Grafa Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 @Bogusław, mam 2 koszule red line (jedna to jort) i jestem z nich bardzo zadowolony. Mam też 4 koszule eton i nie dostrzegam żadnej różnicy w jakości wykonania w porównaniu do susu red line. Materiały też są porównywalne. Wolę susu, ponieważ leżą na mnie najlepiej ze wszystkich marek. Jort rozmiar 39 (extra slim fit) ma bardzo zbliżone wymiary do slim fit w rozmiarze 38. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 2 godziny temu, Aras napisał: Pewnie sporo osób pokupowało "na górkę" albo "do przymierzenia" i trochę bez sensu to wrzucać na bazarek, bo to nie jest sprzedaż per se ale odstąpienie rzeczy z outletu zamiast odesłania do SuSu:) Ja na pewno będę miał kilka garniturów/marynarek w rozmiarze 98 do zwrotu i wrzucę tutaj fotki. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Zdarzyło wam się kiedyś żeby przelew „zaginął”? Zamówiłem jedną marynarkę z outletu, a ponieważ nie dostałem potwierdzenia zamówienia po dwóch dniach napisałem maila do SUSU z pytaniem o potwierdzenie. O dziwo nie mają żadnego zamówienia w systemie przypisanego do mojego maila ani też żadnej płatności. Teraz wysłałem potwierdzenie przelewu (zaksięgowany 2 dni temu), ale jestem zdziwiony całą tą sytuacją. Nigdy mi się to nie zdarzyło podczas zakupów przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzych Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 29 minutes ago, Jerzy01 said: Zdarzyło wam się kiedyś żeby przelew „zaginął”? Zamówiłem jedną marynarkę z outletu, a ponieważ nie dostałem potwierdzenia zamówienia po dwóch dniach napisałem maila do SUSU z pytaniem o potwierdzenie. O dziwo nie mają żadnego zamówienia w systemie przypisanego do mojego maila ani też żadnej płatności. Teraz wysłałem potwierdzenie przelewu (zaksięgowany 2 dni temu), ale jestem zdziwiony całą tą sytuacją. Nigdy mi się to nie zdarzyło podczas zakupów przez internet. Właśnie to mi się zdarzyło w SuSU, ale zadzwoniłem na infolinię, pani znalazła bez problemu to "zagubione" zamówienie, przeprosiła, powiedziała, że wystąpił jakiś problem techniczny, zrobiła mi refund i poprosiła, żeby zamówić ponownie. Gorsza sprawa, bo zamówiłem ponownie i znowu żadnego powiadomienia nie dostałem A przy okazji - zamówiłem z outletu trochę garniturów w poniedziałek i nadal mam "Order is in process", to zwykle tak długo trwa w przypadku outletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Nowe produkty w outlecie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 7 minut temu, grzechu26 napisał: Nowe produkty w outlecie!!! I ceny jeszcze niższe. Chyba jednak się skusze. Żona tylko narzeka że Suit Studio tak nie obniża ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Uważajcie na ceny, szukając koszul cena w koszyku wzrosła z 185 na 230. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 "Bosze" niech już się skończy ten outlet, dwie marynarki i kamizelka zakupiona, ceny na niektóre rzeczy mocno w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzych Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Panowie, czy przchodzą Wam normalnie maile z powiadomieniami ze sklepu? Ja zrobiłem kilka zamówień i nigdzie po nich ani śladu nie ma 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Przychodzą ze skutecznością 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 u mnie dwa wpadły od razu po zrobieniu płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 W moim przypadku po potwierdzeniu płatności nie trafił do mnie mail z powiadomieniem o zamówieniu, ni śladu również po zamówieniu w historii zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Odpowiedzieli mi na Whatsappie, że nie wszystkie potwierdzenia spływają prawidłowo, ale kiedy poprosiłem o skojarzenie adresu mailowego ze zgubionym zamówieniem, to znaleźli je w bazie. Chociaż powiadomienie dalej nie przyszło. Wygląda na to, że system jest przeciążony i nie nadąża z taką ilościa zamówień. Ale po stronie obsługi chyba wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Duży ruch mają. Przy okazji poprzedniego outletu wzywali mi chyba z 3 razy kuriera po zwrot. W końcu sam wszedłem w kontakt z ups i zamowiłem. Tak to pewnie bym się nie doczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krk_mar Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 W dniu 28.11.2020 o 11:22, jugend napisał: Dzwoniłem dziś do nich, bo na stronie się nic nie wyświetlało, nie przyszedł żaden email, ale Pani wyszukała moje dwa zamówienia po emailu i potwierdziła, że jest ok. Więc też potwierdzam, że nie ma się co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzych Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 1 hour ago, jugend said: Odpowiedzieli mi na Whatsappie, że nie wszystkie potwierdzenia spływają prawidłowo, ale kiedy poprosiłem o skojarzenie adresu mailowego ze zgubionym zamówieniem, to znaleźli je w bazie. Chociaż powiadomienie dalej nie przyszło. Wygląda na to, że system jest przeciążony i nie nadąża z taką ilościa zamówień. Ale po stronie obsługi chyba wszystko gra. @jugenda na jaki numer pisałeś? Ja na +31 655 110 516, ale nikt mi nie odpisał od kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Dokładnie ten sam, wczoraj rano ok. 10 odpisali od razu. Pewnie zgubili Cię, bo dostają setki pytań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Na maila nie próbujecie? Do tej pory raczej nie było problemu i odpisywali w miarę szybko. Co do zamówienia, to u mnie również brak potwierdzenia i nic w historii zamówień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 To samo u mnie. Brak potwierdzenia oraz brak w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Panowie, czy możecie poradzić w kwestii rozmiaru susu w porównaniu do np. Vistuli/lantiera, bo myślę, że z tym każdy miał do czynienia. Nominalnie odpowiednikiem vistulowej 176/112 jest 56 susu. Porównuję vst slim (nie super slim) do susu napoli/havana. Czy rzeczy susu są dłuższe / krótsze i szczuplejsze/ obszerniejsze niż vst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 28 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2020 Nie mam garnituru z Vistuli, ale samo Napoli różni się od Havany, czasem znacznie. Poszczególne modele mają różne wymiary, ba, czasem ten sam rozmiar tego samego modelu różni się o kilka centymetrów, ale to już inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aras Napisano 29 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Zgodnie z obietnicą wrzucam kilka fotek rzeczy kupionych w outlecie. Ścigając się z chowającym się słońcem zapomniałem o kapciach:) Generalnie pomysł był taki, by kupić rzeczy bardziej casualowe, nadające się do "rozkompletowania" + ewentualne tzw. okazje. Część I. Zima:) Wszystko to rozmiar 98. P5925 - Havana - 90% wełna, 10% kaszmir, bardzo fajny, mięsisty materiał. Do kompletu jest jeszcze kamizelka. P5924 - Lazio - 90% wełna, 10% kaszmir - podobny materiał do tego co wyżej. Spodnie trochę szersze niż w P5925. Któryś z nich chyba zostawię. Raczej nie oba, więc jeden z nich będzie do oddania C1492 - Jort - 65% kaszmir, 35% wełna - full canvas. Świetna marynarka. Na pewno u mnie zostaje o ile nie znajdę jakiś wad produkcyjnych. C1612 - Havana - 43% wełna, 40% alpaka, 17% Poliamid - taki fajny kocyk. Muszę zestawić ją z różnymi spodniami i zobaczyć, czy da się to nosić z czymś innym niż jednokolorowe flanele lub jeansy. Być może do zwrotu. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 zastanawiam się nad P5924 - Lazio jest jeszcze dostępny i w dodatku chyba jeszcze jest tańszy @Aras - polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Część II. Lato. Znów tylko 98-ki. C1334 - Havana - 75% wełna, 10% jedwab, 10% poliamid, 5% len - raczej szorstki materiał. Ciekawy. Ładny kolor. Niestety rękawy krótsze niż przewiduje standard. Muszę się zastanowić, czy warto ratować rękawy czy jednak oddać. P5154 - Havana - 100% len Solbiati, lekki i przewiewny. Jak widać "gnieciuch". Raczej do oddania. P6094 - Jort - wełna Traveller - full canvas. Najdroższa rzecz z outletu. Materiał matowy, całkiem przyjemny. Efekt trochę psują dziwne, jaśniejsze poziome paski widoczne głównie na lewej części marynarki. Ale to trochę "szukanie dziury w całym". Być może to jedyna z letnich rzeczy jaką zostawię. P6003 - Sienna - 38% wełna, 34% jedwab, 28% len - niezbyt miękki materiał, spodnie chyba węższe niż w innych Siennach a może to tylko odczuwalny efekt szorstkości materiału. Do oddania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 46 minutes ago, Arturlep said: zastanawiam się nad P5924 @Aras - polecasz? Jak masz pomysł jak (z czym) go nosić, to tak. Fajny, mięsisty materiał. Jak dla mnie to te kolory są trochę "trudne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi