Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Z serwisów informacyjnych przerzuciłem się na klasykę kina. Zresztą sam film to "must watch" kryminałów noir, nosicieli kapeluszy i letnich lnianych garniturów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Piszczel kangura brzmi fascynująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 1 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 edit: zapomniałem dopisać, że to premierowe wyjście koszuli z Camiceria Olga 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Moja ulubiona marynarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 A co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Lauren. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Skoro Kyle się chwali nową koszulą z Camiceria Olga, to i ja się pochwalę, a co! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Mocne kolory. Ciekawi mnie kolor dobranej u Ciebie poszetki. Ja osobiście dla złagodzenia postawiłbym na białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Dzisiaj w ogóle nie mam poszetki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 @Zajac Poziomka Please, powiedz, że nie masz poszetki, please, please, please 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Pirat: haha, pierwszy! Edycja: Wrzucam drugie zdjęcie. Początkowo nie chciałem go pokazywać, bo jest niezbyt dobrej jakości, no i jakoś zdjęcia z korpotoalet do mnie nie przemawiają (to jest moje pierwsze w życiu!), no ale niech będzie poglądowo. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 To nic https://youtu.be/Zy-eeMRVaX8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Dzisiaj w ogóle nie mam poszetki bo moc już w paskach i burgundzie grenadyny Uważam jednak, że sama biała byłaby ok, bo fajnie zrównoważyłaby te kolory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 TomiW01: Pewnie masz rację, dzięki za sugestię. W ogóle zauważyłem, że po okresie fascynacji kolorowymi poszetkami ostatnio coraz częściej w ogóle nie używam poszetki, albo właśnie wybieram najprostszą - białą lnianą. Wyedytowałem jeden z poprzednich postów i dodałem zdjęcie bez płaszcza, w samej marynarce, żeby było mniej więcej widać jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 @Kyle i Zając- super zestawy. Rispekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Skoro Kyle się chwali nową koszulą z Camiceria Olga, to i ja się pochwalę, a co! Marynarka to Sienna z SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Raczej Havana - Sienna ma kieszenie z patkami i biletówkę + lekkie wypełnienie w ramionach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Whitesnake: To Havana z tegorocznej zimowej kolekcji. To chyba "mój" krój - jedyne co w niej poprawiałem, to skrócenie rękawów o 2 cm. No i bardzo lubię ramiona bez żadnego wypełnienia. Tu link do konkretnego modelu: http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-szary-g%C5%82adki/C917.html Swoją drogą chyba sporo forumowiczów kupiło ten sam model, widziałem już na fotkach w CMDNS tę marynarkę u co najmniej 3 innych osób Wuj: Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Poza tym guzik jak widać w havanie nie jest położony zbyt wysoko, jeśli dobrze się trafi długością marynarki do wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 @Kyle i Zając- super zestawy. Rispekt. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Poza tym guzik jak widać w havanie nie jest położony zbyt wysoko, jeśli dobrze się trafi długością marynarki do wzrostu. Jeżeli dobrze się trafi z długością do wzrostu, ale też z szerokością do obwodów . W świetle ostatnich problemów z rozmiarówką SuSu zamówiłem 2 marynarki Havana w rozmiarze 48 (zwykle 46). Guzik jest faktycznie niżej. @Zajac Poziomka Jakie spodnie nosisz do tej marynarki i co to za płaszcz? Sam dodałbym poszetkę bordową, granatową lub bordowo-granatową . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Aron: Płaszcz to budżetowy "rain coat" Christian Berg. Niestety bardzo kiepsko oddycha (co pewnie wynika ze składu - 65% poliamid 35% bawełna), nie polecam. Do tej marynarki noszę dżinsy, ciemnoszare (dużo ciemniejsze od marynarki) spodnie wełniane, granatowe spodnie wełniane i chinosy. Wczoraj akurat były dżinsy. Dzięki za sugestię co do poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Ta sugestia może jest dość oczywista. W sumie to nie miała być sugestia, żebyś dodał poszetkę, tylko głos w dyskusji jaka poszetka by pasowała. Miałem obawy czy granatowe spodnie wełniane (flanela) będą pasować do tej marynarki, ale chyba jednak spróbuję (już w przyszłym sezonie). Jeansy, czy chinosy nie zawsze mi pasują danego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Wiosna, w końcu * marynarka i kamizelka SS * koszula OCBD Miler * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Massimo Dutti * oxfordy balmoral Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 hmmm... jest elegancko, choć mało formalnie chyba nie dość casualowo? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi