szymonkrulewicz Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Nie wiem czy to nie kwestia zdjęcia, ale guziki marynarki wydają się być jakoś tak wysoko umiejscowione. Mimo to zestaw udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Nie wiem czy to nie kwestia zdjęcia, ale guziki marynarki wydają się być jakoś tak wysoko umiejscowione. Mimo to zestaw udany Wydaje mi się, że w akurat w tej marynarce są trafione dość dobrze, jeśli za wysoko, to naprawdę nieznacznie. Wrażenie na pewno potęguję kąt z jakiego robiłem zdjęcie, jest lekko z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Meander na zdjęciach, które wstawiasz praktycznie nic nie widać, bo są bardzo słabej jakości. Mój telefon też robi kiepskie zdjęcia w słabym sztucznym świetle... dlatego wstawiam na forum zdjęcia robione w świetle dziennym, lub w miarę możliwości mocnym świetle sztucznym. Nie są idealne, ale cokolwiek można zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Mimo to fajny casualowy zestaw - wygląda bardzo naturalnie jakby od niechcenia. Stroniłem dotychczas od tego typu koszul, ale jak widzę - można. Jeżeli się nie mylę, brązowy krawat też by się sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Meander na zdjęciach, które wstawiasz praktycznie nic nie widać, bo są bardzo słabej jakości. Mój telefon też robi kiepskie zdjęcia w słabym sztucznym świetle... dlatego wstawiam na forum zdjęcia robione w świetle dziennym, lub w miarę możliwości mocnym świetle sztucznym. Nie są idealne, ale cokolwiek można zobaczyć. @Zając Poziomka - pewnie, mógłbym wrzucić zdjęcie o dużo lepszej jakości, robione przez fotografa, ale nie do końca widzę w tym sens. Telefon ma kiepski aparat, ale według mnie na zdjęciu widać całkiem nieźle co mam na sobie. Na zdjęcia w świetle dziennym/sztucznym nie mam ostatnio czasu, ot cyknę coś wracając z pracy. Tak naprawdę jedyne czego dokładnie nie widać na zdjęciu to to, że spodnie są w drobną granatowo-brązową pepitę. Kolory (szczególnie w górnej części) są oddane dość wiernie. Jeśli interesuje Cię jeszcze jakiś szczegół, który umknął przez jakość zdjęcia, chętnie dopowiem Mimo to fajny casualowy zestaw - wygląda bardzo naturalnie jakby od niechcenia. Stroniłem dotychczas od tego typu koszul, ale jak widzę - można. Jeżeli się nie mylę, brązowy krawat też by się sprawdził. Myślę, że by się sprawdził. Co do koszuli, planowałem ją jako typowy casual, bez krawata itp. Okazało się jednak, że kolory są na tyle uniwersalne, że przy stonowanej reszcie, można próbować, czasem wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Ta koszula jest z hm czy źle kojarzę? Chyba ją tam widziałem. Fajna, szkoda, że nie ma trochę dłuższych wyłogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ta koszula jest z hm czy źle kojarzę? Chyba ją tam widziałem. Fajna, szkoda, że nie ma trochę dłuższych wyłogów Nie, to James Button. Fakt, wyłogi mogłyby być dłuższe, nie pod każdą marynarką mi się chowają, ale nie są jakieś bardzo małe, a i rozstaw jest całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Zdjęcia z wczoraj. Mam pewne spostrzeżenia, oglądając zdjęcia, ale poczekam na Wasze komentarze, jeśli sie pojawią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dzisiaj bez poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dzisiaj bez poszetki. A szkoda, bo nadal byłoby casualowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 W sensie że dżinsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @Denior, jaki to model Polkap? Korona wydaje się być dosyć wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @Denior, jaki to model Polkap? Korona wydaje się być dosyć wysoka. Jednoznacznie Ci nie odpowiem, ponieważ dostałem go od znajomej modystki. Wiem ze pochodzi z roku 2007 lub 2008. Na 90% jest to Dagmar. Mogłby być to "53153 po tuningu", bo przeszedł przez ręce modystki, ale z przekazu ustnego wiem ze był kupiony w całości już uformowany. Na potniku nie mam numeru, ani nazwy modelu jak na innej fedorze Polkapu którą mam. Na zdjęciu rzeczywiście wygląda że ma wysoką koronę, gdy mam ja w reku lub leży sobie to korona jest "normalna", proporcjonalna do ronda. Być może to uformowanie korony nie jest dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Miałem na myśli brak poszetki.To moje osobiste zdanie, ale odkąd zacząłem ich używać, nie umiem założyć marynarki z pustą brustaszą.Do dżinsów nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Masz rację. Chciałem do domu wracać jak sobie w pracy po zdjęciu płaszcza uświadomiłem jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Witam, prosze o sugestie i ewentualne krytyczne komentarze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Trochę mało widać, ale spodnie wydają się za szerokie. Po drugie, poszetka może jednak trochę zbyt formalna do chinosów, zwłaszcza w płaszczu. Ale niech to ocenią bardziej doświadczeni koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Bardzo ładny płaszcz! Powiedz co się znajduje pod płaszczem? zielony sweter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Bardzo ładny płaszcz! Powiedz co się znajduje pod płaszczem? zielony sweter? Płaszcz to H&M z linii Beckham. Pod spodem mam białą koszulę Stenstroms i zielony kardigan. Obawiałem się, że za dużo zieleni, ale skoro niewiele widać spod płaszcza, to zaryzykowałem Bez płaszcza wyglądałbym pewno jak żaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Trochę mało widać, ale spodnie wydają się za szerokie. Po drugie, poszetka może jednak trochę zbyt formalna do chinosów, zwłaszcza w płaszczu. Ale niech to ocenią bardziej doświadczeni koledzy. Spodnie chyba nie są za szerokie, to wina genów. Mam dosyć umięśnioną klatkę piersiową i ramiona, ale bardzo szczupłe patykowate nogi. Prawie wszystkie spodnie tak na mnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Dla mnie tak jak teraz jest dobrze. Bez płaszcza natomiast trochę jak "zielona latarnia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Spodnie chyba nie są za szerokie, to wina genów. Mam dosyć umięśnioną klatkę piersiową i ramiona, ale bardzo szczupłe patykowate nogi. Prawie wszystkie spodnie tak na mnie wyglądają. Spodnie zawsze możesz zwęzić. Rozmiar z wieszaka to baza do dopasowania. Rzadko bywa idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Bardzo ładny płaszcz! Powiedz co się znajduje pod płaszczem? zielony sweter? Płaszcz to H&M z linii Beckham. Pod spodem mam białą koszulę Stenstroms i zielony kardigan. Obawiałem się, że za dużo zieleni, ale skoro niewiele widać spod płaszcza, to zaryzykowałem Bez płaszcza wyglądałbym pewno jak żaba. Płaszcz fajny, szkoda, że te sieciówki robią je w dużej mierze z plastiku.... i Zara i H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Dzisiaj, przy niedzieli, pojawiła się okazja by założyć krawat. Wybrałem taki ładny, niebieski, z kaszmiru . Marynarka tweedowa. Jak ją kupowałem 4 lata temu, nie wiedziałem że to tweed . Nadal ją lubię, choć rzadko mam okazję aby założyć (moje naturalne środowisko to drelichy, łopata, pędzel itp.). Trzewiki AS z ostatniego zakupu grupowego organizowanego przez Marcina. Bardziej pasowałyby ciemniejsze np. c & j islay, ale dzisiaj chciałem wyraźniej poczuć Matkę Ziemię (przez skórzaną podeszwę jest to łatwiejsze). 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Podoba mi się, tylko węzeł krawata wyszedł jakiś gigantyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi