JDC Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Godzinę temu, me.spoke napisał: NICE! Dżins z Luxire może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Godzinę temu, JDC napisał: NICE! Dżins z Luxire może? Dzięki nie inaczej, dżins z Luxire, bardzo lubię ten ciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2021 15 godzin temu, me.spoke napisał: Dzięki nie inaczej, dżins z Luxire, bardzo lubię ten ciuch Ech... Bezskutecznie poszukuję dobrze leżących dżinsów. Kiedyś trafiłem w H&M dość fajny denim, fason Slim Regular (co trąci trochę oksymoronem) i te miały więcej miejsca w udzie i dobrze leżącą nogawkę w łydce. Ale niestety z czasem kiepska jakość denimu dała o sobie znać, wypchały się kolana i jakieś bezkształtne się zrobiły. No i w sumie "wyrosłem" w udach z nich, ale to akurat na plus 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2021 Osovski // Uniqlo // Massimo Dutti // Vistula 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2021 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 31 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2021 Imprezka w domu z żoną z dwójką dzieci 2 i 6 lat. Smoking nie wchodzi w rachubę 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2021 U mnie imprezka z 7-mio tygodniowym ale akurat śpi;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2022 Wszystko przed Tobą. Najgorzej jest kiedy to kochane, szybko uczące się dziecko nauczy się łazić po schodach i przystawiać sobie taboret w kuchni żeby sięgnąć po nóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 6 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2022 32 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aopolods Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Don Pedro przydało by się lekkie czyszczenie i polerowanie butów bo lekko ubrudzone - przez to zdjęcie będę musiał skoczyć do Bielska-Białe bo dawno nie byłem w mieście bajek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 Super zdjęcie., Dzięki kolego @Wodzu za inspiracje .,Mnie zadziwia jakim cudem Stanisław Pagaczewski w 1966 roku wydal książkę dla dzieci, która odzwierciedla dzisiejszy obraz sceny politycznej w jednym z krajów środkowoeuropejskich,. Sytuacja w wyimaginowanych krainach ,których mieszkańcy cierpią pod presją autorytarnych rządów groteskowych tyranów nie odbiegają zbytnio od dzisiejszych realiów tego niemal czterdziestomilionowego państwa 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 Równie dobrze można powiedzieć, że Orwell jeszcze wcześniej przewidział Pegasusa, ale to nic dziwnego w sumie. Ludzkość od zarania stoi na rządach tyranii i totalitaryzmów i jakieś tam przypadki demokracji takie znowu demokratyczne w dzisiejszym rozumieniu wcale nie były. Wszystko jakoś tam wraca, historia (non) magistra vitae, вот жизнь, panie. Zaraz będzie ban 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 Solidna angielska robota: British Duffle Comp. Nie do zdarcia, niesamowicie wygodny i zapewniający odpowiednią izolację termiczną . Wnukowi przekażę 😉: 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2022 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2022 W dniu 16.01.2022 o 13:49, Tanatos70 napisał: A ja czekam, czekam i... końca nie widać...🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2022 4 godziny temu, musa19 napisał: A ja czekam, czekam i... końca nie widać...🤔 No szaleństwo jest na tych Rolexach. Ponoć od zeszłego piątku już się nie można na żaden model "męski" nawet zapisać. Ja tego pięknego DJ-a "przechodząc z tragarzami" wziąłem 3 lata temu z wystawy. Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił 😉. I ile się nawybrzydzałem, że rabat za niski, że bransoleta hmmm... "niemęska" 😉. I jak to się skończyło ? Następnego odbierałem w lipcu tego roku (to już miała być inwestycja), a na dwa (w tym exp. 1 dla małżonki) jestem zapisany 😂 . Życzę cierpliwości. Będzie dobrze 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 20 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2022 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: Kiedyś Rolexa nawet kijem bym nie trącił 😉 O to, to, to... miałem dokładnie tak samo😉 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: Życzę cierpliwości. Będzie dobrze W sumie to mi jakoś bardzo nie zależy - przypominam sobie, że czekam, jak zobaczę u kogoś albo gdzieś w necie. Bardziej mnie zastanawia już nie, kiedy ale czy w ogóle dostanę (ja tam taki jestem Klient z ulicy, bez żadnej historii u AD, etc.)😁 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2022 53 minuty temu, musa19 napisał: O to, to, to... miałem dokładnie tak samo😉 Pozdrawiam. Dostaniesz i będziesz zadowolony, trzymam kciuki 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 Spier & Mackay, Naked & Famous, Vass 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2022 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2022 W dniu 20.01.2022 o 12:19, Tanatos70 napisał: Dostaniesz i będziesz zadowolony, trzymam kciuki 🙂 Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek😉😁 Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 13 godzin temu, musa19 napisał: Albo nie dostanę i... też będę zadowolony, bo generalnie taki ze mnie pogodny człowiek😉😁 Pozdrawiam. Swoją drogą, to co się dzieje z tymi Rolexami? Taki duży popyt, jako lokata chroniąca przed inflacją? W GalMoku od dłuższego czasu praktycznie nic w sklepie nie mają, z tego co piszecie są w naszych sklepach zapisy na zapisy. Za oceanem widzę coś da się kupić od ręki nawet u nieautoryzowanych ale pewnych sprzedawców, więc jednak jakaś podaż bieżąca jest. Jesteśmy jako rynek w aż tak głębokim poważaniu producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 Sytuacja jest taka sama na całym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 Raz forumowicz w GalmokuRolexa miał na okuJak każdy dandys w tym względzieTeż marzył o potędzeW trójkącie równej oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi