mosze Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Ładna kolorystyka - takie beże zawsze grają z niebieskim i granatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Marynarka Jake's Koszula MS&S Krawat Hemley Poszetka poszetka.com Buty SP Spodnie no name 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Marynarka: Suit Supply http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/hudson-jasnobr%C4%85zowy-jode%C5%82ka/C960.html?vpid=C96011 marynarkę polecam, materiał ma wyraźną fakturę, doskonale sprawdza się w casualu, materiał bardziej jesienno-wiosenny niż letni. koszula: CTshirts spodnie: Levi's buty: Doucal's Marynarka jest super, ale nigdy w życiu nie wydam na nią więcej, niż na garnitur tej samej firmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana SS * golf Massimo Dutti * poszetka od Poszetki * buty Herring Devoke by Cheaney 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Marynarkę masz skrojoną specjalnie na sweter? Mi się nigdy nie mieści… Chyba, że na lekki kaszmirowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 @Bażant po zapięciu jest na styk (choć rozgwiazdy nie ma), ale komfort jest większy tak jak na zdjęciu. W ramionach, etc. leży w sam raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 @blekit, jak zawsze podobają mi się Twoje zestawy, to golfowi w warkocze do garnituru (nawet nieformalnego) powiedziałbym stanowcze 'Nie'. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 @Koval założenie było takie, żeby zestaw był jak najbardziej casualowy przy zachowaniu garnituru. Moim zdaniem wyszło nieźle, ale rozumiem że to połączenie jest dość kontrowersyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tapir Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Debiut w temacie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Ktoś ci z kadru uciekł i japonki zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Ułożenie poszetki w tv fold zupełnie mi tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Poszetka wydaje mi się nudna, ale nie miałem w pasującym kolorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Nie widać zbyt wiele ale przy tylu wzorkach to jeśli poszetka byłaby interesująca, to byłaby pstrokacizna. I uwaga ogólna: poszetka nie jest obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Dzisiaj znowu zestaw z golfem (no uparłem się ). Tym razem w marynarskiej, aczkolwiek odświętnej wersji . Długo szukałem takiego klasycznego "submarinera" po sklepach stacjonarnych i różnych zalandopodobnych "polskich" przybytkach. W determinacji, w poznańskim barbourze, przymierzałem damski w pasującym mi rozmiarze . W końcu się poddałem i sprowadziłem z UK. Fason klasyczny, gładki, raczej obszerny, ale bez przesady. 100 % wełna z merynosów. Dzianin nie lubię kupować na odległość, bo jestem jak ta księżniczka na ziarnku grochu. Nie toleruję nawet myśli o wełnie na gołej skórze, Bałem się, że kupię i jak zwykle nie będę nosił (nawet kaszmir potrafi mnie drażnić ), ale jest nadspodziewanie dobrze (oczywiście bawełniany izolator z długim rękawem mam na sobie) Kot nie prycha i nawet pozwolił się wziąć na ręce, choć nie przepada: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Dzisiaj znowu zestaw z golfem (no uparłem się ). Tym razem w marynarskiej, aczkolwiek odświętnej wersji . Długo szukałem takiego klasycznego "submarinera" po sklepach stacjonarnych i różnych zalandopodobnych "polskich" przybytkach. W determinacji, w poznańskim barbourze, przymierzałem damski w pasującym mi rozmiarze . W końcu się poddałem i sprowadziłem z UK. Fason klasyczny, gładki, raczej obszerny, ale bez przesady. 100 % wełna z merynosów. Dzianin nie lubię kupować na odległość, bo jestem jak ta księżniczka na ziarnku grochu. Nie toleruję nawet myśli o wełnie na gołej skórze, Bałem się, że kupię i jak zwykle nie będę nosił (nawet kaszmir potrafi mnie drażnić ), ale jest nadspodziewanie dobrze (oczywiście bawełniany izolator z długim rękawem mam na sobie) Kot nie prycha i nawet pozwolił się wziąć na ręce, choć nie przepada: nauticalia 1.jpgnauticalia 2.jpgnauticalia 3.jpg Podobają mi sie buty, szczególnie na pierwszym zdjęciu. Co to za marka? Czapka bardzo fajna, na mnie niestety nie pasowałaby, bo mam szczupłą twarz. Odbiegnę troszkę od tematu- widzę, że masz budkę dla ptaków i kiciusia. Nie za nisko ona, nie podchodzi kiciuś do ptaszków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Poszetka wydaje mi się nudna, ale nie miałem w pasującym kolorze. Fajne spodnie, pasują do szarego płaszcza. A zamiast poszetki proponowałbym brązowe lub bordowe rękawiczki *zakładam, że obuwie w odcieniach brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Podobają mi sie buty, szczególnie na pierwszym zdjęciu. Co to za marka? Czapka bardzo fajna, na mnie niestety nie pasowałaby, bo mam szczupłą twarz. C & J Islay. Niestety nie z "tikeja", w przeciwieństwie do czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Fajne spodnie, pasują do szarego płaszcza. A zamiast poszetki proponowałbym brązowe lub bordowe rękawiczki *zakładam, że obuwie w odcieniach brązu. Brązu w ogóle na mnie nie było. Płaszcz jest ciemnoszary, spodnie czerwono-szare, więc założyłem czarne sztyblety. Nie podoba mi się łączenie ciemnoszarego z brązowym. Co do rękawiczek słuszna uwaga- cienkie bordowe byłyby super. Niestety nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Niedzielne wyjście 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Podoba mi się kolor spodni, czy to są jeans'y, jakie konkrentie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Tak to jeans'y. House kupione w outlecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Kurtka: (inspirowana) M65 Marynarka: vintage, Franco Minucci dla Tie Your Tie Golf i denim: Uniqlo Buty: Carmina 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 14 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Susu, Yanko i Poszetka (zestaw obowiązkowy na forum:)) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi