Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie też padła strona, a chciałem spróbować coś zakupić ze SS ;) Możecie podpowiedzieć w jaki rozmiar marynarki celować? Moje marynarki zazwyczaj mają w klatce 58/59cm, talia ok 54cm, barki 49/50cm. rękaw ok 66cm. Rozmiar z SS 54/56 powinien być ok?

@ ile kosztuje przesyłka z SS do Polski ?

Opublikowano

Krawaty i bawełniany bodywarmer na zimę jadą :) z garniturami/marynarkami szału w moim rozmiarze nie ma, chyba więcej wydatków nie będzie. chociaż... ;)

EDIT. Macie gdzies na swoim koncie potwierdzenie zamowienia?

Opublikowano

jedno potwierdzenie dostałem (z większego zamówienia), z drugiego małego z krawatami brak (na koncie tez nie widzę jako zakupione, choć PayPal przysłał potwierdzenie płatności). Być może to problem związany z dostępnością poszczególnych artykułów i równoległymi zamówieniami.

Opublikowano

Boje się, że po zamówieniu okaże się że nie ma rozmiaru, choć kasę mi już ściągnęło :( Garnitur trzyczęściowy brązowy (idealny do pracy) i krawat za 700 zł, krojowo/jakościowo lepiej 2x niż Bytom.

Ale chyba każdy był zaskoczony, że outlet otwarli dla Polski - może po prostu coraz więcej klientów z naszego kraju ich do tego skłoniło?

Opublikowano

ceny jak w Bytomiu na wyprzedaży, grzech nie skorzystać .

Czy ktoś kojarzy czy oferta outletu na wiosnę jest z kolekcją S/S czy nadal F/W wypychają?

Może faktycznie podejmą się otwarcia sklepu w PL.

Opublikowano

Jest S/S + F/W

Ja zamowilem zimowa szara marynarke Havana, bawelniana marynarke Casablanca i krawat.

Tez nie dostalem potwierdzenia z outletu. Tylko z PayPala :(

Ale moze wszystko ok bedzie z tym zamowieniem, bo w trakcie checkoutu kazalo mi wyrzucic jeden z przedmiotow, niby ze juz nie ma na magazynie.

Usunalem wiec i wszystko przeszlo...

Opublikowano

Za 8/9 dni wyczuwam wysyp zdjęć w CMDNS :) O ile oczywiście nie cofną mi zamówienia. Teraz to chyba zostały modlitwy.

To taki mały krok do przodu, że otwarli dla nas outlet. Ile mniej więcej czasu był ostatnio otwarty?

Opublikowano

I po co ja dziś wchodziłem na to forum??

Ja od czterech lat wchodzę codziennie, już nie daję rady; rabat na poszetki, krawat forumowy, specjalna oferta na sevenfoldy, prawidła cedrowe tylko dla forumowiczów, buty z zadka konia - poszukujemy betatesterów...  :|

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano

ceny jak w Bytomiu na wyprzedaży, grzech nie skorzystać .

Czy ktoś kojarzy czy oferta outletu na wiosnę jest z kolekcją S/S czy nadal F/W wypychają?

Może faktycznie podejmą się otwarcia sklepu w PL.

Ponieważ jest to mój pierwszy post, więc witam się ładnie dzień dobry cześć i czołem,

Wyprzedaż szybciutko poszła i ja również nic nie zmówiłem:(

Jeśli chodzi o sklep SS w Polsce to napisałem do nich mejla, a odpowiedź przyszła po 2 godzinach, co też jest wielkim plusem. Poniżej zamieszczam ich odpowiedz:

Dear Mister............,

Thank you for your great email and your interest in Suitsupply. We appreciate all your information you've sent to us und we will have a look at it. We are busy to open a lot of stores at lot of different locations. It only takes time to find there right locations and to have approval. So for now, I hope you will keep purchasing products on our website and hopefully in the future there will be a store in Poland. If you have any further questions, please don't hesitate to contact me.

Kind regards,

Larissa ........

Suitsupply Customer Care

service@suitsupply.com

www.suitsupply.com

Opublikowano

Dwurzędowa marynarka Blue Plain będzie dobra w rozmiarze 48 na moje wymiary?

Klatka piersiowa: 97cm

Talia: 85cm

Wzrost: 186cm

Barki: 45cm

Size advisor poleca mi właśnie 48, jednak mam wątpliwości, czy 94 nie byłoby lepsze...

@Ma ktoś może którąś z poniższych marynarek?

http://eu.suitsupply.com/en/c_jackets/boston-blue-plain/C565I.html?prefn1=size&cgid=C_Jackets

http://eu.suitsupply.com/en/c_jackets/double-breasted-blue-plain/C574.html?cgid=C_Jackets

Opublikowano

Jakby co, to potwierdzenie mi w końcu przyszło - po 5h, więc widocznie po prostu lag po ich stronie. Chyba, że jeszcze mi wywiną jakiś numer, ale jak nie - to piękny garnitur za lekko ponad 600 zł będzie mój. I jak tu ich nie kochać :)