Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klasyczne to: Lazio, Napoli, Livorno, York - z tańszych linii. 

Długość każdego rozmiaru jest podana, więc samodzielnie jesteś w stanie opracować odpowiedź na swoje pytanie :) 

Opublikowano

Ha, rozmiar tak, to juz moja w tym głowa żeby obmierzyć. Bardziej chodzilo mi o krój, klasyczny fason, bez żadnych innowacji w rodzaju podwójnej butonierki, frakowych klap itd. Ponieważ na stronie jest kilka "klasycznych" linii, czyli czymś sie różnią - a ja chciałbym te najklasyczniejsza, stad pytanie do was jako fachowców nie tyle od SS co od klasycznej elegancji :)

Opublikowano

Ha, rozmiar tak, to juz moja w tym głowa żeby obmierzyć. Bardziej chodzilo mi o krój, klasyczny fason, bez żadnych innowacji w rodzaju podwójnej butonierki, frakowych klap itd. Ponieważ na stronie jest kilka "klasycznych" linii, czyli czymś sie różnią - a ja chciałbym te najklasyczniejsza, stad pytanie do was jako fachowców nie tyle od SS co od klasycznej elegancji :)

Opublikowano

A czy fason York jest rzeczywiście taki obszerny, czy w moim przypadku size advisor zgłupiał? Proponuje mi 42R przy wzroście 190 cm... Przy tych samych wymiarach Lazio sugeruje 46. Jedno i drugie wydaje mi sie podejrzane...

Opublikowano

hmmm...ja mam 48R i 183cm wzrostu. Nigdy nie skracałem rękawów, gdyż były wystarczająco krótkie (a ręce mam dość długie). Przy 190cm wzrostu i mniejszym jeszcze rozmiarze może być ciekawie :)

Opublikowano

"Exclusive access to our online outlet. Special code: FIRSTACCESS
Only available in Netherlands, Belgium, Austria, Sweden, Denmark, Poland, Italy, Germany, Luxembourg and France"

I dołączyliśmy do "grona" wybranych ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Hmm, z tego co widzę to garnitury są te same co były na ostatniej wyprzedaży (pozostałości?) - nic nowego nie dostrzegam, ale wydaje mi się, że z czasem będą się pojawiać nowe pozycje, tak jak było poprzednio.