Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Wg mnie bardzo ładnie, przede wszystkim kolorystycznie. Biała koszula mnie tutaj w żadnym razie nie razi. Tak poza konkursem dodam, że miałbym lekkie zastrzeżenia do marynarki - wygląda dość obszernie i mogłaby ładniej układać się w ramionach - wtedy zestaw byłby perfekt. Zgadzam sie z jednym z kolegów, który napisał PW, ze lepsza byłaby koszula z półwłoskim kołnierzykiem, biel mnie tez tutaj nie razi. Odnośnie marynarki, to niestety kwestia proporcji. Jak juz znajdę cos na 126cm w klatce, to bez przeróbek jest to straszny wór. Ta nie jest taka najgorsza, bardziej przerobić sie niczego nie da bo w pasie kręcę sie koło 100 i głębokie taliowanie zaczyna wyglądać karykaturalnie. Poza tym, brzuch juz na to nie pozwala . Sugerowałbyś głębsze taliowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Nie jest zapięta, więc nie wiem, czy jest dostatecznie wytaliowana, czy nie. Zbyt mocne taliowanie może podkreślić biodra. Ze zdjęcia (być może mylnie) wynika, że mogłaby być nieco krótsza, ale przede wszystkim ma nieładną linię ramion (matematyk rzekłby wklęsłą, a człowiek prosty, że wypukłą) - wygina się w górę i łukowato opada na końcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Zgadzam sie w kwestii koszuli. Typowo formalna tu nie pasuje tym bardziej jesli spodnie sa dzinsowe. Kazda inna mniej formalna i z bardziej miekkim oraz rozwartym kolnierzykiem podniosla by zestaw do rangi znakomitego jesli chodzi o dobor kolorow 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 @mosze zupełnie nie chodziło mi o kolor koszuli, a fason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Wielkie dzięki Panowie za cenne uwagi. Zgadzam się całkowicie. Z ramionami marynarki już nic nie zrobię, ale do doboru koszuli będę podchodził rozważniej. Ta koszula w ogóle jest strasznie marna, im dłużej na nią patrzę, tym wyraźniej to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Po Panu Tomaszu aż boję się wklejać swoją propozycję na mniej formalne, codzienne wyjście do pracy. Co sądzicie o takim monokolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 @drtulp Jak dla mnie do casualu. Bardzo fajny ten monochrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Zestaw z Pitti 87 dzien 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Ładne spodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 @drtulp Według mnie sweter jest za duży. Krawat też bym wymienił na jakiś szerszy i ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Whitesnake, bardzo mi się podobają oba ostatnio pokazane przez Ciebie zestawy! I to ma być zestaw codzienny do pracy w knajpie?! Mnie biała koszula w drugim zestawie nie razi. Może i lepsza byłaby mniej formalna, jak pisali inni, ale wg mnie dodatki sprawiły, że całość dobrze się komponuje. Eksperyment bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Co mam dziś casualowego na sobie? To mam dziś casualowego na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Casual Friday tom______i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Whitesnake, bardzo mi się podobają oba ostatnio pokazane przez Ciebie zestawy! I to ma być zestaw codzienny do pracy w knajpie?! Mnie biała koszula w drugim zestawie nie razi. Może i lepsza byłaby mniej formalna, jak pisali inni, ale wg mnie dodatki sprawiły, że całość dobrze się komponuje. Eksperyment bardzo udany Dziękuję! Dopiero zauważyłem twój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Wiosennie z kolorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Fajna marynarka. Świeży nabytek? Sam ostatnio poluję na gun club i/lub podobne, ale chyba skończy się na zakupie materiału, bo w sklepach bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Preppy (critters pants + nike cortez qs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Fajna marynarka. Świeży nabytek? Sam ostatnio poluję na gun club i/lub podobne, ale chyba skończy się na zakupie materiału, bo w sklepach bieda Dzięki. Nabytek "nieświeży" kupiona jakiś czas temu. Generalnie w porządku jest, średnią jakość nadrabia wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 @Phantom - mimo, że spodnie i poszetka wydają się fajne, to całość bardzo na nie. Sprawiasz wrażenie "trying too hard". Ta granatowa marynarka + granatowe spodnie, w innym odcieniu i to ciemniejszym, wyglądają razem conajmniej bardzo źle. Cortezy z tą niestandardową podeszwą nie pomagają. Cały post najtrafniej podsumowuje twoja mina i gestykulacja z 2giego zdjecia. @bigwig - przeczytałem juz na blogu jak jakość marynarki made by asos? Pomijając poliestrowa podszewke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 @Phantom Buty oddałbym młodszej siostrze i mógłbym w to wskoczyć. EDIT Oczywiście, jakies 15 lat temu, bo do takiego zestawu trzeba trzymać linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Ładne spodnie! Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Phantom, najnowsze gimnazjalne trendy masz w małym palcu - ta odkryta kosteczka i zawinięte leginsospodnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Ale jesteś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr.vintage Napisano 3 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 eye_lip, jesteś u pani. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 @phantom Nie jest to mój styl, ale myślę, że zestaw jest spójny i na swój sposób udany. Natomiast chciałem zwrócić uwagę, że w marynarkach najbardziej brudzi się kołnierz, zatem zakładanie koszul bez kołnierzyka pod marynarkę nie jest wskazane. W każdym razie cieszę się, że nas odwiedziłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi