adamW Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Godzinę temu, Karol Mateusz napisał: Produkty z Custom Made można normalnie zwracać? Tak, z tym, ze w paczce nie ma etykiety zwrotnej. Zwrot trzeba zglosic np via Messenger czy WhatsApp i wowczas konsultant SuSu zamawia kuriera i wysyla etykiete. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 Ktoś z Was użytkował płaszcz z wełny Casentino od SuSu czy ewentualnie innych marek? Szukam czegoś ciepłego i casualowego i to jedyna tkanina o wadze ok. 600 g którą mają w ofercie. Fason mi się podoba, tylko pytanie czy to ciuch na zimę do -10 stopni czy raczej w okolicy 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 @me.spoke Mam płaszcz z tak potraktowanej ostem wełny od włoskiej marki Officine Casentinessi. Poza zmechaceniem powierzchni ta wełna nie różni się IMO od zwyczajnej, o podobnej gramaturze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2020 Dzięki, zamówię i zobaczymy co przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 @me.spoke Daj znać jak przyjdzie i pokaż jak wygląda w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Niestety nie mam dobrych wieści: święto ubrań wróciło, znowu trzeba będzie kupować. https://outlet-eu.suitsupply.com Kod: 2020 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Gram w iRacing ale takich wyścigów jak z outletem suitsupply to nie ma nigdzie.. Rzeczy znikają z koszyka, pakuję sobie czapkę, koszule, wybieram pasek.. i nie mam już czapki i dwóch koszul 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Outlet: https://outlet-eu.suitsupply.com/en/outlet?link=1&utm_medium=email&utm_source=ET-20-130WK47EU&utm_campaign=prelaunchoutlet kod: 2020 Enjoy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 @tsz @achimpe Dzięki. Jorty wpadły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Również dziękuje , wpadł granatowy Lazio 🙂 Btw. Dostawa 1-2 tyg , tak było zawsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Dobrze, że rozmiary LONG nie schodzą tak szybko:) Natomiast co do cen, to ostatnio Jorty były tańsze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 21 minutes ago, Aras said: Dobrze, że rozmiary LONG nie schodzą tak szybko:) Natomiast co do cen, to ostatnio Jorty były tańsze:( Zdecydowanie. Pamiętam, że garnitur JORT, który kupiłem za ok 900 zł poprzednio, teraz kosztuje 1600+... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 23 minutes ago, Szydlowsky said: Również dziękuje , wpadł granatowy Lazio 🙂 Btw. Dostawa 1-2 tyg , tak było zawsze ? Sprawdziłem zakupy z poprzedniego outletu i wtedy jako termin dostawy był podamy tydzień, ale pamiętam, że jedna marynarka była wysłana zdecydowanie później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 I po co ja tu zaglądam....2 tysiące zamrożone 😆 Wziąłem łącznie z 8 koszul/popoverów. W tym jorty. W końcu sprawdzę rozmiarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Ja się powstrzymałem, a na pocieszenie zamówiłem zestaw kart do pokera w skórzanym etui za całe 27 zł 😀 https://outlet-eu.suitsupply.com/pl/leather_goods/brązowy-zestaw-kart-do-pokera/SL16129.html?fbclid=IwAR3cmNKN4rG-XC6oo3v49wkPrFviQIXB3mpJmvsxhCOV5XbaWb4N8zOv3Vs&pdp=true 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Jak to w końcu jest z longami w SuSu? Dla osoby mającej 183cm polecacie longi, czy raczej lepiej trzymać się standardowej rozmiarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Zależy od długości rąk. SuSu w rozmiarówce regular ma wyraźnie krótsze rękawy niż polskie Vistula, Bytom czy Lancerto. Ciekawostka: Outlet działa na starej stronie i jest dostęp do tabel wymiarowych produktów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 W zwykłej rozmiarówce muszę skracać rękaw o 0,5-1cm. Nie ma sensu bawić się w longi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 W takim przypadku raczej nie ma sensu. Guziki są funkcyjne więc o 3-4 cm rękawów nie skrócisz dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 @tsz dziękuję. Havana w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Ja zamówiłem grantowy Washington w żabie oczko, zobaczymy czy w neigo wejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Przy okazji zapytam , wymiary garniturów są zgodne z tabelą ? Czy to loteria ? Ostatnio jak zamawiałem marynarkę Havana , rozmiar 54 był wielkości 52 😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 W jaki sposób oni informują o uruchomieniu Outletu? Jestem zapisany w newsletterze, a nie dostałem żadnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsz Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Dostałem dzisiaj po 10 maila o „early access to our biggest outlet ever“, z informacją o 48-godzinnym wyprzedzeniu przed oficjalnym otwarciem. Pewnie jakaś loteria, jeżeli nie wszyscy zapisani jeszcze dostali; starają się podgrzać emocje i uruchomić poczty pantoflowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Wymiary to różnie... tak do pół rozmiaru w dół im się zdarza uszyć:) Problem głównie dotyczy talii i szerokości nogawek od kolan w dół. Ja też dostałem emaila koło 10 rano. Może loteria a może rozsyłają do jakiś wybrańców (np. co kupowali wcześniej w outlecie albo wydali odpowiednio dużo kasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi