Awopiotr Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Mnie też spodobało się spasowanie koloru swetra i krawata. Ale te trzy odpięte guziki mogą i na tym zdjęciu dają, wrażenie wystającego brzucha lub przepukliny Ale jeżeli to tylko tak wyszło na zdjęciu to nie ma sprawy, całość bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Mnie też spodobało się spasowanie koloru swetra i krawata. Ale te trzy odpięte guziki mogą i na tym zdjęciu dają, wrażenie wystającego brzucha lub przepukliny Ale jeżeli to tylko tak wyszło na zdjęciu to nie ma sprawy, całość bardzo ładna! Dzieki za komentarz. W przyszlosci bede sie przygladal efektowi jaki robi brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 7 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Jeszcze podobna wersja ale bardziej casualowo z jeansowa koszula, wersje z najnowszego posta na blogu. Bez swetra - wiec brzuch nie wystaje 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Pomysłowy zestaw w każdym calu... Tylko poszetka wypycha za bardzo kieszeń- albo ją przeciąć na pół albo wystawić więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Bardzo fajne spodnie. Jakieś namiary na źródło/producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Odpowiem za kolegę - spodnie to wełna z SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Bardzo fajny zestaw Koszula skąd pochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Z poszetkami mam ten sam problem. Jedna włożona do kieszonki zwykle źle mi się układa, wpada do srodka przy poruszaniu się, zdejmowaniu/zakładaniu marynarki itp. Włozone dwie do brustaszy, jedna na drugiej, zwykle wypychaja mi za bardzo kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ja ten problem rozwiązałem częściowo wycinając kawałek tzw. duszy (wkładu krawata - ok. 10 cm) - zginam na pół i wkładam na dno brustaszy - jest dość chropowaty więc poszetka nie przesuwa się tak jak w zetknięciu z podszewką. Trzeba tylko wybrać odpowiednia grubość materiału, aby nie wypychała zbytnio kieszonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ciekawe, muszę sprawdzić to rozwiązanie, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Pomysłowy zestaw w każdym calu... Tylko poszetka wypycha za bardzo kieszeń- albo ją przeciąć na pół albo wystawić więcej. Dzieki Remy To jest prawda. Kieszen nie jest za duza, a welniana poszetka ma calkiem nie najmniejsza objetosc po zlozeniu. Nie lubie wystawiac za duzo, wiec pomysle nad zmniejszeniem Bardzo fajne spodnie. Jakieś namiary na źródło/producenta? Tak jak kolega nizej napisal, sa z Suitsupply, kolekcja jesienna poprzedniego sezonu Odpowiem za kolegę - spodnie to wełna z SS. Dzieki Bardzo fajny zestaw Koszula skąd pochodzi? Koszula to mtm od Luxire. Sa tak dobrzy ze przestalem kupowac koszule RTW juz dosc dawno. Nie jest to miejsce na reklamowanie ich wiec jak ktos chcialby wiedziec wiecej to najlepiej piszcie maile. (Nie jestem z nimi oczywiscie w zaden sposob zwiazany biznesowo) Linki i wiecej info mozesz znalezc tutaj: http://blueloafers.com/?s=luxire+shirt Nie w kazdym poscie opisywalem sama marke Luxire, duzo informacji na temat samego zamawiania jest w tym poscie Polecam tez watek na styleforum: tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 (...) Nie jest to miejsce na reklamowanie ich wiec (...) A potem, jak z karabinu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Mala zmiana. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Mala zmiana. Płatny zabójca w drodze na "zlecenie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Płatny zabójca w drodze na "zlecenie" E nic mi z pod płaszcza nie wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Płatny zabójca w drodze na "zlecenie" E nic mi z pod płaszcza nie wystaje To znaczy pełen profesjonalizm, bo nie można się nic spodziewać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Witam.Jest to mój pierwszy post na forum, uczę się elegancji od jakiegoś pół roku, więc krytyka jak najbardziej jest oczekiwana.Na początek stylizacja smart-casualowa (wiem, lokalizacja zdjęcia trochę niefortunna). Oczywiście na razie budżet nie pozwala mi na cuda.Krawat: w klubowe wzory, MangoKoszula: różowa z kołnierzykiem pół-włoskim, MangoKardigan: H&MSpodnie: H&MPasek: bordowy skórzany ZaraZegarek: Timex T2N701Do tego ubrałem granatowe zamszowe Brogsy.Z góry dziękuję za wszelkie komentarze i przepraszam za obniżanie poziomu dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Poćwicz łezkę w krawacie. Lepiej to wtedy wygląda. + Założyłem, ubrać można kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Dżinsy ktore lubię Jacob Cohen,krawat poszetka.com 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 A buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Z malej włoskiej manufaktury ,która niestety już nie istnieje,kupione co najmniej 3lata temu.Trochę zepsute przez jednego z naszych mistrzów szewskich przy probie wymianie zelówek,skończyło się naklejeniem gumowych zelówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Styleman z brodą przypominasz mi aktora.. Myślę, myślę i.. myślę, że potrzebuję więcej kawy aby przypomnieć sobie nazwisko.Zestaw doskonały. Uwielbiam tą kamizelkę z jeansami i w zestawieniu ze sznurówkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Jeff Bridges? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi