Denior Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Dzisiaj. Marynarka z tematu o TKmaxxie, już po przeróbkach: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parmigiano Napisano 3 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Na zewnątrz patelnia:) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Wiem, jak kochacie doskonałą jakość moich zdjęć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Jak dla mnie,wszystko wydaje się przynajmniej o jeden rozmiar za duże. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Jako użytkownik nie mogę się zgodzić (spodnie faktycznie wyszły na zdjęciu jakieś szerokie w biodrach i udach), ale dziękuję za uwagę.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 W 240 rocznicę amerykańskiego Brexitu Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The-Bigwig Napisano 5 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Rozmiar butów to raptem 42, ogniskowa telefonu je wydłużyła 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Rękawy świetne U mnie dzisiaj tak. * Suitsupply Havana * koszula Miler Menswear * krawat i poszetka od Poszetki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 U mnie dzisiaj granatowo . Wysłane za pomocą Tapatalk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Koszula Boggi Milano Marynarka Mango krawat Rochas Paris z tkMaxx poszetka od Poszetki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The-Bigwig Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Lnianie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Godzinę temu, The-Bigwig napisał: Lnianie Wg mnie t-shirt nie pasuje do chinosów w kancik. Lepsza byłaby lniana koszula z podwiniętymi rękawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 8 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 25 minut temu, mosze napisał: Wg mnie t-shirt nie pasuje do chinosów w kancik. Lepsza byłaby lniana koszula z podwiniętymi rękawami. Oczywiście, to połączenie obroni się zawsze i wszędzie, ale nie zmienia to faktu, że potrafi się znudzić. Lubię ostatnimi czasy traktować spodnie w kant jak jeansy, więc wciskam je tam gdzie tylko sie da, zwracając oczywiście uwagę na dopasowanie materiału do okazji i reszty stroju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukasDalton Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Proszę skończcie o tatuażach. Jego ciało, jego sprawa. Jednym się podobają a innym nie. Tematem wątku jest ubiór a nie ciało (i po to tutaj większość zagląda żeby zobaczyć różne stylizacje, krótkie komentarze ok ale dyskusja że tatuaże są takie i owakie raczej nie jest na miejscu) A żeby to nie był offtop niech to będzie mój debiut moich skromnych początków na forum. Krótko po przesiadce z T-shirtów współpracownicy nie dają mi spokoju ale nie przejmuje się tym. (zdaje sobię sprawę, że rozmiarowo nie jest idealnie bo rzuca się w oczy marszczenie pod krawatem i trochę za duży kołnierzyk) Przepraszam również za jakość zdjęć ale bakłażany lepiej łapią ostrość niż mój stary telefon. - marynarka Bytom - koszula CT - krawat knit Jaś Malker - poszetka Poszetka - spodnie dżins Levis - buty Lasocki (nie widać) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Wątek o tatuażach usunąłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Dzisiaj. Suitsupply, Tyrwhitt i dwa razy Poszetka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Marynarka Montego Koszula Reserved Spodnie H&M Poszetka z TKMaxx Buty Carlos Santos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Jakiego koloru jest marynarka? Na zdjęciu wydaje się grafitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Jest granatowa, jak na zbliżeniu zegarka i bransoletek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 marynarka: Ralph Lauren koszula: E. Berg krawat: Embassy of Elegance poszetka: Poszetka.com spodnie: Massimo Dutti buty: Crockett & Jones Tę pomarańczową koszulę mam już kilka lat, ale zawsze zakładałem ją w duże upały, z podwiniętymi rękawami. Do tej pory jeszcze ani razu nie zakładałem jej do marynarki i krawata, bo nie za bardzo miałem pomysł z czym ją połączyć. W końcu dziś postanowiłem spróbować. Wyszło fajnie, czy raczej odpuścić sobie takie eksperymenty? PS. Jak wyłączyć tę dużą interlinię w postach? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Tak z ciekawości, jaka jest szerokość wyłogów (mierzona pod kątem prostym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 16 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Tę pomarańczową koszulę mam już kilka lat, ale zawsze zakładałem ją w duże upały, z podwiniętymi rękawami. Do tej pory jeszcze ani razu nie zakładałem jej do marynarki i krawata, bo nie za bardzo miałem pomysł z czym ją połączyć. W końcu dziś postanowiłem spróbować. Wyszło fajnie, czy raczej odpuścić sobie takie eksperymenty? Wydaje mi się, że wyszło w porządku. Nie widzę problemu w noszeniu koszul w nietypowych kolorach latem, a szczególnie, że towarzyszą jej białe spodnie. Spróbowałbym też wersji z szarą marynarką i granatowym krawatem. Albo ten zestaw, który pokazałeś tylko z granatowym lub ciemnozielonym (nie jestem pewien) krawatem. Edycja: Spróbuj z beżową marynarką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 @mosze Nie jestem pewien o co dokładnie pytasz. Napisz proszę bardziej "łopatologicznie" to postaram się zmierzyć i odpowiedzieć. @Aron Dzięki za podpowiedzi, spróbuję. Chociaż nie potrafię sobie wyobrazić zielonego krawata do tej koszuli (granatowy prędzej), to dziś w domu sprawdzę jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Połączenie koszula-krawat bardzo mi się podoba i ciężko mi sobie wyobrazić lepiej pasujący krawat. Chociaż granatowy też powinien zagrać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 18 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @mosze Nie jestem pewien o co dokładnie pytasz. Napisz proszę bardziej "łopatologicznie" to postaram się zmierzyć i odpowiedzieć. Po prostu szerokość maksymalna wyłogu (od wierzchołka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi