.S. Materiał bardzo miły, VBC ale chyba nie jest to flanela.

post-6462-0-07045400-1453073770_thumb.jp

post-6462-0-64341700-1453073787_thumb.jp

post-6462-0-77321200-1453073804_thumb.jp

post-6462-0-57960400-1453073817_thumb.jp

post-6462-0-36407400-1453073828_thumb.jp

Koledzy,

w wolnych chwilach eksperymentuję z modelami SuSu. Po klęsce z Havaną przyszedł czas na Hudsona. Zamówiłem, przyszło, rękawy nawet OK (no, może trochę do skrócenia), spodnie również. Zastanawiam się jednak czy marynarka nie jest zbyt wytaliowana i nie ma za szerokich ramion? Niby rozgwiazda się nie robi, ale ciasnawo... Czy popuszczenie po bokach ze 2 cm może pomóc? Obawiam się, że w rozmiar większej będą zbyt szerokie ramiona.

Przepraszam za prowizoryczne fotki, ale akurat mam chwilę (i nikogo do pomocy). Może jutro uda się zrobić lepsze zdjęcia, z innej perspektywy.

Czy można wiedzieć, który tu Hudson? Czy to czasem nie ten w tonacji Light Brown, co to na stronie SuSu wygląda jakby był szary?

Jestem w kontakcie z Customer Service SuSu w sprawie doboru odpowiedniego rozmiaru marynarki. Zostałem poproszony o podanie szerokości w barkach + długości rękawów. Jak powinienem zdjąć te miary? Przy innych (wzrost, obwód klatki) jest to podane na ich stronie, a w przypadku dwóch wymienionych wyżej miar tego tego ma.

• Oceniam pozytywnie 1

Jestem w kontakcie z Customer Service SuSu w sprawie doboru odpowiedniego rozmiaru marynarki. Zostałem poproszony o podanie szerokości w barkach + długości rękawów. Jak powinienem zdjąć te miary? Przy innych (wzrost, obwód klatki) jest to podane na ich stronie, a w przypadku dwóch wymienionych wyżej miar tego tego ma.

Zmierz dobrze leżącą marynarkę. Długość rękawa liczona jest od wszycia na ramieniu.

• Oceniam pozytywnie 1

Strona internetowa tylko częściowo jest przetłumaczona - np. Regulamin albo opis usługi Box Office (w FAQ) są tylko w wersji angielskiej.
I nadal są zabawne błędy tłumaczenia, które wykrył między innymi kolega Hargin - np."działające guziki" zamiast "rozpinane guziki", itd.

BTW. Strona jest nadal niedopracowana - np. na podstronie http://eu.suitsupply.com/pl/content-page-service-questions.htmlsą widoczne znaczniki  </p> i </p>   ;-)

Pozdr,
wojvv

Czy można wiedzieć, który tu Hudson? Czy to czasem nie ten w tonacji Light Brown, co to na stronie SuSu wygląda jakby był szary?

jeśli to ten http://eu.suitsupply.com/en/suits/hudson-grey-plain/P3969.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Hudson to mam taki sam. Moim zdaniem w realu nadal :) jest szary. Swoją drogą jestem z niego bardzo zadowolony. Super materiał przypominający flanelę.

W piątek otrzymałem paczkę od SS. Krój Athletic, rozmiar 48. Wydaje mi się, że marynarka jest lekko za krótka. Nie podobają mi się marszczenia na plecach w okolicy talii i na rękawach. Nie jestem też przekonany do ramion. Jak oceniacie rozmiar? Przepraszam za słabą jakość zdjęć.

post-8069-0-39184800-1453564343_thumb.jp

post-8069-0-83893400-1453564349_thumb.jp

post-8069-0-79736000-1453564358_thumb.jp

post-8069-0-13220900-1453564365_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 1